Yaptım erken gebelikte birşey çıkmadı normal test yaptıktan 2 saat sonra 2. Çizgi silik çıktı adetime 1 hafta kaldı ne yapmalıyım?Test yaptınız mı ?
2 hafta sonra gel diyorKan verecksiniz sağlık ocağında
Reglimi beklemelimiyim? Testim bu şekildeydiKesin sonuc kanda çıkıyor.
Burda 2. cizgi net kac dakika da cikti ?Reglimi beklemelimiyim? Testim bu şekildeydi
Ben yapıp çekmeceye koymuştum yarım saat 1 saat falan geçmiştir erken gebelikle aynı anda yapmıştım diğeri tek çizgi bu 2 çizgi olmuştuBurda 2. cizgi net kac dakika da cikti ?
Ben yapıp çekmeceye koymuştum yarım saat 1 saat falan geçmiştir erken gebelikle aynı anda yapmıştım diğeri tek çizgi bu 2 çizgi olmuştuBurda 2. cizgi net kac dakika da cikti ?
Benim kini sağlık ocağı bilemedi ilk başta.2 hafta sonra gel diyor
Şuanda kasık ağrım var adet olacakmışım gibi kan geldikten sonra kabızlık yaşadım sizce ne yapmalıyım sizde ne gibi belirtiler olmuştu?Benim kini sağlık ocağı bilemedi ilk başta.
Hastanede kan verdim o yüzden.
Test kitleri eskiymis ve uzun süre bekletiyorlar mış.
Troid bile yanlis bakmis sağlık ocağı umarim sizin sağlık ocağı daha iyi dir. ☺
Ben yapıp çekmeceye koymuştum yarım saat 1 saat falan geçmiştir erken gebelikle aynı anda yapmıştım diğeri tek çizgi bu 2 çizgi olmuştu
Testi 2 saat sonra silik çizgi çıkıp hastanede kan verip 1.381 çıkan arkadaşım varAnladim. Genelde 3 ve 5 dakika icinde hemen cikan sonuclar değerlendirtiliyor.
Cok uzun süre beklerse yalanci pozitif olabilir diyorlarda etrafimda.
hic hasta olmadım.6 gün gecikme ile öğrendim.Şuanda kasık ağrım var adet olacakmışım gibi kan geldikten sonra kabızlık yaşadım sizce ne yapmalıyım sizde ne gibi belirtiler olmuştu?
O zaman ınşallah vardır. ☺Testi 2 saat sonra silik çizgi çıkıp hastanede kan verip 1.381 çıkan arkadaşım vararada kalıyorum böyle durumlarda sizin tavsiyeniz nedir
hic hasta olmadım.6 gün gecikme ile öğrendim.
koku hassasiyeti
Idrar renginde renk değişimi ve sık geliyor olması
Göğüs renginde fark
Kasık ağrım vardı.
1 /2 kere kustum.
Tabi kişiden kişiye değişiyor
EvetAkıntınız oluyormuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?