Hamilelik Belirtileri

Gul2233

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
49
17
18
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konuları takip ediyorum.23 yasindayim.5 aydır evliyim.Çocuk istiyoruz.her ay düzenli gelen regl 2 aydır gec geliyor.heyecanlanıyoruz ama sonuç hep negatif. Bu ay gaz sancısı,kasik ağrıları,kasık şişliği, ishal,yorgunluk gibi belirtiler oluşmaya başladı.oksururken,gülerken hep kasiklarim patlayacak gibi oluyor. Regl 2. gün ama olmadım test yaptım negatif çıktı. Hastaneye gitmeye korkuyorum orada da negatif çıkar üzülürüm diye sizin de böyle şikayetleriniz oluyor mu?

Evet canım cock düsünenlerin hepsi aynı durumda düzenli olan adetim artk 48 50 günde bir oluyor

bende ayni durumdayim, beklemedeyim. Herhangi bir rahatsiyligin var mi? Pcos gibi?

İnşallah bugün 3. gün olmasi gerekiyordu.ama yok. Allah isteyen herkese nasip etsin
amin, aynen benimde 3 gün gecti. Ayni belirtiler var dünden beride bas agrisi geldi üstüne.. Idrar testine negtaiv cikiyor kan vermeyede korkuyorum dedigin gibi. Buarada bende 5 aydir evliyim :))

Adet gecikiyosa bebek yerini yapiyor diyordu eskiler stres yapmayin en hayirli zamanda olur insallah

amin, aynen benimde 3 gün gecti. Ayni belirtiler var dünden beride bas agrisi geldi üstüne.. Idrar testine negtaiv cikiyor kan vermeyede korkuyorum dedigin gibi. Buarada bende 5 aydir evliyim :))
Ben de hiç regl belirtisi yok şuan. İnşallah hamileyizdir.belki geç dollenmedir diye kandiriyorum kendimi ama dün sabah ilk ısrarla test yaptım o da negatif pazartesi kan testi mecbur.

Ben de hiç regl belirtisi yok şuan. İnşallah hamileyizdir.belki geç dollenmedir diye kandiriyorum kendimi ama dün sabah ilk ısrarla test yaptım o da negatif pazartesi kan testi mecbur.
Bende Carsamba kan verecegim, hakimizda hayirlisi olsun kuzum eger gebelik cikarsa haberdar et

Arkadaşlar demekki bebek düşünen herkes bu durumda adeti gecikiyor takipte kalalım kim daha önce gebe kalacak haberleşelim inşallah hepimiz yakın zamanda oluruz benim 45. Günüm hala adet görmeyi bekliyorum

Belki kan testinde çıkar. İnşallah olur benim psikolojim bozulacak artık
Seni cok iyi anlyorum bende artık o durumdayım sürekli rüyamda ya gebelik testi yapyorm ya çocuklarımın ultroson fotosunu görüyorum hepte ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…