- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Ggulbeseker
-
Valla hamile oldugumu bilmeden iki seyahat gerçekleştirdim ikisindede valizler vs tasıdım mecburKe
Kendine çok dikkat et sakin ağır kaldırma ilk üç ay,bol su iç enfeksiyon kaparsa düşük olur yada erken doğum olur demişti hemşire bana
bende öyle düşünüyorum ama tedbir bizden tevekkül Allah'tanValla hamile oldugumu bilmeden iki seyahat gerçekleştirdim ikisindede valizler vs tasıdım mecbur
Kmlerce yürüdüm yüzdüm yeni spora basladım bi aydır
Sakınan göze cöp batar biraz onada inanıyorum
Şimdi öğrendim başlarım hemen ay ayagım ağrıyo ay belim kopuyo diye :)
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
kanda çıkar evet idrar testinde ilişkiden 10 gün sonra cikarKızlar dün adetimin 21.günüydü. Ben kan verdim adetime 5 gün var 2.30 çıktı ? Sizce erkenmi olmuş ? Şüpheli ilişkiden sonraki 8. Gündü dün. Olsa çıkarmıydı kanda ?
Canim büyük ihtimalle hamilesin bu testi ne zaman yaptınBenim de ovu ve gebelik testi var diye umut ediyordum bir kaç gündür . Kan vermek için Cuma gününü bekliyorum.
Biri ovulasyon biri gebelik canım bu sabah yaptım .Canim büyük ihtimalle hamilesin bu testi ne zaman yaptın
Doğru söylüyorsun:)bende öyle düşünüyorum ama tedbir bizden tevekkül Allah'tan
başka bir gebelik testi daha al yap emin ol iyice zaten idrar da çıkarsa kanda da bariz çıkarBiri ovulasyon biri gebelik canım bu sabah yaptım .
Evet emin olmak istiyorum ben de olmazsa alacağım başka marka .başka bir gebelik testi daha al yap emin ol iyice zaten idrar da çıkarsa kanda da bariz çıkar
Ben şimdiye kadar ovulasyon testi hiç yapmadım telefona bir program yükledim onunla takip ediyorum çok güzel bir program o yüzden ovulasyon testini kullanmayı bilmiyorum ama internetten merak ettiğim için baktım sadece sanırım çift çizgi olan ovulasyon testi değil mi?Biri ovulasyon biri gebelik canım bu sabah yaptım .
bu arada kaç gün gecikmen var?Biri ovulasyon biri gebelik canım bu sabah yaptım .
Lh yazan ovulasyon testi canım . O da gebelik olduğunda koyulaşıyor diyorlar .Ben şimdiye kadar ovulasyon testi hiç yapmadım telefona bir program yükledim onunla takip ediyorum çok güzel bir program o yüzden ovulasyon testini kullanmayı bilmiyorum ama internetten merak ettiğim için baktım sadece sanırım çift çizgi olan ovulasyon testi değil mi?
Normalde 1 ekimdi bu ay düzenim değişti 5 6 Ekim gibi olmam lazım. Ovulasyon takibi de yapıyorum ben .bu arada kaç gün gecikmen var?
ben de onu yumurtlama günü olduğu zaman koyulaşır diye biliyorumLh yazan ovulasyon testi canım . O da gebelik olduğunda koyulaşıyor diyorlar .
Evet o zaman da koyulaşıyor . Silikleştiğinde çatladığı anlaşılıyor .ben de onu yumurtlama günü olduğu zaman koyulaşır diye biliyorum
son olduğun tarihi biliyormusunNormalde 1 ekimdi bu ay düzenim değişti 5 6 Ekim gibi olmam lazım. Ovulasyon takibi de yapıyorum ben .
Adet mi ovulasyon mu ? Ovulasyon 22 eylüldü .son olduğun tarihi biliyormusun
birde gectiyse test yap emin olNormalde 1 ekimdi bu ay düzenim değişti 5 6 Ekim gibi olmam lazım. Ovulasyon takibi de yapıyorum ben .
adet tarihiAdet mi ovulasyon mu ? Ovulasyon 22 eylüldü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?