Hamilelik belirtileri

mrvcglgkhn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
80
15
8
33
Kızlar yardım edin hiç iyi değilim her geçen gün daha kötü ve duygusal oluyorum normalde adet günüm dündü yani 14dü idi ama bugünde hala gelmedi bende geçince test yaptım yine tek çizgi gördüm ara ara adet olcakmışım gibi ağrım oluyor ama gelmedi hala bir buçuk yıldır korunmasız ilişki oluyor hiç çift çizgi göremeyeceğim diye çok korkuyorum bu arada 28-29 günde bir adet olurum hiç gecikmezdi sizde tecrübelerinizi yazar mısınız lütfen ben artık üzülmek istemiyorum düşünmek istemiyorum ama elimde değil

Belki de stres yaptığınız için uzadı gününüz .. benim bi keresinde 5 gün geçikmişti hemde aklımda öyle gebelikte yoktu mevsime bağladım sizinde öyle olabilir .. ama tabi inşallah gebesinizdir

Belki de stres yaptığınız için uzadı gününüz .. benim bi keresinde 5 gün geçikmişti hemde aklımda öyle gebelikte yoktu mevsime bağladım sizinde öyle olabilir .. ama tabi inşallah gebesinizdir
Aslında her ay adete yakın stres yapıyorum aca var mı oldu mu diye ama hiç geçmiyordu idrar testinde negatif çıkınca çok üzüldüm teşekkür ederim cevabınız için

Aslında her ay adete yakın stres yapıyorum aca var mı oldu mu diye ama hiç geçmiyordu idrar testinde negatif çıkınca çok üzüldüm teşekkür ederim cevabınız için
Bekleyin bakalım belki gec döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…