Hamilelik belirtileri

Peki hamile kaldığında akıntın felan oluyomuydu ?
Hemde naso akıntılar. Kahverengi çamur gibi. Canım acısından kendimi kasıp sabahlara kadar ağlıyordum. Benimki çok fazla oluyordu. Birden bi kaç adet kist görülüyordu.

Hamileyken adet mi gördün yani
Aynen canım. Yerleşme kanamam normal adet gibi oldu tek farkı sancısız daha akışkan ve az olmasıydı. Rengi de pembemsiydi. Kıpkırmızı hiç olmadı arada çamur gibi geldiği için ilk hamileliğim aklıma geldi. Ya hamileyim dedim yada kistim yeniden oluştu. Ama hamileyim elhamdülillah

Kistler nasıl geçer ama pkoyum onun tedavisi varmı adetlerim düzene girme ihtimalı varmı

Kistler nasıl geçer ama pkoyum onun tedavisi varmı adetlerim düzene girme ihtimalı varmı
Tedavi süresi var bildiğim kadarıyla. Benimkiler sürekli yeniliyor. Emzirme doğum vs hiç zaman bulamadım emzirmeyi bıraktım derken şimdi yine hamileyim. Tam anlamıyla bilmiyorum yani. Yoğun tedavi görmedim canım. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim saolun adet düzensizliğinden dolayı kistlerim var galiba doktor öyle söyledi

Teşekkür ederim saolun adet düzensizliğinden dolayı kistlerim var galiba doktor öyle söyledi
Benimde çok düzensizdi. Ama birtek o değildi. 3 gün sürüyordu. 24 günde bir oluyordum. Hatta çocuk yapma olasılığım yüzde 6ydı. Ama elhamdülillah Rabbim nasip etti. Şimdi ikizlerime hamileyim bir tane de kızım var Rabbim nazarlardan korusun cümlemizii

Gerçekten cok sevindım bende pkoyum şuan iğne kullanıyorum normal kalamadım klomenlede kalamadım

Ovulosyon testi denedin i canım

Göğüslerine ne gibi değişiklik oldu şubatın 12 sinden 16 sına kadar klomen kullandım 1 haftadır göğüs uçlarım snaki büyüdü ve acıyor böyle elbise giyerken falan sızlıyor ama göğsümde bir şey yok sadece uçlarım

Mide bulantısı ne zaman başladı adet gününüz geçmeden mi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…