Hamilelik belirtileri

Bende son 3 gundur yorgunluk,basdonmesi,bas agrisi,goguste sizlama var,adet gunum yaklasirken normalde cok agri cekerim ama bu ay hic agrim yok,sadece kasiklarimda sizi var ve cok acikiyorum,elim ayagim bosaliyor,bide atesimi olctum 36,5 ,
dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif,sizce hamile degilmiyim sinirlerim cok bozulduu
Bana yardim edin lutfen

Artık yorumları okuya okuya aranıza katıldım nihayet 9 aylık evliyiz eşimle 2 aydır çocuk istiyoruz Ocak ayında takvime herşeye dikkat ettik ve 30 unda adet olmam gerekirken 4 gün gecikti hala olmadım ki benm adetim hiç gecikmez ve tabi tribe girdim gecikmenin ikinci günü test yaptım silik çıktı 2.çizgi bugünde kan testi yaptrdim 1.78 çıktı yani yok dediler yine eve gelip idrar yaptim negatif çıktı manyak gibiyim bi arkadaşm 7 gün gecikince kan testine negatif demişler ama 2 gün sonra idrar testi pozitif çıkmış vesuan 3 yaşında dünya güzeli kızı var inancımızı yitirmedim inşallah hamileyimdir 3 gün içinde belli olur olmazsa da üzülmücem mücadeleye devam; )

Canım ayni belirtiler bende de var benim de 4 günüm var adetime. Dün evde test yaptım negatif çıktı mide bulantısı devam ettiği için acile gittim hcg baktılar 4,5 çıktı doktor gebelik şuan yok ama degerin biraz yüksek dedi iki uc gün sonra tekrar yaptir kan testi dedi bakalim bekliyorum. Istersen kan testi yaptır cikabilio bazen. Vee bugün sabah kalktigimda akinti ile birlikte az kan geldi bekliyorum nasip

Merhaba arkadaşlar, benim adetime daha 9 gün var biliyorum henüz bir şey söylemek için çok erken fakat yine de elimde olmadan kendimi dinliyorum sanırım :KK43: Yumurtlama ayın 27'si ile 2'si olarak gözüküyordu internetten yaptığım hesaplamaya göre. Ayın 25'inden itibaren 2 gün ara ile ilişkiye girdik. Bu durumda en erken ihtimalle ayın 25'i gibi döllenme olmuş olabilir. Dün Gece başlayıp (ayın 1'inde) halen ara ara şiddetlenen regl ağrısı ve sağ kasığımda batma hissediyorum. Ağrı oldukça belirgin yani her an adet olacakmışım gibi. Sizce bu erken hamilelik belirtisi olabilir mi? Döllenme olduğu zaman kasık ağrısı ve karın ağrısı en erken ne zaman başlar? Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Teşekkürler

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyorum bu aya kadar herhangi bir tuhaflık olmadı ama bu ay adetime 15 gün kala gögüslerim çok fazla şişti ve acıyor iç çamaşırı bile kullanamıyorum kasıklarımda çok hafif batmalar var ve sürekli tuvalete gidiyorum test için erken oldugunu biliyorum gögüs şişmesi beni şüphelendirdi yumurtlama döneminde bu normalmidir bana yardımcı olabilirmisiniz.

merhaba arkadaşlar bende son 1 aydır korunmuyorum eşimle artık bebek istiyoruz 8 aylık evliyiz adetime daha 10 gün var ama bende beyaz akıntı gelmeye başladı daha önce çok nadir olurdu göğüslerimde de bi ağırlık hissediyorum sanki şiş gibi geliyolar bana 3 gün öncede kasık ağrısı olmuştu baya baya şiddetliydi bilmiyorum aklım karıştı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar :110::110:

Selam Kızlar,
Bende sabırsız anne adaylarından biriyim, bana da yardımcı olur musunuz lütfen?
1,5 yıllık evliyim. 7 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullandım. bıraktığımdan beri adetim düzensiz. düzensizlik nedeniyle 4 ay önce doktora gittim bana yine adet düzenlemek için yasmin verdi. 1 ay kullandım bıraktım.3 aydır denemelere devam yani. ama tabi olmuyo mu olmucak mı diye psikolojim bozuldu :KK43:
9 nisanda en son adet oldum 6 gün sürdü.30 nisanda koyu kahve çamur gibi bi lekelenme oldu 5-6 damla geldi. ertesi gün çok açık renkte geldi ve yine lekelenme şeklinde. birdaha bişey gelmedi. İnternette okuduğum birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum ( göğüs sızlaması, kasık sancısı, ani ruh hali değişikliği, beyaz akıntı, sürekli uyku isteği, halsizlik , yorgunluk gibi gibi..) ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkıcak diye. Neyi bekliyorum bilmiyorum. Hamile olmayı çok istiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Ben psikolojikman bu belirtileri yaşıyor olabilir miyim? :KK43:

X