- 1 Şubat 2018
- 168
- 53
- 48
- Konu Sahibi Ggulbeseker
-
E nabizdan bakabilirsin kan testine beta HCG 0.10 ml den yüksek çıkarsa hamilesin demektirİnşallah diyeyim :)
Kan verdim yarın sonuc çıkacak şoktayım hala kabullenemedim malesef
rabbim isteyen herkese istedigi vakitte nasip etsin :)
İnşallah hamilesindirİnşallah diyeyim :)
Amin canım inşallah bende bir an önce bu duyguyu tatmak istiyorumİnşallah diyeyim :)
Nabızdan derken nasıl Yani anlamadım tansiyon ölcer gibi miE nabizdan bakabilirsin kan testine beta HCG 0.10 ml den yüksek çıkarsa hamilesin demektir
canım play Store'dan e nabız uygulamasını indir ordan bakarsın sonuç için hastaneye gidip sıra beklemene de gerek kalmayacak böylece banada haber ver meraklandimNabızdan derken nasıl Yani anlamadım tansiyon ölcer gibi mi
Kan verdim bugun yarın alıcam sonucu
İnşallah en kısa sürede saglıklı hamile kalırsınız
Hahaha resmen cahillikte son noktayım :) güldüm kendimecanım play Store'dan e nabız uygulamasını indir ordan bakarsın sonuç için hastaneye gidip sıra beklemene de gerek kalmayacak böylece banada haber ver meraklandim
Estağfurullah canım olur mu öyle şey bende ilk cocugumu duyduğumda bayağı afallamistim bir hafta kabullenemedim bende çok sabırsız bir insanım bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorumHahaha resmen cahillikte son noktayım :) güldüm kendime
Sonuclar maille gelicek ama indireyim yine de belki daha erken belli olur
Söylerim tabiki ben normalde aşırı heyecanlı yapım vardır ama suanda şoktayım sanırım fazla durgunum :)
ne zaman yaptırdın kan testiniHahaha resmen cahillikte son noktayım :) güldüm kendime
Sonuclar maille gelicek ama indireyim yine de belki daha erken belli olur
Söylerim tabiki ben normalde aşırı heyecanlı yapım vardır ama suanda şoktayım sanırım fazla durgunum :)
Sabah iş hekimime gelen özel firmaya verdimEstağfurullah canım olur mu öyle şey bende ilk cocugumu duyduğumda bayağı afallamistim bir hafta kabullenemedim bende çok sabırsız bir insanım bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum
akşama belli olur canımSabah iş hekimime gelen özel firmaya verdim
Simdi indirdim uygulamayı acıklanan bişey yok zaten demişlerdi yarın öglen cıkar diye
Olmus geldi mail :)akşama belli olur canım
Canım acaba kaç gün geciktikten sonra test yaptın merak ettimhenüz doktora gitmedim bugun kan verdim ben hala hamile oldugumu kabullenemedim belki değilimdir diye düşünüyorum.
Rabbim herkese istedigi zaman hayırlısıyla nasip etsin
Bir gün sonra frely ve gebe markayla test yaptımCanım acaba kaç gün geciktikten sonra test yaptın merak ettim
Sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallahOlmus geldi mail :)
Amin inşallah :) çok teşekkür ederimSağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah
hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende aynı testi kullanıyorumOlmus geldi mail :)
Kendine çok dikkat et sakin ağır kaldırma ilk üç ay,bol su iç enfeksiyon kaparsa düşük olur yada erken doğum olur demişti hemşire banaOlmus geldi mail :)
Hayırlısıyla Rabbim size de nasip etsinhadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende aynı testi kullanıyorum
Amin canım inşallah bende bir an önce istiyorum gerçekten çok Sabırsızlanıyorum çift çizgiyi görebilmek içinHayırlısıyla Rabbim size de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?