Hamilelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar buraya bebiş için üye oldum resmen :) 6-7 aydır eşimleebebek deniyoruz rabbim vermedi olmadı. Her ay hep hamileyim sandım psikolojik olarak ama bu ay farklı. Son adet tarihim 12 şubattı. Yumurtlama zamanımda beraber olduk. Mart 13de adet günüm fakat 4 gündür bel ağrılarım var. Dün akıntımla beraber küçücük kahverengilik geldi akıntım şeffaf. Sürekli tuvalete gidiyorum. Önceden de tuvaletim geliyordu ama bu şekilde değil o tamamen psikolojikmiş :) su içsem de içmesem de idrarım geliyor denedim. Göğüslerimde şişlik ağrı yok ama uçları kaşınıyor. Çok üşüyen biriyimdir normalde sürekli ateş basıyor. Dün o kahve akıntı olmadan önce kasık ağrım oldu sonra bir daha olmadı. Ama bel ağrım geçmiyor. İki dk ayakta durunca kolumu kaldıramıyorum çok yorgunum. Adetle çok benzer durumlar ama belim hiç bu kadar ağrımamıştı. Ve adetime 10 gün kala çok erken yani daha.. Ümitlenmek istemiyorum test için de erken. Size sormak istedim. İnşallah cevap alabilirim. Allah hepimize isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Adet gününü beklemelisin bana kalırsa. İç gün bekle olmazsan test yaptır

Merhaba kızlar, 1 bck senedir korunmuyoduk, 4 ay klomen tedavisi gördüm ve 3 ay ara verdik tedaviye. Ara verdiğimizin 3. Ayında yani bu ay geciktim ve evde test yaptım silik ikinci cizgi cıktı, bir dk sonra yeni test yaptım o da aynı silik 2. Cizgi. Gittim hemen kan testi yaptım hamileydim. O ana kadar göğüs uclarında aşırı ağrı ve hassasiyet, karın bölgesinde normal olmayan şişlik.yani doğru düzgün bir şey yememiş olsam bile tıka basa yemişiö gibi şişlik vardı. Arada normalde olmayan bel agrısı oldu. Ve bunlar hep gecikme olan süre içinde oldu daha öncesinde değil. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. 8 aydır korunmuyorum ve bebeğim olsun istiyorum. Şu anda çok sabırsızım ne yapacağımı bilemediğim için sorma ihtiyacı duydum.
Benim adetlerim düzenlidir. 30 günlük periyodlar halinde olur hep. Bu ay 3 martta regl oldum. Sonrasında 9 martta ilişki oldu. 13 martta külotumda pembe renkte ıslaklık oluşmuştu. Normalde yumurtlama günüm 15 mart. O tarihte de epey akıntım vardı. Şimdi ayın 19 u olmasına rağmen kasıklarımdaki ağrıdan duramıyorum, aşırı şişim patlayacak gibiyim. Akıntımda açık sarı ve yoğun kıvamda. Adet günüme daha haftalar var ( ne düşüneceğimi bilemiyorum. Hamile olabilir miyim yoksa geç yumurtlama mı oluyor bilmiyorum. (

Selam hanımlar, hamilelikte 5. aylarda göbek otururken katlanır mı? Sertlik durumu nasıl olur? Sıkılabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kizlar adetim uc gun gcti bu gun normal hamilelik testi yaptim ne gatifti ne yapayim sizce sanki adet olmusum da bitmis gibi hissediyorum umutlanmak istemiyorum onceki sayfalarda hikayemi okuussunuzdur ne yapmaliyim sizce

Kizlar adetim uc gun gcti bu gun normal hamilelik testi yaptim ne gatifti ne yapayim sizce sanki adet olmusum da bitmis gibi hissediyorum umutlanmak istemiyorum onceki sayfalarda hikayemi okuussunuzdur ne yapmaliyim sizce
Evet canım hamileyim cok şükür Allah sanada nasip etsin idrar da cıkmadıysa yarın kan testi yaptır en kesin sonucu alırsın hayırlısı olsun inşallah

Evet canım hamileyim cok şükür Allah sanada nasip etsin idrar da cıkmadıysa yarın kan testi yaptır en kesin sonucu alırsın hayırlısı olsun inşallah
Ayyyyyyy cok sevindim kuzu yaaa darisi basima kac aylik hamile kalmak icin bir ilac falan aldin mi ne yaptin ayyy cok sevindim vallaha ya cinsiyeti bellimi

Ayyyyyyy cok sevindim kuzu yaaa darisi basima kac aylik hamile kalmak icin bir ilac falan aldin mi ne yaptin ayyy cok sevindim vallaha ya cinsiyeti bellimi
Darısı başına Allah sanada nasip etsin sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım 5 ayım bitti kızım olucak Allah izin veririse

Sogan kurunu nasil yaptin canim hemen mi ise yaradi
Yani ilk yaradı miyom adet düzensizliği hamile kalmak isteyen kadınlar icin saracoglu önermişti sabah akşam yapılıcak 1,5 su bardagı temiz su ile 1 adet soganı kaynat kaynadıktan sonra 5 dk sonra onu süz ılık iç bu arada adet bittikten 15 gün sonra başlıyorsun ve içme süreside 15 gün youtube de var istersen ordan da bak öyle yap eksik ve yanlış bilgi vermek istemem hamile kaldıgım ay iki kere yumurtlamıştım doktorum öyle söyledi.

Anadim canm ya benim iste ya bend kist var seten iki kere ameliyat oldum yine vr da ben icemiyorum bir ice bilsem

Anadim canm ya benim iste ya bend kist var seten iki kere ameliyat oldum yine vr da ben icemiyorum bir ice bilsem
Kistlere de iyi geliyor zorla kendini iç derim mutlaka faydasını görürsün o kadar da kötü değil tadı ic üstüne meyve ye ben öyle yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…