Hamilelik belirtileri nelerdi

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
36
Hayırlı akşamlar hepinize kızlar benim bir sorum olacak son regli tarihim 18 kasım periyot aralığım genelde 28.29 gün oluyor bu ay rengileden bir hafta sonra korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve 2.3 gün sonra yine korunmasız birliktelik oldu ama bende kasıklarım da baskı gerginlik şişlik var birde belimde hafif ağrı gibi bir şeyler oluyor göğüslerimide şişmiş hissediyorum vajinamda da ıslaklık var yumuşaklık öyle geliyor yani bana ama daha rengilimi var 16 aralık sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ? Yoksa yumurtalıkta kist felan mı oldu acaba benim gibi olan oldumu aranızda bu arda gene olursam 3. Beneğim olucak inşallah Allahın izniyle istemiyorda değiliz eşimde bende hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum

Hamilelik olabilir tabi ama bunun için kesin bi test yapmanız lazım benim de ilişkiden sonra kasıklarım da agrı ve başım çok agrıdı. İnşallah beklediğiniz bi sonucu alırsınız Allah’ın izniyle Allah bağışlasın diğer çocuklarınızda

Amin inşallah canım benim cümlemizinkini Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bebiş haberlerini alırız canım

3. Bebekmiiiiasil sen bize anlat kiz hamilelik belirtilerinibiz 1.yi yasamaya ugrasiyoz .Saka biryana Rabbim gonlune gore versin.

3. Bebekmiiiiasil sen bize anlat kiz hamilelik belirtilerinibiz 1.yi yasamaya ugrasiyoz .Saka biryana Rabbim gonlune gore versin.
Canım benim amin inşallah çok teşekkür ederim büyük kızım 14 yaşında ikinci kızım 9 yaşında inan bana unuttum valla hamilelik belirtilerimi sende inşallah en kısa zaman da kucağına alırsın bebişini güzel haberlerini alırız canım RABBİM seninde gönlüne versin inşallah

Ne sirinsin yaa insaallah sana tekrar, bizede ilk goz agrilarimizi versin Rabbim .Senle benle , butun Arkadaslarimla birlikte

Ne sirinsin yaa insaallah sana tekrar, bizede ilk goz agrilarimizi versin Rabbim .Senle benle , butun Arkadaslarimla birlikte
Çok teşekkür ederim canım çok tatlısın Amin inşallah tüm bebek isteyen annelerimizin kucakları dolsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize canım

İnşallah hamilesindir canım Rabbim sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz kucağına almayı yüce MEVLAM nasip etsin inşallah aynı gün rengli olmuşuz canım ama bende kahverengi akıntı yok ama vajinam şeffaf ıslak yani aslında çok akıntım da yok anlamadımki bende ama kahve rengi leke hamilelik belirtisi diye biliyorum netten okumuştum yerleşme kanaması diye adlandırılıyor ama tabiikide dr git canım mutlaka hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

Kuzum bkle daha cok cok erkek ama hamilelik belirtisi adet belirtisiyle ayniymis bnde 5 haftalik hamileyim pazartesi ilk kntrolume gtcem

Amin insallah canim amin hayirlisi hakkimizda benim adetim 18 aralik gosteriyor hic gununde olmam 3 ve ya 4 gun erken olurum bakalim bu lekenme devami gelecekmi gelmeyecekmi bilmiyorum batlar senin ayni oldugunu gordum yazdim

Maşallah sana canım senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıklı sıhhatli kucağını almayı Rabbim nasip etsin inşallah bir şey sormak istiyorum sana canım iç çamaşıra akıntı geliyormu acaba? Benim gelmiyor ama çok ıslaklık hissediyorum vajinamda yumuşaklık gibide neyse sabırsızlıkla reglimi bekliyor olucam birde diyorum kist felanmı oluştu yumurtalıklarımda karnım şişti mesela gergindi yumurtalama dönemimde gazım çok oldu tuaf valla bir yere bağlayamadım

Benim ayin 30 kasimda kasik agrim basladi ayin 1de krem gibi akintim oldu daha dune kadar kasik agrim vardi bugun yok bugunde lekelenme basladi ben adetin son gunu yani 4 du sanirim o gun tek iliski oldu bidaha olamadi canim esim is geregi sehir disinda oldugundan ne cok umudum var yinede umut ediyorum bilemeyorum boyle iste kuzum
30da

Ooo maşallah sana kuzum olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım içimde benim de deli gibi bebek sevgisi var çok seviyorum
Aynen benimde aynen 3 numara kiz benim 7 yasinda bidaha istemiom derken bu sene yeniden istemeye basladim sanki hic cocugum gibi deli gibi her gun burdayim belirti ariom yas benim 35 cnm senin kac

Benimde olursa 4 bebegim olacak
Ooo maşallah sana kuzum olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım içimde benim de deli gibi bebek sevgisi var çok seviyorum
Aynen benimde aynen 3 numara kiz benim 7 yasinda bidaha istemiom derken bu sene yeniden istemeye basladim sanki hic cocugum gibi deli gibi her gun burdayim belirti ariom yas benim 35 cnm senin kac
33 yaşındayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…