Allah isteyen herkese nasip etsinSeni cok iyi anlyorum bende artık o durumdayım sürekli rüyamda ya gebelik testi yapyorm ya çocuklarımın ultroson fotosunu görüyorum hepte ikiz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik Belirtileri
- Konu Sahibi Gul2233
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilelik #hamile #hamilelikbelirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Regl oldumBende Carsamba kan verecegim, hakimizda hayirlisi olsun kuzum eger gebelik cikarsa haberdar et
- 18 Mayıs 2019
- 381
- 374
- 53
Bende kan verdim negativRegl oldum
ben regl bitimi ovulasyon testine başlıyorum siparis verdim bugünBende kan verdim negativ
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Hiç takılma hiç üzülme ben de 1 yıldır cocuk istiyorum 2.5 yillik evliyim son reglimde cok uzuldum cok umitliydim. Senin evlilikte yeniymis iliski duzenin de yeni oturuyo gecikmeler olabiliyo boyle. Bu bir yillik surecte 1 hafta gecikmem de oldu on gun erken regl oldugumda oldu her seyin basi stress. Allah hepimize sakinlik versin. Ben artik sosyal olarak da baski altindayim. Tam hic dusunmicem diyorum birisi ne yaptin var mi yok mu oyle mi boyle mi bir sey soyluyo ister istemez takiliyosun. Insallah tez zamanda saglikla gelsin bebişlerimizRegl oldum
Bende baskı görüyorum eşim 35 yaşında aileler arkadaşlar herkes bir şeyler söylüyor çok üzülüyorumHiç takılma hiç üzülme ben de 1 yıldır cocuk istiyorum 2.5 yillik evliyim son reglimde cok uzuldum cok umitliydim. Senin evlilikte yeniymis iliski duzenin de yeni oturuyo gecikmeler olabiliyo boyle. Bu bir yillik surecte 1 hafta gecikmem de oldu on gun erken regl oldugumda oldu her seyin basi stress. Allah hepimize sakinlik versin. Ben artik sosyal olarak da baski altindayim. Tam hic dusunmicem diyorum birisi ne yaptin var mi yok mu oyle mi boyle mi bir sey soyluyo ister istemez takiliyosun. Insallah tez zamanda saglikla gelsin bebişlerimiz
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Ben 26 yasinda evlendim sorana da ilk zamanlar hep ben daha cocugum ne bebegi dedim. Simdi sorarlarsa hayirlisi diyorum. Biraz yakinlarsa samimiyet varsa gordugum tedaviyi muayrnelerimi filan anlatiyorum Bizim de toplumumuz böyle maalesef.Bende baskı görüyorum eşim 35 yaşında aileler arkadaşlar herkes bir şeyler söylüyor çok üzülüyorum
Gerçekten çok zor bir durum. Bir de eğer hala olmadıysa eee tedaviye git diye usteliyorlar. Bana kaç kez dediler her aramada eee git artık doktora ben şu kadar ay sonra hamile kaldım falan üzücü gerçektenBen 26 yasinda evlendim sorana da ilk zamanlar hep ben daha cocugum ne bebegi dedim. Simdi sorarlarsa hayirlisi diyorum. Biraz yakinlarsa samimiyet varsa gordugum tedaviyi muayrnelerimi filan anlatiyorum Bizim de toplumumuz böyle maalesef.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Valla o tedavilerin en basiti bile bir ton hormon iceriyo. Ilk kullanacagin ilac klomen yumurta buyutucu yumurta buyurse catlamazsa kiste donusuyo filan bi suru risk yani. Bence de kesinlikle 1 yil dogal yolla beklenmeli. Ama doktor kontrollerini ol kistik yapi vs varsa ilgilensinler. Ben ilk gittigimde biraz iltihap varmis mesela onla ilgili ilac kullandim sonra kucuk bi yaram vardi onla ilgili ilaclar kullandim. Bunlar gebelige engel degildi ama kendi sagligim icin konforumu bozan seylerdi onlari hallettim. Simdi klomen tedavisi goruyorum. Bu 2. Aydi benim icin. Dun catlatma ignesi oldum. Yan etkiler oluyo haliyle biraz kasik agrilarim var. Olaylar olaylarrGerçekten çok zor bir durum. Bir de eğer hala olmadıysa eee tedaviye git diye usteliyorlar. Bana kaç kez dediler her aramada eee git artık doktora ben şu kadar ay sonra hamile kaldım falan üzücü gerçekten
Allah inşallah nasip eder isteyen herkeseValla o tedavilerin en basiti bile bir ton hormon iceriyo. Ilk kullanacagin ilac klomen yumurta buyutucu yumurta buyurse catlamazsa kiste donusuyo filan bi suru risk yani. Bence de kesinlikle 1 yil dogal yolla beklenmeli. Ama doktor kontrollerini ol kistik yapi vs varsa ilgilensinler. Ben ilk gittigimde biraz iltihap varmis mesela onla ilgili ilac kullandim sonra kucuk bi yaram vardi onla ilgili ilaclar kullandim. Bunlar gebelige engel degildi ama kendi sagligim icin konforumu bozan seylerdi onlari hallettim. Simdi klomen tedavisi goruyorum. Bu 2. Aydi benim icin. Dun catlatma ignesi oldum. Yan etkiler oluyo haliyle biraz kasik agrilarim var. Olaylar olaylarr
- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Ben hala olmadım canım 47. Günüm hiç adet olcakmıs gibi hissetmiyorum test 1 hafta önce yaptım negatifben regl bitimi ovulasyon testine başlıyorum siparis verdim bugün
Allah Allah kan testi yaptirir bence inşallah vardırBen hala olmadım canım 47. Günüm hiç adet olcakmıs gibi hissetmiyorum test 1 hafta önce yaptım negatif
- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Ama her ay böyle oluyor o yüzden kan testi vermek istemiyırum mutlaka 47. Günümde oluyorum ama suan 48. Günümmüş yanlış hesaplamısım ama olmadı olcak gibide hissetmiyorumAllah Allah kan testi yaptirir bence inşallah vardır
Biraz daha bekle o zaman hayal kırıklığı çok kötü oluyor belirti falan var mı?Ama her ay böyle oluyor o yüzden kan testi vermek istemiyırum mutlaka 47. Günümde oluyorum ama suan 48. Günümmüş yanlış hesaplamısım ama olmadı olcak gibide hissetmiyorum
- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Hayır yok her zamanki gibiyim icimden hamile değilsin diye geçiyor en iyisi beklemekBiraz daha bekle o zaman hayal kırıklığı çok kötü oluyor belirti falan var mı?
Aynen ☺ bekle biraz daha ben de testleri aldım. Regl bitsin başlayacağım. Bunun için bile çok heyecanlıyımHayır yok her zamanki gibiyim icimden hamile değilsin diye geçiyor en iyisi beklemek
- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Testin adı ne bende alıyımAynen ☺ bekle biraz daha ben de testleri aldım. Regl bitsin başlayacağım. Bunun için bile çok heyecanlıyım
İnstagram da bor gebenin günlüğü sayfası var. Oradan aldım aynı fiyat bir sürü kişi kullanmış hepsi pozitif bak istersenTestin adı ne bende alıyım