• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

omaytezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
38
8
1
SAKARYA
Kızlar merhaba adet günüm 8 gün geçti ve normalde her adet dönemimden bir kaç gün önceden göğüs hassasiyetim başlar ve bu sefer hiç bir ağrı ve sızı yok. Akıntı çok vkasıklarımda ağrı var ve uykumu nedense alamıyorum. Bu bir hamilelik belirtisi midir?

Evet, akıntı artar çok su içersin, iştahını artar,ağrın olur bende bunlardi, bide halsizlik.

Perşembe günü test yapmayı düşünüyorum fakat belirtilerinide merak etmiyor değilim çünkü ilk defa göğüs agrisi yaşamıyorum

Benim de göğüslerde bir hassasiyet olmamıştı. Ama regl öncesi de öyle bir hassasiyet yaşamam normalde. Kasık ve bel ağrısı yaşadım. İştahım artmıştı ama benim. Açlığa dayanamıyordum ki günde bir öğün tüketen biriydim.

Ama kasık bel ağrısı akıntıyla birlikte olunca belki de idrar yolu enfeksiyonu falan da olabilir. İdrarını yaparken yanma ağrı falan oluyor mu

Kızlar merhaba adet günüm 8 gün geçti ve normalde her adet dönemimden bir kaç gün önceden göğüs hassasiyetim başlar ve bu sefer hiç bir ağrı ve sızı yok. Akıntı çok vkasıklarımda ağrı var ve uykumu nedense alamıyorum. Bu bir hamilelik belirtisi midir?
normalde gecikiyor muydu böyle?

ümitlendirmek istemem ama 8 gün geçmiş, kasık ağrısı, uykunu alamama sanki bana hamileymişsin gibi geldi tabi psikolojik değilse. idrarda gebelik testi yapsana 8 gün geçmiş varsa da yoksa da kesin belli olur bu kadar gecikmede

Arada gecikiyordu ama göğüs agrilarim gecikse bile oluyordu
8 gün geçtiyse idrar trsti yaptıgında net çift çizgiyi görmen lazım . Ben adet günü 2 tane kıpkırmızı çizgi gördüm .

Benımde reglim şuan tam 1 hafta geçti . Sadece göğüs ağrım var ama çok az ellersem hissediyorum .
Çok yorulursam belim ve kasıklarım ağrıyır

8 gün test yapmak için yeterli valla ben yaşadıklarımdan dolayı gecikme bile beni ikna etmiyo ama evet belirtileriniz gebelik belirtileri ama belli olmaz kesinlikle Dr gidin

Yaptınızmı adetıme iki gün kaldı dün itibari ile ciddi kasık ve koltuk altı kısmından göğüs agrısı başladı 8 gün geçmiş beklenirmi hiç:emir_bebek:

Back