- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Cok takiorsan psikolojiktir kuzum takma bat ne zaman tamKızlar adetime 1 hafta var ve karnımda adet olucakmışım gibi hafif bir ağrı gidip geliyor ve az önce koltukta uyuyakaldım bu aralar hep uyuyakalıyorum bunlar hamilelik belirtisi mi sizce? Yoksa psikolojik mi?
Tam 8 gün var adetime canım ama erken oluyorum 1-2 gün bazen tam vaktinde geliyo bazen birkaç gün erken.Cok takiorsan psikolojiktir kuzum takma bat ne zaman tam
Yumurtlaman tam ne zamandı hatirliyormusunTam 8 gün var adetime canım ama erken oluyorum 1-2 gün bazen tam vaktinde geliyo bazen birkaç gün erken.
Yumurtlaman tam ne zamandı hatirliyormusun
Evet adetime 1-2 gün kala yapsam çıkar mıHmm biraz daha bekle o zaman test yap dicektim ama erken daha canim
Bence çıkar çıkmazsa adetinin geçmesini beklersinEvet adetime 1-2 gün kala yapsam çıkar mı
Öyle yapiym canımBence çıkar çıkmazsa adetinin geçmesini beklersin
benim normalde hiç göğüs ağrım olmaz bu ay dokunamıyorum.kızlar bata 4 gün var benimde normalde göğüs ağrım olurdu ama kasik ve bel agrisi yaşıyorum sadece ve ayak üşümesi buz gibi oluyor ısıtamıyorum sizce hamile olabilrmiym?
Bende gogus agrisi olurdu ama bel agrisi olmazdii 2 gun kala olurdubenim normalde hiç göğüs ağrım olmaz bu ay dokunamıyorum.
belim çok ağrıyor azcık ayakta dursam bile
ayaklarım keza buz gibi sıcak su torbası oluyor hep altında
ve tir tir titriyorum çok soğuk geliyor ev -kalorifer yanıyor ve eşim atletle geziyor evde
bata 4-5 gün var.
Adet oldunuz mu ?Bende gogus agrisi olurdu ama bel agrisi olmazdii 2 gun kala olurduesim corap giymiyor surekli soruyorum sen usumuyormusun diye bakalim 3 gun kaldi beklicem sonucu yazalim
Hayır olmadım pazartesi kanda 0.1 çıktı salı gittiğimde o.3 cikti ve bugun carsamba olmadim doktorum adet gecikmesi icin ilac vermedi bekle dedi gelmezse 1 hafta falan tekrar gidecem kizlar boyle yasayan varmi bilmiyorumAdet oldunuz mu ?
Valla canım bende geçen hafta lekelenme oldu test yaptım adete negatif çıktı adetim geçti 3 gün hala bel agrım çok yine bugun yaptım test negatif :/Hayır olmadım pazartesi kanda 0.1 çıktı salı gittiğimde o.3 cikti ve bugun carsamba olmadim doktorum adet gecikmesi icin ilac vermedi bekle dedi gelmezse 1 hafta falan tekrar gidecem kizlar boyle yasayan varmi bilmiyorum
Kuzum hamile ola bilirsin test yap ilaç da kullanmaMerhabalar bende bırsey paylaşmak ıstıyorum bugun adetım 13 gun gecıktı ve yaklaşık 15 gun önce ıkı gun kahverengı akıntı ve ertesı gun pembe akıntım oldu cok azdı umutlanmak ıstemıyorum ama gebelık olabılır mı acaba adet ağrım da var bu arada prolaktınım de 34 dostınex kullanıyorum
Buraya yazdıktan sonra yaptım ama negatif sabah yapmak bırsey degıstırır mi acabaKuzum hamile ola bilirsin test yap ilaç da kullanma
Ben akşam yaptım saniyesinde pozitifti fark etmiyorBuraya yazdıktan sonra yaptım ama negatif sabah yapmak bırsey degıstırır mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?