Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E nabizdan bakabilirsin kan testine beta HCG 0.10 ml den yüksek çıkarsa hamilesin demektir
Nabızdan derken nasıl Yani anlamadım tansiyon ölcer gibi mi
Kan verdim bugun yarın alıcam sonucu
İnşallah en kısa sürede saglıklı hamile kalırsınız

Nabızdan derken nasıl Yani anlamadım tansiyon ölcer gibi mi
Kan verdim bugun yarın alıcam sonucu
İnşallah en kısa sürede saglıklı hamile kalırsınız
canım play Store'dan e nabız uygulamasını indir ordan bakarsın sonuç için hastaneye gidip sıra beklemene de gerek kalmayacak böylece banada haber ver meraklandim

canım play Store'dan e nabız uygulamasını indir ordan bakarsın sonuç için hastaneye gidip sıra beklemene de gerek kalmayacak böylece banada haber ver meraklandim
Hahaha resmen cahillikte son noktayım :) güldüm kendime
Sonuclar maille gelicek ama indireyim yine de belki daha erken belli olur
Söylerim tabiki ben normalde aşırı heyecanlı yapım vardır ama suanda şoktayım sanırım fazla durgunum :)

Estağfurullah canım olur mu öyle şey bende ilk cocugumu duyduğumda bayağı afallamistim bir hafta kabullenemedim bende çok sabırsız bir insanım bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum

ne zaman yaptırdın kan testini

Estağfurullah canım olur mu öyle şey bende ilk cocugumu duyduğumda bayağı afallamistim bir hafta kabullenemedim bende çok sabırsız bir insanım bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum
Sabah iş hekimime gelen özel firmaya verdim
Simdi indirdim uygulamayı acıklanan bişey yok zaten demişlerdi yarın öglen cıkar diye

henüz doktora gitmedim bugun kan verdim ben hala hamile oldugumu kabullenemedim belki değilimdir diye düşünüyorum.
Rabbim herkese istedigi zaman hayırlısıyla nasip etsin
Canım acaba kaç gün geciktikten sonra test yaptın merak ettim

Benim sente lady 6 gün gecikmem var ve negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…