- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Ggulbeseker
1 Eylül canımadet tarihi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 Eylül canımadet tarihi
yarın da olmazsan test yap bence hem içinde rahat eder benim iki gün geçmişti test yaptım pozitif cikmisti1 Eylül canım
İnşaAllah canım . Sağlıkla büyüsünyarın da olmazsan test yap bence hem içinde rahat eder benim iki gün geçmişti test yaptım pozitif cikmisti
benim bebeğim düştü canım düşük yaptımİnşaAllah canım . Sağlıkla büyüsün![]()
Çok özür dilerim canım İnşaAllah bir daha yaşamazsınbenim bebeğim düştü canım düşük yaptım
Ben gebelik Beklerken aybaşı oldumŞuan sadece göğüs ucum acıyor sizin nasıl belirtileriniz var
Üzüldüm canımBen gebelik Beklerken aybaşı oldum
hayır denemedim ne faydası oluyor?Üzüldüm canımsoğan kürü denedin mi
çoğu kişi soğan kürü ile gebe kalıyor canım rahimi temizliyor kistlerden arındırıyor. ben bu ay denedim gebe kalamazsam bu ay bal çörekotu denicem sende soğan kürü dene tavsiye ederim hiç değilse için temizlenir canım zararı yok sadece her ay yapılması yasak rahim duvarı incelirmiş . yaparım dersen tarif yazarımhayır denemedim ne faydası oluyor?
yaz tabii kiçoğu kişi soğan kürü ile gebe kalıyor canım rahimi temizliyor kistlerden arındırıyor. ben bu ay denedim gebe kalamazsam bu ay bal çörekotu denicem sende soğan kürü dene tavsiye ederim hiç değilse için temizlenir canım zararı yok sadece her ay yapılması yasak rahim duvarı incelirmiş . yaparım dersen tarif yazarım
bir bardak suyu kaynat caım sora içine orta boy soğanı dörde bölüp içie at beş dakika daha kayat ve altını kapat sonra beş dk demlensin soğutmadan iç bu en önemlisi soğuk olmayacak.ılıkta olur. hergü sabah akşam aç karnına içiyosun bana göre tadı güzel.şifa sonuçta. çalışıyorsan ve sabah içemem dersen akşam gelince iç ve gece yatmadan ama hafif açlığın olsun canım. adetten iki sonra başla 15 gün devam et sonra bekle. ben bu artı olarak bal çörekotu tarçın kürü denicem bide canım eşinede keçiboynuzu özü yediryaz tabii ki
keçiboynuzu pekmezi olmazmış birlikte aç karnına yiyoruz zaten çünkübir bardak suyu kaynat caım sora içine orta boy soğanı dörde bölüp içie at beş dakika daha kayat ve altını kapat sonra beş dk demlensin soğutmadan iç bu en önemlisi soğuk olmayacak.ılıkta olur. hergü sabah akşam aç karnına içiyosun bana göre tadı güzel.şifa sonuçta. çalışıyorsan ve sabah içemem dersen akşam gelince iç ve gece yatmadan ama hafif açlığın olsun canım. adetten iki sonra başla 15 gün devam et sonra bekle. ben bu artı olarak bal çörekotu tarçın kürü denicem bide canım eşinede keçiboynuzu özü yedir
Konu sahibi soğan soyulacak mi pekibir bardak suyu kaynat caım sora içine orta boy soğanı dörde bölüp içie at beş dakika daha kayat ve altını kapat sonra beş dk demlensin soğutmadan iç bu en önemlisi soğuk olmayacak.ılıkta olur. hergü sabah akşam aç karnına içiyosun bana göre tadı güzel.şifa sonuçta. çalışıyorsan ve sabah içemem dersen akşam gelince iç ve gece yatmadan ama hafif açlığın olsun canım. adetten iki sonra başla 15 gün devam et sonra bekle. ben bu artı olarak bal çörekotu tarçın kürü denicem bide canım eşinede keçiboynuzu özü yedir
Evet soyulacakKonu sahibi soğan soyulacak mi peki