HAMİLELİK BELİRTİLERİ

Bugün adet olucaktım olmadım ani batmalar yaşıyorum kasıkta midem çok hafif bulanıyor göğüslerim normalde regli zamanı çok aşırı Hassaslaşır ama şuan yok dencek kadar az bel ağrısı bi oluyor bi olmuyor bazen bir kasığımda bazen diğer kasığımda batma ve kramp oluyor vede yanma. Afedersiniz ama birde yoğun şeffaf akıntım oluyor sizce gebelik varmıdır

Allah saglıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Eminim ki çok güzel bir duygudur Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin

Çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bende 4aylık evliyim ilk gecemden sonra 3 ay ilişkiye giremedim hep olduğunu zannettik ama birleşemiyormuşuz çok araştırtık sanırım vahinismusum dedim çok kasıyorum sürekli kendimi psikolojimi biraz yumuşatmaya gayret gösterdim her yolu denedim sanırım 2 3 haftadır normal ilişki yaşıyoruz fakat bu ilişki sıraları hamile kalma riski düşüktü. 2 gün önce adet olmam gerekirdi olmadım sürekli uykum var sürekli yorgun hissediyorum kendimi göğüslerim çok ağrıyor arada kasık ağrım ve şuan yazarken de bel ağrım var. Çocuk çok istiyoruz hamilemiyimdir acaba eczaneye gidip test almaya çok korkuyorum negatif çıkar diye. Bana da dua eder misiniz

Merhaba suan aynı durumdayım bir gün geçti benimde tüm belirtiler var ve hiç gezmezdi reglim test yaptığımda negatif çıktı çok merak ettim sizin sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…