Kendimden başlıyorum.
Mide bulantısı yaşıyorum
Mide yanması ve ağrısı şu 2 gundur çok.
Karnımda kasıklarımda tuhaf tuhaf sancılar hareketler vs. (bagırsak olabilir)
Sık idrar çkmadan kastımız gunde kaç arkadaşlar?? Mesela benim küçük için 6 ya da 7 oluyor ama çok az geliyor her seferinde.
Bu sabah birden sıçradım ateş basması birden baş dönmesi oluyor.
Karın ağrısı yaşıyorum sabahları ve bazen gunduzleri.
Akıntım adetin 15. Gunune kadar beyaz Akıntım da vardı son zamanlarda azaldı baya
Bir de en önemlisi benim için bu uyku akşamları 8den sonra uykum geliyor ve uyuyorum uykluyorum, gun içinde bile baygın oluyorum Bi noktadan sonra ve halsizlik aşırı derecede hiç bişey yapasım gelmiyor.
Göğüsleri asla anlayamıyorum belki de kendimi kandırıyorum kararıp büyümeleri noktasında.
Bi de vajnama igne batıyor Gögüslerimee igne batıyor gibi oluyor bazen
Biliyorum çok belirti var bu kadar ugrasacagına test yap diyorsunuz ama testte negatiifi görmektense bunu tercih ederim.
Bir de bu kadar çok vuxcudumuzu dinleme sebebimiz bir sonraki ay için faydalı oluyor bence.
Sat 26 NİSAN
Bat belli değil 23 ila 30 gun arası gidip geliyorum. En erken 19 mayıs regl gunum olması lazım.
HAYDİ KIZLAR KONUŞALIM...
Mide bulantısı yaşıyorum
Mide yanması ve ağrısı şu 2 gundur çok.
Karnımda kasıklarımda tuhaf tuhaf sancılar hareketler vs. (bagırsak olabilir)
Sık idrar çkmadan kastımız gunde kaç arkadaşlar?? Mesela benim küçük için 6 ya da 7 oluyor ama çok az geliyor her seferinde.
Bu sabah birden sıçradım ateş basması birden baş dönmesi oluyor.
Karın ağrısı yaşıyorum sabahları ve bazen gunduzleri.
Akıntım adetin 15. Gunune kadar beyaz Akıntım da vardı son zamanlarda azaldı baya
Bir de en önemlisi benim için bu uyku akşamları 8den sonra uykum geliyor ve uyuyorum uykluyorum, gun içinde bile baygın oluyorum Bi noktadan sonra ve halsizlik aşırı derecede hiç bişey yapasım gelmiyor.
Göğüsleri asla anlayamıyorum belki de kendimi kandırıyorum kararıp büyümeleri noktasında.
Bi de vajnama igne batıyor Gögüslerimee igne batıyor gibi oluyor bazen
Biliyorum çok belirti var bu kadar ugrasacagına test yap diyorsunuz ama testte negatiifi görmektense bunu tercih ederim.
Bir de bu kadar çok vuxcudumuzu dinleme sebebimiz bir sonraki ay için faydalı oluyor bence.
Sat 26 NİSAN
Bat belli değil 23 ila 30 gun arası gidip geliyorum. En erken 19 mayıs regl gunum olması lazım.
HAYDİ KIZLAR KONUŞALIM...
Son düzenleyen: Moderatör: