- 18 Ocak 2018
- 42
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Poyraz Deniz
-
Iki tane aldim zaten canim biri erken gebelik icin biri normal sabahta yapicam kan testi de yaptrcam insallah hamisimdir yaaSeninde benim gibi olmuş sabah ilk idrarla bir daha yapıcam sende yap bakalım benimde günüme 4 gün var daha buda akşam üstü yaptıgım negatif
Normal olandı benim ki hayırlısı olsun inşallah sende bende hamileyizdir belirtilerin nasıl peki neler var mesela bende şiddeti kasık ve bel agrısı var ve göğüslerim de hassasiyetIki tane aldim zaten canim biri erken gebelik icin biri normal sabahta yapicam kan testi de yaptrcam insallah hamisimdir yaa
Seninde benim gibi olmuş sabah ilk idrarla bir daha yapıcam sende yap bakalım benimde günüme 4 gün var daha buda akşam üstü yaptıgım negatif
Iki tane aldim zaten canim biri erken gebelik oteki normal sabahta yapip kan testi yaptrcam insallah hamisimdir yaa ☺Seninde benim gibi olmuş sabah ilk idrarla bir daha yapıcam sende yap bakalım benimde günüme 4 gün var daha buda akşam üstü yaptıgım negatif
Insallah canim benim hayirlisiyla versin rabbim Midem eksidi cok belimde agri var kasiklarim 2 gundur felaket agriyo ve gogsum şis uclari aciyoNormal olandı benim ki hayırlısı olsun inşallah sende bende hamileyizdir belirtilerin nasıl peki neler var mesela bende şiddeti kasık ve bel agrısı var ve göğüslerim de hassasiyet
Tamam canım Allah gönlüne göre versin yarın sonucu banada bildir merak ettimInsallah canim benim hayirlisiyla versin rabbim Midem eksidi cok belimde agri var kasiklarim 2 gundur felaket agriyo ve gogsum şis uclari aciyo
Canm adet zamani kanda bazen yukselme oluyor ondan boyle olmustur adetine az kaldi yaSeninde benim gibi olmuş sabah ilk idrarla bir daha yapıcam sende yap bakalım benimde günüme 4 gün var daha buda akşam üstü yaptıgım negatif
Yani ondan mı pozitif cıktı diyorsun testCanm adet zamani kanda bazen yukselme oluyor ondan boyle olmustur adetine az kaldi ya
Amin cnm Allah razı olsun bende dua edicemOgrenir ogrenmez hemen yazıcam bol bol dua edin bende size dua ediyorum allahim hayirli bi evlat nasip etsin insallah
Ama ben idrar testi yaptım anlayamadım bilmiyorum sabahta yapıcam test negatif cıkarsa adet günümü beklicem pozitif olursa doktora gidicemOlabilor bazen oluyormus bence doktora git onlar daha iyi bilir ama insallah rabbim umudunu bosa cikarmaz canm
Bencede canm oyle yap insallah vardirAma ben idrar testi yaptım anlayamadım bilmiyorum sabahta yapıcam test negatif cıkarsa adet günümü beklicem pozitif olursa doktora gidicem
Hayırlısı olsun inşallah nasip :)Bencede canm oyle yap insallah vardir
Canım sen yaptınmi tekrarHayırlısı olsun inşallah nasip :)
Tebrik ederim canm bence git hemen kan testi verBak buda sabahki canim
Pazartesi gideyim diyorum canim ama cok heycanlandim vallaTebrik ederim canm bence git hemen kan testi ver
Bence hemen git ben bile heycanlandim darisi insallah basima allahim saglikli ve anne babali buyutmeyi nasip eder insallahPazartesi gideyim diyorum canim ama cok heycanlandim valla
Valla gitmek istiyom ama hastaligima daha var kesin olsun die pazartesi gideyim dedim ama iki cizgi var sabahki cok net allahim sanada nasip etsin insallahBence hemen git ben bile heycanlandim darisi insallah basima allahim saglikli ve anne babali buyutmeyi nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?