Hamilelik belirtileri mi ?

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
31
Kızlar merhabalar ben bayadır bebek için uğraşıyorum ama nasip olmadı.Bu ay farklı olarak; adetime şuanda 12 gün olmasına rağmen aşırı kasık ağrısı, göğüste büyüme ve sivilcelenmem oldu.Aynı adet dönemi belirtileri gibi ama bazı yerlerde hamilelik belirtileriyle adet belirtilerinin çok benzer olduğu yazıyordu.Sizin belirtileriniz nelerdi ?

Canım ben adet olurken kasıklarım hiç ağrımazdı ama hamile kaldığım ay kasıklarımda batmalar ağrılar aşırı halsizlik olmuştu herkeste farklılık gösterebiliyor inşallah hamilesindir

Canım ben adet olurken kasıklarım hiç ağrımazdı ama hamile kaldığım ay kasıklarımda batmalar ağrılar aşırı halsizlik olmuştu herkeste farklılık gösterebiliyor inşallah hamilesindir
İnşallah canımm hamileysen içine doğuyor diyolar peki o doğru mu senin de içine doğmuş muydu

inşallah güzel haberi alırsınız, ancak belirti görmeniz için çok erken, 12 gün demek yumurtlama dönemi yni bitmiş demek. belirtiler bebek rahme tutunduğu sıralarda başlar.heyecanınızı öyle iyi anlıyorum ki, ben de 3 yıl bekledim.
sakin sakin, dua ederek bir hafta geçirin. adete 3-4 gün kala kan testinde çıkmaya başlıyor. o da en erken ihtimal.

Canım bend bu ay aynen böyle oldu bence gününü bekle bende istiyorum her ay bekliyorum üzülüyorum sonra çok sitres yapiyorum beklememeye karar verdim sitres bebek oluşumunu engelliyormus inşallah vardır cnm benim

Gerçekten çok heycanlıyım inşallah doğru ve hayırlı zaman bu zamandır

Canım bend bu ay aynen böyle oldu bence gününü bekle bende istiyorum her ay bekliyorum üzülüyorum sonra çok sitres yapiyorum beklememeye karar verdim sitres bebek oluşumunu engelliyormus inşallah vardır cnm benim
Allah bizim gibi isteyen herkese hemen nasip eder inşallah

İnşallah canımm hamileysen içine doğuyor diyolar peki o doğru mu senin de içine doğmuş muydu ☺
Ben hamile kaldığımda kasıklarıma böyle batma oluyordu göğüslerde hassasiyet vardı sonra bide aşırı duygusal olmuştum.. Sonra test yaptım pozitif çıkmıştı ama daha sonra düşük oldu... İnsallah hamilesindir biuygumalama adet takvimi peaap diye onu indir adet tarihini gir takip et bakalım

Amin amin inşallah sağlıklı bebislerimiz olsun
Kızlar ben gebelik düşündüğüm için ve bi süre olmadığı için doktorum folidoce tablet kullanmamı söylemişti kullandığım ay hamile kaldım kuzenimden kullandığı ay hamile kaldı isterseniz kullanın bi zararı yok folikasit

Her hamilelik farkli oluyor 4 kez hamile kaldim hepsinde farkli belirtiler oldu kimisinde mide yanmasi oldu kimisinde kasiklarim batti belimin agrisinran duramadım insallah bebegin vardir

Benimde 4gün gecikti şuan adet olacak gıbi hissediyorum ama test yapmadım çünkü adet belirtilerim var

Bende 9 sene hamilelik beklemiş biri olarak seni cok iyi anlıyorum..ama 12 gün belirti hissetmen icin cook erken..Ben 4 gun kala herzamnki adet belittisinden cok.farkli bir kasik ağrısı hissetmiştim değişik bi ağrı olduğunu hamile oldugumu öğrendiğimde anladim evettt cok değişikti bu sefer batma gibiydi diye hep söylemişimdir herkese heralde

Benimde 4gün gecikti şuan adet olacak gıbi hissediyorum ama test yapmadım çünkü adet belirtilerim var
gününüz geçimişse test yapın bence, adet belirtilerine çok benzer olabiliyor :)
şu an 3 aylık hamileyim ve adet öncesi bütün belirtilerimi yaşadım, artık umudum kırılmıştı ve hamile kalamayacağıma emin olduğum için test yapmamıştım. adet günümde küçük bir lekelenme oldu, adet oldum dedim, üzüldüm bozuldum falan. gerisi gelmedi meğer hamileymişim

Test aldım eger yarın gelirse yapacağım ama zannetmem çünkü kendimi çok fazla dinleyen biriyim hayırlısı ile keşke olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…