- 26 Kasım 2024
- 19
- 7
-
- Konu Sahibi anoniiimmm
Kac gun var adetine:) belki erken yapmıssındırAdetime daha var dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı. Hamileliğin bazı belirtileri var tuvaletim varmış gibi sürekli kasıklarım dolu ve kramp ağrı oluyor. Göğüslerim şiş ve dokununca acıyor. Hatta araştırdığım kadarıyla koyu kırmızı kahverengi gibi bir şey de geldi iç çamaşırıma yerleşme kanaması oluyormuş sanırım bende heveslenip test yaptım tek çizgi çıktı çok üzgünüm şuanbaşına gelen var mı?
Regl olmadıysan üzme canını daha olabilir ihtimali var öyle düşünAdetime daha var dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı. Hamileliğin bazı belirtileri var tuvaletim varmış gibi sürekli kasıklarım dolu ve kramp ağrı oluyor. Göğüslerim şiş ve dokununca acıyor. Hatta araştırdığım kadarıyla koyu kırmızı kahverengi gibi bir şey de geldi iç çamaşırıma yerleşme kanaması oluyormuş sanırım bende heveslenip test yaptım tek çizgi çıktı çok üzgünüm şuanbaşına gelen var mı?
Aralığın 9 u veya 11 i gösteriyor daha çok varRegl olmadıysan üzme canını daha olabilir ihtimali var öyle düşün
10 gün falan varKac gun var adetine:) belki erken yapmıssındır
Ooo sen şimdi yumurtlama zamanındasın daha bence bol bol değerlendirAralığın 9 u veya 11 i gösteriyor daha çok var
Kaç gün var regle ? Bu bahsettiğiniz belirtilerin hiç birini yaşamadım gebelikte.Adetime daha var dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı. Hamileliğin bazı belirtileri var tuvaletim varmış gibi sürekli kasıklarım dolu ve kramp ağrı oluyor. Göğüslerim şiş ve dokununca acıyor. Hatta araştırdığım kadarıyla koyu kırmızı kahverengi gibi bir şey de geldi iç çamaşırıma yerleşme kanaması oluyormuş sanırım bende heveslenip test yaptım tek çizgi çıktı çok üzgünüm şuanbaşına gelen var mı?
Bende adetimden 10 gün önce yapmıştım negatif çıktı silik çizgi daha yoktu adetimi 1 gün geciktim yaptım net ikinci çizgiler çıkmıştı olabilir yani canım adetini bekleAdetime daha var dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı. Hamileliğin bazı belirtileri var tuvaletim varmış gibi sürekli kasıklarım dolu ve kramp ağrı oluyor. Göğüslerim şiş ve dokununca acıyor. Hatta araştırdığım kadarıyla koyu kırmızı kahverengi gibi bir şey de geldi iç çamaşırıma yerleşme kanaması oluyormuş sanırım bende heveslenip test yaptım tek çizgi çıktı çok üzgünüm şuanbaşına gelen var mı?
Daha çok erken test yapmak içinAralığın 9 u veya 11 i gösteriyor daha çok var
Ooo sen şimdi yumurtlama zamanındasın daha bence bol bol değerlendir
Nasıl belirtiler yaşamıştınız ?Kaç gün var regle ? Bu bahsettiğiniz belirtilerin hiç birini yaşamadım gebelikte.
Şuan kramp kasık ağrısı falan yok umarım regl olmamBende adetimden 10 gün önce yapmıştım negatif çıktı silik çizgi daha yoktu adetimi 1 gün geciktim yaptım net ikinci çizgiler çıkmıştı olabilir yani canım adetini bekle
Ovulasyon testim vardı şuan yok bilmiyorumOoo sen şimdi yumurtlama zamanındasın daha bence bol bol değerlendir
Herkeste farklı olabilir elbette ama göğüs hassasiyeti yaşamadım, leke görmedim... Regl gecikti öyle öğrendim. Hatta bulantilar bile gebeliği öğrendikten sonra başladıNasıl belirtiler yaşamıştınız ?
Bende göğüs hassasiyeti ile başladı hafif kasık ağırları ondan önce yumurtanın akı gibi bişey gördüm iç çamaşırımda bakalım inşallahHerkeste farklı olabilir elbette ama göğüs hassasiyeti yaşamadım, leke görmedim... Regl gecikti öyle öğrendim. Hatta bulantilar bile gebeliği öğrendikten sonra başladıdarısı senin başına insallah.
Ortalama en son yumurtlama zamanınızdan 14-15 gün sonra çıkıyor gebelik varsa bile daha ortaya çıkmazOvulasyon testim vardı şuan yok bilmiyorum20 22 23 24 ünde üst üste değerlendirmiştim
Hala adet olmadım 9 u veya 11 inde olmam gerekiyordu da bakalım inşallah yarın da olmaz bişeyCanım sonucun ne oldu benimde silik çizgi çıkıyodu 1 hafta kala şimdi iki gün var sonucun ne oldu