• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Yasemin ys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
1
0
1
32
Merhabalar
Adetim bugün itibariyle 4 gün geçikti, ayın 17 sinde doktora gittim ve yumurtalarin çatlamış dedi. 19 unda kan testi yaptirdim 0.6 çıktı. 20 sinde hafif kan geldi sonrasında kan gelmedi. Sizce ne olabilir ?

Merhabalar
Adetim bugün itibariyle 4 gün geçikti, ayın 17 sinde doktora gittim ve yumurtalarin çatlamış dedi. 19 unda kan testi yaptirdim 0.6 çıktı. 20 sinde hafif kan geldi sonrasında kan gelmedi. Sizce ne olabilir ?
Yumurta catladiktan sonra 7-10 gün arasında tutunma olur

Biz nasıl bilebiliriz ki ne oldugunu o_O

Eczaneden gebelik testi al yap .
Negatifse doktordan randevu al reflim gecikti de hap verir .

Kabızlık, gögüs ağrısı, karın ağrısı ve kramp varsa gebelik olabilir ama test yaptır canım

Kabızlık sürekli mi mesela bn bi gün kabız oluyorum ama bir de ishal oluyorum 11gundur boyle dengesiz bir durum yaşıyorum:110:
Bilmiyorum olabilir canım ben de geçen haftalarda öyleydim ve dün hamile olduğumu öğrendim

Valla benimde bat 2 mart ama bu gün inanılmaz halsizlik var oturasım gelmiyor süreklşi yatasım var bir de inanılmaz belim ağırıyor kuyruk sokumuma bile ara ara ağrı giriyor. idrara normale göre fazla çıkıyorum sanki bi su içiyim hemen kasıklarımda ara ara batma oluyo acaba varmıdır korkuyorum bakmayada yarın doktor kontrolüm var dua edin bana nolur bu sefer olsun

Yaaa hayırlı olsun bebis cok sevindim canim:nazar: akıntı var miydi peki sende de ya ben çok merak ediyorum da
Evet akıntı vardı canım ama hiç kan gelmedi her akıntı hissettiğimde aha regl oldum dedim ama olmadım 25i olmam gerekiyordu olmadım 26sında yani dün kan verdim öyle öğrendim 25aydır beklediğim mucizem yola çıkmış:anneadayı::KK200:  Allah herkese nasip etsin inşallah :KK200:

Valla benimde bat 2 mart ama bu gün inanılmaz halsizlik var oturasım gelmiyor süreklşi yatasım var bir de inanılmaz belim ağırıyor kuyruk sokumuma bile ara ara ağrı giriyor. idrara normale göre fazla çıkıyorum sanki bi su içiyim hemen kasıklarımda ara ara batma oluyo acaba varmıdır korkuyorum bakmayada yarın doktor kontrolüm var dua edin bana nolur bu sefer olsun
Benim bat 2 mart ayni duygulara sahibim senle

Aynılarını yaşıyorum Allah inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat versin hepimize, isteyen herkese inşallah :KK200:

Evet akıntı vardı canım ama hiç kan gelmedi her akıntı hissettiğimde aha regl oldum dedim ama olmadım 25i olmam gerekiyordu olmadım 26sında yani dün kan verdim öyle öğrendim 25aydır beklediğim mucizem yola çıkmış:anneadayı::KK200:  Allah herkese nasip etsin inşallah :KK200:
Yaaa hayırlı olsun canim darısı bizlere olsun insallah :KK76:

Amin kızlar inşallah olur bakalım. bel ağrım sırtıma doğru vuruyor ama göğüslerimde hiç bi belirti yok sadece kaşınıyor ara sıra oda kendimi dinlediğimden öyle geliyor bana sanki bilemedim sersemlik var birazda

Amin kızlar inşallah olur bakalım. bel ağrım sırtıma doğru vuruyor ama göğüslerimde hiç bi belirti yok sadece kaşınıyor ara sıra oda kendimi dinlediğimden öyle geliyor bana sanki bilemedim sersemlik var birazda
Benim Göğüslerim acayip şişti..İnşallah sende hamilesindir canım

Back