• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri mi ?

Kızlar ben gebelik düşündüğüm için ve bi süre olmadığı için doktorum folidoce tablet kullanmamı söylemişti kullandığım ay hamile kaldım kuzenimden kullandığı ay hamile kaldı isterseniz kullanın bi zararı yok folikasit
Cnm bende kullandım bir buçuk ay ama daha tutmadı 😴

herseyin hayırlısı olsun

Ben kullandım ama çok mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı bende
Evet bende de oldu o durum ama kuzenimde falan bi yan etki olmamış ben çok zayıfım ona yormuştum bu yan etkiyi ama demek olabiliyomuş

Sendeki
Kızlar merhabalar ben bayadır bebek için uğraşıyorum ama nasip olmadı.Bu ay farklı olarak; adetime şuanda 12 gün olmasına rağmen aşırı kasık ağrısı, göğüste büyüme ve sivilcelenmem oldu.Aynı adet dönemi belirtileri gibi ama bazı yerlerde hamilelik belirtileriyle adet belirtilerinin çok benzer olduğu yazıyordu.Sizin belirtileriniz nelerdi ?
Merhaba 👋 Sende ki belirtiler bende de vardı bu ay (göğüs büyümesi hariç) bu gün adetime 5 gün var ve iç çamaşırıma kahverengi gibi sütlü kahve gibi soluk renkte bir leke oldu fakat silince peçeteye gelen bişey yok . Umarım yerleşme lekesi dedikleri implatasyon lekelenmeleridir ve umarım ikimiz de hamileyizdir 🤗

Sendeki

Merhaba 👋 Sende ki belirtiler bende de vardı bu ay (göğüs büyümesi hariç) bu gün adetime 5 gün var ve iç çamaşırıma kahverengi gibi sütlü kahve gibi soluk renkte bir leke oldu fakat silince peçeteye gelen bişey yok . Umarım yerleşme lekesi dedikleri implatasyon lekelenmeleridir ve umarım ikimiz de hamileyizdir 🤗
Canım benim de seninki gibi. Arti göğüs büyümesı ve agrisi ve bel ağrısı var adetime de 5 gün var hala devam eden bi ağrı adet sonrası başladı. Umarım hamilesindir sen de :dua: . Sonucu yazar mısın. Çok merak ettim. Ben de 2 senedir bekliyorum:KK61:. Bide karnım çok şişti.

Canım benim de seninki gibi. Arti göğüs büyümesı ve agrisi ve bel ağrısı var adetime de 5 gün var hala devam eden bi ağrı adet sonrası başladı. Umarım hamilesindir sen de :dua: . Sonucu yazar mısın. Çok merak ettim. Ben de 2 senedir bekliyorum:KK61:. Bide karnım çok şişti.
Tamam canım yazıcam

Selam kizlar.benimde adetimden 5 gun gecti ..hem adet hem hamilelik belirtileri var.cok tuhaf hiss ediyorum kendimi...ve bazen duygusal bazende cok sinirliyim...testim negativ cikti 3 gun once..amma artiq test yapyorum..Allah herkese anne olmayi yasatsin
Amin

Cnm ben yazayım belirtilerimi adete 1 hafta kala oturduğum yerden ayağı kalkınca gözüm kararmaya başladı beyaz akıntı göğüslerde dolgunluk coksusama sivilcelendm ilkdefa adet günü karında adet ağrısı hatta 5 gün sürdü ağrı artık olmayınca test yaptım el ayak üşümesi

Cnm ben yazayım belirtilerimi adete 1 hafta kala oturduğum yerden ayağı kalkınca gözüm kararmaya başladı beyaz akıntı göğüslerde dolgunluk coksusama sivilcelendm ilkdefa adet günü karında adet ağrısı hatta 5 gün sürdü ağrı artık olmayınca test yaptım el ayak üşümesi
Canm benm de çok el ve ayaklarım üşüyo inan bana dün kumtelle yattık uyuduk

Okudukça bunlar bende de var diyorum resmen adete bi kaç gün var el ayak üşümesi de var. Ama psikolojik de olabiliyormuş ya o yuzden çok heveslenmeden takip ediyorum sizi. İnşallah nasip eder bize de :dua:

Bir çok kişi de vücut ısısı yükselmiş bende üşüme olunca dedm heralde kesin hamile değilim

Back