Stres olabilir ben doktora gidiyorum hiç bir problem yok ama 7 aydır deniyoruz henüz hamile kalamadım ablamlar 1 sene denemiştiBunun nedeni nedir ki her ay heyecanlaniyorum.
bende ayni durumdayim, beklemedeyim. Herhangi bir rahatsiyligin var mi? Pcos gibi?Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konuları takip ediyorum.23 yasindayim.5 aydır evliyim.Çocuk istiyoruz.her ay düzenli gelen regl 2 aydır gec geliyor.heyecanlanıyoruz ama sonuç hep negatif. Bu ay gaz sancısı,kasik ağrıları,kasık şişliği, ishal,yorgunluk gibi belirtiler oluşmaya başladı.oksururken,gülerken hep kasiklarim patlayacak gibi oluyor. Regl 2. gün ama olmadım test yaptım negatif çıktı. Hastaneye gitmeye korkuyorum orada da negatif çıkar üzülürüm diye sizin de böyle şikayetleriniz oluyor mu?
Hayır yok.bende ayni durumdayim, beklemedeyim. Herhangi bir rahatsiyligin var mi? Pcos gibi?
Hayır yok.
İnşallah bugün 3. gün olmasi gerekiyordu.ama yok. Allah isteyen herkese nasip etsinInsallah hamileyizdir canim..
amin, aynen benimde 3 gün gecti. Ayni belirtiler var dünden beride bas agrisi geldi üstüne.. Idrar testine negtaiv cikiyor kan vermeyede korkuyorum dedigin gibi. Buarada bende 5 aydir evliyim :))İnşallah bugün 3. gün olmasi gerekiyordu.ama yok. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben de hiç regl belirtisi yok şuan. İnşallah hamileyizdir.belki geç dollenmedir diye kandiriyorum kendimi ama dün sabah ilk ısrarla test yaptım o da negatif pazartesi kan testi mecbur.amin, aynen benimde 3 gün gecti. Ayni belirtiler var dünden beride bas agrisi geldi üstüne.. Idrar testine negtaiv cikiyor kan vermeyede korkuyorum dedigin gibi. Buarada bende 5 aydir evliyim :))
Bende Carsamba kan verecegim, hakimizda hayirlisi olsun kuzum eger gebelik cikarsa haberdar etBen de hiç regl belirtisi yok şuan. İnşallah hamileyizdir.belki geç dollenmedir diye kandiriyorum kendimi ama dün sabah ilk ısrarla test yaptım o da negatif pazartesi kan testi mecbur.
İnşallah sen de haber etBende Carsamba kan verecegim, hakimizda hayirlisi olsun kuzum eger gebelik cikarsa haberdar et
Evet bunu ben de duydum. İnşallah olur çok istiyoruz.Adet gecikiyosa bebek yerini yapiyor diyordu eskiler stres yapmayin en hayirli zamanda olur insallah
Evet test yaptın mı?Arkadaşlar demekki bebek düşünen herkes bu durumda adeti gecikiyor takipte kalalım kim daha önce gebe kalacak haberleşeliminşallah hepimiz yakın zamanda oluruz benim 45. Günüm hala adet görmeyi bekliyorum
Yaptım canım negatif cıktı artık rüyalarıma giriyorEvet test yaptın mı?
Belki kan testinde çıkar. İnşallah olur benim psikolojim bozulacak artıkYaptım canım negatif cıktı artık rüyalarıma giriyor
Seni cok iyi anlyorum bende artık o durumdayım sürekli rüyamda ya gebelik testi yapyorm ya çocuklarımın ultroson fotosunu görüyorum hepte ikizBelki kan testinde çıkar. İnşallah olur benim psikolojim bozulacak artık
İnşallah öyledirAdet gecikiyosa bebek yerini yapiyor diyordu eskiler stres yapmayin en hayirli zamanda olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?