- 26 Kasım 2018
- 217
- 66
- 36
-
- Konu Sahibi Nermin3419
Hayırlı akşamlar hepinize kızlar benim bir sorum olacak son regli tarihim 18 kasım periyot aralığım genelde 28.29 gün oluyor bu ay rengileden bir hafta sonra korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve 2.3 gün sonra yine korunmasız birliktelik oldu ama bende kasıklarım da baskı gerginlik şişlik var birde belimde hafif ağrı gibi bir şeyler oluyor göğüslerimide şişmiş hissediyorum vajinamda da ıslaklık var yumuşaklık öyle geliyor yani bana ama daha rengilimi var 16 aralık sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ? Yoksa yumurtalıkta kist felan mı oldu acaba benim gibi olan oldumu aranızda bu arda gene olursam 3. Beneğim olucak inşallah Allahın izniyle istemiyorda değiliz eşimde bendehepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum
Hamilelik olabilir tabi ama bunun için kesin bi test yapmanız lazım benim de ilişkiden sonra kasıklarım da agrı ve başım çok agrıdı. İnşallah beklediğiniz bi sonucu alırsınız Allah’ın izniyle Allah bağışlasın diğer çocuklarınızdaHayırlı akşamlar hepinize kızlar benim bir sorum olacak son regli tarihim 18 kasım periyot aralığım genelde 28.29 gün oluyor bu ay rengileden bir hafta sonra korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve 2.3 gün sonra yine korunmasız birliktelik oldu ama bende kasıklarım da baskı gerginlik şişlik var birde belimde hafif ağrı gibi bir şeyler oluyor göğüslerimide şişmiş hissediyorum vajinamda da ıslaklık var yumuşaklık öyle geliyor yani bana ama daha rengilimi var 16 aralık sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ? Yoksa yumurtalıkta kist felan mı oldu acaba benim gibi olan oldumu aranızda bu arda gene olursam 3. Beneğim olucak inşallah Allahın izniyle istemiyorda değiliz eşimde bendehepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum
Amin inşallah canım benim cümlemizinkiniHamilelik olabilir tabi ama bunun için kesin bi test yapmanız lazım benim de ilişkiden sonra kasıklarım da agrı ve başım çok agrıdı. İnşallah beklediğiniz bi sonucu alırsınız Allah’ın izniyle Allah bağışlasın diğer çocuklarınızda
3. BebekmiiiiHayırlı akşamlar hepinize kızlar benim bir sorum olacak son regli tarihim 18 kasım periyot aralığım genelde 28.29 gün oluyor bu ay rengileden bir hafta sonra korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve 2.3 gün sonra yine korunmasız birliktelik oldu ama bende kasıklarım da baskı gerginlik şişlik var birde belimde hafif ağrı gibi bir şeyler oluyor göğüslerimide şişmiş hissediyorum vajinamda da ıslaklık var yumuşaklık öyle geliyor yani bana ama daha rengilimi var 16 aralık sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ? Yoksa yumurtalıkta kist felan mı oldu acaba benim gibi olan oldumu aranızda bu arda gene olursam 3. Beneğim olucak inşallah Allahın izniyle istemiyorda değiliz eşimde bendehepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum
Canım benim amin inşallah3. Bebekmiiii❣ asil sen bize anlat kiz hamilelik belirtilerini biz 1.yi yasamaya ugrasiyoz .Saka biryana Rabbim gonlune gore versin.
