Hamilelik belirtileri

Seninde benim gibi olmuş sabah ilk idrarla bir daha yapıcam sende yap bakalım benimde günüme 4 gün var daha buda akşam üstü yaptıgım negatif
Iki tane aldim zaten canim biri erken gebelik icin biri normal sabahta yapicam kan testi de yaptrcam insallah hamisimdir yaa

Iki tane aldim zaten canim biri erken gebelik icin biri normal sabahta yapicam kan testi de yaptrcam insallah hamisimdir yaa
Normal olandı benim ki hayırlısı olsun inşallah sende bende hamileyizdir belirtilerin nasıl peki neler var mesela bende şiddeti kasık ve bel agrısı var ve göğüslerim de hassasiyet

Seninde benim gibi olmuş sabah ilk idrarla bir daha yapıcam sende yap bakalım benimde günüme 4 gün var daha buda akşam üstü yaptıgım negatif
Iki tane aldim zaten canim biri erken gebelik oteki normal sabahta yapip kan testi yaptrcam insallah hamisimdir yaa ☺

Normal olandı benim ki hayırlısı olsun inşallah sende bende hamileyizdir belirtilerin nasıl peki neler var mesela bende şiddeti kasık ve bel agrısı var ve göğüslerim de hassasiyet
Insallah canim benim hayirlisiyla versin rabbim Midem eksidi cok belimde agri var kasiklarim 2 gundur felaket agriyo ve gogsum şis uclari aciyo

Canm adet zamani kanda bazen yukselme oluyor ondan boyle olmustur adetine az kaldi ya

Ogrenir ogrenmez hemen yazıcam bol bol dua edin bende size dua ediyorum allahim hayirli bi evlat nasip etsin insallah

Olabilor bazen oluyormus bence doktora git onlar daha iyi bilir ama insallah rabbim umudunu bosa cikarmaz canm

Olabilor bazen oluyormus bence doktora git onlar daha iyi bilir ama insallah rabbim umudunu bosa cikarmaz canm
Ama ben idrar testi yaptım anlayamadım bilmiyorum sabahta yapıcam test negatif cıkarsa adet günümü beklicem pozitif olursa doktora gidicem

Bence hemen git ben bile heycanlandim darisi insallah basima allahim saglikli ve anne babali buyutmeyi nasip eder insallah
Valla gitmek istiyom ama hastaligima daha var kesin olsun die pazartesi gideyim dedim ama iki cizgi var sabahki cok net allahim sanada nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…