- 18 Mayıs 2021
- 422
- 187
- 18
- 31
- Konu Sahibi wickerpark
-
Ben de o durumdayım göğüs uçlarım çok sızlıyor ağrı gibi değil de tahriş olmuş yara olmuş gibi bi sızlama var uçları hep dik duruyor ve büyüdü gibiyizMerhaba, Şubat sonundan beri bebek çalışmalarına başladık. 2 adet dönemim geçti. Genel de adeti hiç şaşmayan düzenli olan biriyim yumurtlama dönemini değerlendiriyoruz. Şuanda da adetim 1 gün geçti. 10 gündür göğsüm de şişkinlikler var kasıklarım da ağrı var adet ağrısı gibi. Hamilelik ve adet belirtileri farkı nedir. Adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Göğüslerim hala ağrıyor dokununca. Sitresten adetim geçilmiş de olabilir dün test yaptım negatif çıktı.
Canım benim de 2 gün geçti ve negatif ama belirtilere baktığımda farklı olan şeylerAnlamaya çalıştığım şey aslında hamilelik belirtisi ve adet belirtisi farkı nedir . Ben her ay adet mi olucam yoksa hamilemiyim diye dert mi edicem. Her ne kadar kabul etmesem de ufak bir sitresim var. Endişelenmeye kaç ay denedikten Sonra başlamalıyım
Çok haklısın kimisi adet gibi sancı oluyor diyo kimisi farklı bir şeyAnlamaya çalıştığım şey aslında hamilelik belirtisi ve adet belirtisi farkı nedir . Ben her ay adet mi olucam yoksa hamilemiyim diye dert mi edicem. Her ne kadar kabul etmesem de ufak bir sitresim var. Endişelenmeye kaç ay denedikten Sonra başlamalıyım
Bu bahsettiğiniz belirtiler bende de var ve dün bugün sabah kalktığımda baş dönmesi ve çok hafif bi bulantım oldu ve afedersiniz aşırı gaz var gibi şiş hissediyorumCanım benim de 2 gün geçti ve negatif ama belirtilere baktığımda farklı olan şeyler
Uyku isteği
Göğüs uçlarının dik ve koyu olması
Koku hassasiyeti vb bunların hepsi de bende var ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?