Hamilelik belirtileri

sskilicss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
4
0
35
Bende son 3 gundur yorgunluk,basdonmesi,bas agrisi,goguste sizlama var,adet gunum yaklasirken normalde cok agri cekerim ama bu ay hic agrim yok,sadece kasiklarimda sizi var ve cok acikiyorum,elim ayagim bosaliyor,bide atesimi olctum 36,5 ,
dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif,sizce hamile degilmiyim sinirlerim cok bozulduu
Bana yardim edin lutfen

Bnde gercekten psikolojik olduguna inanirim da bu gogus sizlmasi beni mahvediyor,
Evde test yaptim ,hemde erken gebelik testlerinden negatif
Gunun gecmedigi icin mi cikmadi

merhaba. bende sabırsız anne adaylarındanım.
bana cevap verirseniz çok mutlu olurum.
kasıklarımda agrı var ama öyle çok değil normal bir agrı. benlim ağrıyor alt kısmı ama oda çok değil normal. gögüslerim şişti gögüs uclarımda hassasiyet var. sol kasığımın üstünde de ağrı var. ben en son 23 ekimde adet oldum adetime 5 gün var hemen hemen bu belirtilerde 1 hafta öncesinde başladı

Arkadaslr mrb bn dun aksam ve sabah test yaptm birinde cizgi cikacagi yerde p harfi (aksam yaptgmda)digerinde koyu cizgi ve dik degil yanlamasina silik bir cizgi oldu aslinda su bn alms olfugumz test markasini arastrdgmda hic olumlu seyler okumadim acikcasi bat 3 gun var sol kasigim agri genatal bolgemde sizlama gibi bir agri belimin alt tarafindan gelen agri yastik koymadan yada uzanmadan gecmiyr ve sol diz kapagimda agri var bn anlams digilm kafam iyice karisti test ikiside mi bozuk cikti yani sizin fikirletinz nedr simdiden tesekkur edrim

Merhaba . Ben haziran ayinda bir dusuk yaptim.

Reglim 5 gun gecti.

Ben de fazla belirti yok. BEl agrisi ve beyaz akinti disinda. Idrar testi de negatif .

Hamile olanlar yardinci olabilir mi..?

Arkadaslr mrb bn dun aksam ve sabah test yaptm birinde cizgi cikacagi yerde p harfi (aksam yaptgmda)digerinde koyu cizgi ve dik degil yanlamasina silik bir cizgi oldu aslinda su bn alms olfugumz test markasini arastrdgmda hic olumlu seyler okumadim acikcasi bat 3 gun var sol kasigim agri genatal bolgemde sizlama gibi bir agri belimin alt tarafindan gelen agri yastik koymadan yada uzanmadan gecmiyr ve sol diz kapagimda agri var bn anlams digilm kafam iyice karisti test ikiside mi bozuk cikti yani sizin fikirletinz nedr simdiden tesekkur edrim
P harfi pregnant yani hamile manasina gelio yatay cizgide iste arti olusturmus demekki canim sen hamilesin heralde bi kan testi yaptirsana hemen

Son iki gunum canim bnm aslinda yaptrmamamin sebebi kullandigim marka hakkinda cok olumsuz yorumlar yapilmis bnmkide bozuk sanirim dedim o yuzden iki gunu bekliyirum acikcasi

Kızlar merhaba, benim siklusum 30 günde bir oluyor. En son 2 Kasım'da regl olmuştum, bugün tam 3 gün geçti. Dün bir test Yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı bugün hala regl olmayınca dayanamadım ve bir test daha Yaptım. ( eczanede satılan 5 tl lik testlerden) ikinci çizgi net bi şekilde belirdi. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sizce umutlanayım mı? Fotoğraf ek ' te .

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar merhaba, benim siklusum 30 günde bir oluyor. En son 2 Kasım'da regl olmuştum, bugün tam 3 gün geçti. Dün bir test Yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı bugün hala regl olmayınca dayanamadım ve bir test daha Yaptım. ( eczanede satılan 5 tl lik testlerden) ikinci çizgi net bi şekilde belirdi. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sizce umutlanayım mı? Fotoğraf ek ' te .

Bence hamilesin büyük olasılıkla. Hemen git kan testi yaptır, bize de haber ver :)

Bence hamilesin büyük olasılıkla. Hemen git kan testi yaptır, bize de haber ver :)
Ya çok heyecanlıyım. Öyle abartılacak bir belirtim yok, reglm 3 gün gecikti zaten daha, kasıklarımda sürekli batmalar var, göğüslerim şişti, 1 defa kustum yaklaşık 1 hafta önce ve aşırı duygusalım bi kaç gündür her şeye ağlamaya başladım. Ben yanılmıyorum dimi canım çizgi var? Iki tane Yaptım ikisi de böyle çıktı

Ya çok heyecanlıyım. Öyle abartılacak bir belirtim yok, reglm 3 gün gecikti zaten daha, kasıklarımda sürekli batmalar var, göğüslerim şişti, 1 defa kustum yaklaşık 1 hafta önce ve aşırı duygusalım bi kaç gündür her şeye ağlamaya başladım. Ben yanılmıyorum dimi canım çizgi var? Iki tane Yaptım ikisi de böyle çıktı

Valla canım ben görebiliyorum çizgiyi. Yılların testçisiyim, daha silik bir çizgi bile yakalayamadım bugüne kadar kendimde :)
Senin adına çoook sevindim, inşallah tahminim doğrudur. Darısı başıma tabii bu arada :)

Valla canım ben görebiliyorum çizgiyi. Yılların testçisiyim, daha silik bir çizgi bile yakalayamadım bugüne kadar kendimde :)
Senin adına çoook sevindim, inşallah tahminim doğrudur. Darısı başıma tabii bu arada :)
Canım inşallah her şey gönlünce olur, en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah. Çok Sağol, kan testinin sonucunu paylaşacağım

Merhaba adet olmama 4 gün var belirtiler tek taraflı kasık ağrısı, çaydan tiksinme ani değişen tansiyon ve yataktan çıkmama isteği. Bakalım 1 haftaya öğrenirim sonucumu

Mrb arkadaşlar adetimin 23. Günündeyim ama iki gündür kasık ağrısı kasıklarıma iğne batıyo gibi bi his bel ağrısı ve göğüslerimde şişlik ve ara ara karıncalanma var.. Gebelik belirtisi olabilirmi siZce? adetime 5 gün kaldı

tatlım çok hoşsun :):KK48:
bu kadar belirti olsa ben üçüze hamileyim bile derdim:confused:
çok merak ettim noldu sonuçlar..
sana diyorum da bende aynı durumdayım.. bugün adet olmam gerekiyor ama sızım var baska bsy yok.. bende napsam bilemedim :):KK4:

X