• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILELIK BELIRTILERI

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
4 haftalık hamıle oldugumu öğrendım. mide bulantısı, mıde eksımesi , bel, kasık agrsı, ayak agrısı, be bas agrısı birde akıntı , uyku halı goguslere zaten dokunamıyorum :) bunlar normal şeyler mi sizce

öncelıkle bebegın hayırlı olsun
her kadın farklı her gebelık aynı olmaz ,
allahına şükret ve ağır hareketlerden kaçın

bende 2 gün gecikmeli adet oldum önceki haftasında aşırı göğüs agrısı yaşadım adet haftamda adet belirtileri yaşamadım ağrı kramp vs. bitti fakat pembe uzayan akıntı geliyor 1 hafta geçmesine rağmen midem de ekşime bulantı da var geç döllenme yaşamış olabilir miyim diye düşünüyorum test yaptırmak istemiyorum fikrin var mı

4 haftalık hamıle oldugumu öğrendım. mide bulantısı, mıde eksımesi , bel, kasık agrsı, ayak agrısı, be bas agrısı birde akıntı , uyku halı goguslere zaten dokunamıyorum :) bunlar normal şeyler mi sizce
Benim arkadasim 15 haftalik hala kötü gidiyo kusma bulantı yiyememe vs kişiden kişiye değişir tabi. Ben 25 haftalığım şükür ilk başlarda bi kac kere sıkıntı yaşadım daha da yok

bende 2 gün gecikmeli adet oldum önceki haftasında aşırı göğüs agrısı yaşadım adet haftamda adet belirtileri yaşamadım ağrı kramp vs. bitti fakat pembe uzayan akıntı geliyor 1 hafta geçmesine rağmen midem de ekşime bulantı da var geç döllenme yaşamış olabilir miyim diye düşünüyorum test yaptırmak istemiyorum fikrin var mı
benım adetım gecıkmedı ben o gun yaptım hamıle oldugumu ogrendım bende yaptırın cunku bız anneler hıssedıyoruz

Back