Hamilelik belirtileri nelerdi

Amin inşallah canım ALLAH razı olsun çok teşekkür ediyorum

Kuzum bkle daha cok cok erkek ama hamilelik belirtisi adet belirtisiyle ayniymis bnde 5 haftalik hamileyim pazartesi ilk kntrolume gtcem
Canım senin adına çok sevindim RABBİM sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah evet beklemek en doğrusu canım ama işte inan çok istediğim için çok sabırsızım. Sende belirtileri neydi canım benim karnımın altında dolgunluk ve basınç baskı oluyor akıntı öyle çok iç çamaşırıma gelmiyor ama hissediyorum lavobaya gittiğimde vajinam ıslak hissediyorum birde Göğüslerimi gergin şiş hissediyorum sanki regli olucakmışım gibi ama daha 12 gün var senin akıntın çok mu canım ya?

Kuzum bkle daha cok cok erkek ama hamilelik belirtisi adet belirtisiyle ayniymis bnde 5 haftalik hamileyim pazartesi ilk kntrolume gtcem
Canım senin adına çok sevindim RABBİM sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah evet beklemek en doğrusu canım ama işte inan çok istediğim için çok sabırsızım. Sende belirtileri neydi canım benim karnımın altında dolgunluk ve basınç baskı oluyor akıntı öyle çok iç çamaşırıma gelmiyor ama hissediyorum lavobaya gittiğimde vajinam ıslak hissediyorum birde Göğüslerimi gergin şiş hissediyorum sanki regli olucakmışım gibi ama daha 12 gün var senin akıntın çok mu canım ya?

Hyr akintim yoktu ic ama suan artik ic camasirim hep islak goruyorum belirilerim adet belirtileriyle ayniydi kasik agrisi gogus agrisi fln bn hatta adet olcam yine kesin dedim bn o testide oylesine yptim baktim hamileyim

Dün öyle agrım olduki öncesinden gelen sarı az miktarda sarı akıntım oldu ve karnımda sızlama var bugün gene idarar yaparken sarı renkli akıntım oldu az miktarda çok değil ve şuan yumurtlama günlerimdeyim ama yumurtlama belirtisi ve hamilik belirtisi yok adetime 11 gün varbu şekilde olup hamile olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…