Ne sirinsin yaaCanım benim amin inşallahçok teşekkür ederim büyük kızım 14 yaşında ikinci kızım 9 yaşında inan bana unuttum valla hamilelik belirtilerimi sende inşallah en kısa zaman da kucağına alırsın bebişini güzel haberlerini alırız canım RABBİM seninde gönlüne versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım çok tatlısınNe sirinsin yaainsaallah sana tekrar, bizede ilk goz agrilarimizi versin Rabbim .Senle benle , butun Arkadaslarimla birlikte ❣
Sanırım en kesin regli günümü bekliycem başka yazanda yokÇok teşekkür ederim canım çok tatlısınAmin inşallah tüm bebek isteyen annelerimizin kucakları dolsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize canım
Benimde 18 kasimda adet gordüm bugun kahvrengi lekenleme yasiyorum adetime 12 gun varken niye boyle oldu anlayamadim pazartesi gitcem doktoraSanırım en kesin regli günümü bekliycem başka yazanda yok
Kuzum bkle daha cok cok erkek ama hamilelik belirtisi adet belirtisiyle ayniymis bnde 5 haftalik hamileyim pazartesi ilk kntrolume gtcemHayırlı akşamlar hepinize kızlar benim bir sorum olacak son regli tarihim 18 kasım periyot aralığım genelde 28.29 gün oluyor bu ay rengileden bir hafta sonra korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve 2.3 gün sonra yine korunmasız birliktelik oldu ama bende kasıklarım da baskı gerginlik şişlik var birde belimde hafif ağrı gibi bir şeyler oluyor göğüslerimide şişmiş hissediyorum vajinamda da ıslaklık var yumuşaklık öyle geliyor yani bana ama daha rengilimi var 16 aralık sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ? Yoksa yumurtalıkta kist felan mı oldu acaba benim gibi olan oldumu aranızda bu arda gene olursam 3. Beneğim olucak inşallah Allahın izniyle istemiyorda değiliz eşimde bendehepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum
Amin insallah canim amin hayirlisi hakkimizda benim adetim 18 aralik gosteriyor hic gununde olmam 3 ve ya 4 gun erken olurum bakalim bu lekenme devami gelecekmi gelmeyecekmi bilmiyorum batlar senin ayni oldugunu gordum yazdimİnşallah hamilesindir canımRabbim sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz kucağına almayı yüce MEVLAM nasip etsin inşallah aynı gün rengli olmuşuz canım ama bende kahverengi akıntı yok ama vajinam şeffaf ıslak yani aslında çok akıntım da yok anlamadımki bende ama kahve rengi leke hamilelik belirtisi diye biliyorum netten okumuştum yerleşme kanaması diye adlandırılıyor ama tabiikide dr git canım mutlaka hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Ooo maşallah sana kuzum olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım içimde benim de deli gibi bebek sevgisi var çok seviyorumBenimde olursa 4 bebegim olacak
30daMaşallah sana canım senin adına çok sevindimhayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıklı sıhhatli kucağını almayı Rabbim nasip etsin inşallah bir şey sormak istiyorum sana canım iç çamaşıra akıntı geliyormu acaba? Benim gelmiyor ama çok ıslaklık hissediyorum vajinamda yumuşaklık gibide neyse sabırsızlıkla reglimi bekliyor olucam birde diyorum kist felanmı oluştu yumurtalıklarımda karnım şişti mesela gergindi yumurtalama dönemimde gazım çok oldu tuaf valla bir yere bağlayamadım
Aynen benimde aynen 3 numara kiz benim 7 yasinda bidaha istemiom derken bu sene yeniden istemeye basladim sanki hic cocugum gibi deli gibi her gun burdayim belirti ariom yas benim 35 cnm senin kacOoo maşallah sana kuzum olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım içimde benim de deli gibi bebek sevgisi var çok seviyorum
Ooo maşallah sana kuzum olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım içimde benim de deli gibi bebek sevgisi var çok seviyorumBenimde olursa 4 bebegim olacak
33 yaşındayım canımAynen benimde aynen 3 numara kiz benim 7 yasinda bidaha istemiom derken bu sene yeniden istemeye basladim sanki hic cocugum gibi deli gibi her gun burdayim belirti ariom yas benim 35 cnm senin kac
Masallah cnmOoo maşallah sana kuzum olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım içimde benim de deli gibi bebek sevgisi var çok seviyorum
33 yaşındayım canım