- 6 Mayıs 2018
- 12
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Mormenekse27
-
aynı şekilde saydığın tüm belirtiler bende de vardı :) ilk denememizdi.Adetime 4 gün kala test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm :) inşallah hamilesindir canımmerhaba hanımlar 10 aylık evliyim ilk defa bu ay bebek denedim yarın adet günüm aşırı derecede gazım ;gögüs şişliği; üşüme adet olacakmışım gibi kasık ve sırtımda agrı var sizin belirtileriniz nelerdi ?
inşallah canım sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ama hayırlısı :)aynı şekilde saydığın tüm belirtiler bende de vardı :) ilk denememizdi.Adetime 4 gün kala test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm :) inşallah hamilesindir canım
O his de olmuştu bana :)))inşallah canım sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ama hayırlısı :)
Ay inşallah dediğin gibi olur canım heyecanla bekliyorumO his de olmuştu bana :)))
Bence al bir normal idrar testi yap merakın gitsin :)Ay inşallah dediğin gibi olur canım heyecanla bekliyorum
Maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. göğüs şişliği olmuştu demiştin ağrı olmadı mı benimde şuan öyle de ama hiç umudum yokHamileyim kızlar 5 haftalık ultrason da da kese göründü haftaya kalp atışlarını dinlicez inşallah duyarz
Amin cnm hala aynı belirtiler devam ediyor sadece iştahım hiç yok çok uyuorum ve akintim acayip çoğaldıMaşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. göğüs şişliği olmuştu demiştin ağrı olmadı mı benimde şuan öyle de ama hiç umudum yokbaşka belirtiler eklenmişmiydi bunları yazdıktan sonra
merhaba hanımlar 10 aylık evliyim ilk defa bu ay bebek denedim yarın adet günüm aşırı derecede gazım ;gögüs şişliği; üşüme adet olacakmışım gibi kasık ve sırtımda agrı var sizin belirtileriniz nelerdi ?
Amin cnm benim ilk gebeligimde senin gibiydim hiç bir belirti yoktu ama bu ikinci gebeligim çok zor gecio sancım cok varMerhaba Arkadaslar
1 senedir kadınlar kulubundeki belirtileri okuyorum ve her ay umitleniyorum.Bir gün bende hamile kalırsam diye ant içtim buraya yazı yazıcagıma.
Bu ay sizler gibi gogus şişlikleri takip ettim,bulantım var mı dıye test ettım,bel agrılarımı dınledım ama size gercegı solemek ısterım ki bu ay 1 seneyle karsılastırdıgımda hiç bir şey yasamadım ve HAMILEYIMM :))
Her ay goguslerım sıstı dıye heycanlandım bu ay hıc belirtisiz keseyı gordum.
Diceğim o ki herkezin belirtileri birbirinden farklıymış. Stres yapmayın.Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?