- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.078
- 898
Kendimden biliyorum cunku. Hamile kalmadan once yasamistim.Evet psikolojik de olabilir çünkü geçen ay da gecikmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimden biliyorum cunku. Hamile kalmadan once yasamistim.Evet psikolojik de olabilir çünkü geçen ay da gecikmişti
Cnm bende kullandım bir buçuk ay ama daha tutmadıKızlar ben gebelik düşündüğüm için ve bi süre olmadığı için doktorum folidoce tablet kullanmamı söylemişti kullandığım ay hamile kaldım kuzenimden kullandığı ay hamile kaldı isterseniz kullanın bi zararı yok folikasit
3 ay kullan canım olur inşallah vardır bi zamanı allahım nasip eder inşallahCnm bende kullandım bir buçuk ay ama daha tutmadı![]()
İnşallah cnm benim3 ay kullan canım olur inşallah vardır bi zamanı allahım nasip eder inşallah ♥
herseyin hayırlısı olsunVelev ki hamilesin bu dönemde nasıl bir hizmet almayı planliyosun?
Ben kullandım ama çok mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı bende3 ay kullan canım olur inşallah vardır bi zamanı allahım nasip eder inşallah ♥
Evet bende de oldu o durum ama kuzenimde falan bi yan etki olmamış ben çok zayıfım ona yormuştum bu yan etkiyi ama demek olabiliyomuşherseyin hayırlısı olsun
Ben kullandım ama çok mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı bende
Bulunur elbet bir yoluVelev ki hamilesin bu dönemde nasıl bir hizmet almayı planliyosun?
Bulunur elbet bir yolu
Allah ne demişse o olur ne yazmışsa onU yaşarız verdiyse bi can elbet vardır bi hayır.Yasadigim ülkede 1 aylik bebekte corona teshis edildi.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Aynen öyle canım Allah her zaman hayırlısını versin güzel bakan ve güzel görenlerimize inşallahAllah ne demişse o olur ne yazmışsa onU yaşarız verdiyse bi can elbet vardır bi hayır.
MerhabaKızlar merhabalar ben bayadır bebek için uğraşıyorum ama nasip olmadı.Bu ay farklı olarak; adetime şuanda 12 gün olmasına rağmen aşırı kasık ağrısı, göğüste büyüme ve sivilcelenmem oldu.Aynı adet dönemi belirtileri gibi ama bazı yerlerde hamilelik belirtileriyle adet belirtilerinin çok benzer olduğu yazıyordu.Sizin belirtileriniz nelerdi ?
Canım benim de seninki gibi. Arti göğüs büyümesı ve agrisi ve bel ağrısı var adetime de 5 gün var hala devam eden bi ağrı adet sonrası başladı. Umarım hamilesindir sen deSendeki
MerhabaSende ki belirtiler bende de vardı bu ay (göğüs büyümesi hariç) bu gün adetime 5 gün var ve iç çamaşırıma kahverengi gibi sütlü kahve gibi soluk renkte bir leke oldu fakat silince peçeteye gelen bişey yok . Umarım yerleşme lekesi dedikleri implatasyon lekelenmeleridir ve umarım ikimiz de hamileyizdir
![]()
Tamam canım yazıcamCanım benim de seninki gibi. Arti göğüs büyümesı ve agrisi ve bel ağrısı var adetime de 5 gün var hala devam eden bi ağrı adet sonrası başladı. Umarım hamilesindir sen de. Sonucu yazar mısın. Çok merak ettim. Ben de 2 senedir bekliyorum
. Bide karnım çok şişti.
Canm benm de çok el ve ayaklarım üşüyo inan bana dün kumtelle yattık uyudukCnm ben yazayım belirtilerimi adete 1 hafta kala oturduğum yerden ayağı kalkınca gözüm kararmaya başladı beyaz akıntı göğüslerde dolgunluk coksusama sivilcelendm ilkdefa adet günü karında adet ağrısı hatta 5 gün sürdü ağrı artık olmayınca test yaptım el ayak üşümesi
Okudukça bunlar bende de var diyorum resmen adete bi kaç gün var el ayak üşümesi de var. Ama psikolojik de olabiliyormuş ya o yuzden çok heveslenmeden takip ediyorum sizi. İnşallah nasip eder bize deCnm ben yazayım belirtilerimi adete 1 hafta kala oturduğum yerden ayağı kalkınca gözüm kararmaya başladı beyaz akıntı göğüslerde dolgunluk coksusama sivilcelendm ilkdefa adet günü karında adet ağrısı hatta 5 gün sürdü ağrı artık olmayınca test yaptım el ayak üşümesi
Bir çok kişi de vücut ısısı yükselmiş bende üşüme olunca dedm heralde kesin hamile değilimCnm ben yazayım belirtilerimi adete 1 hafta kala oturduğum yerden ayağı kalkınca gözüm kararmaya başladı beyaz akıntı göğüslerde dolgunluk coksusama sivilcelendm ilkdefa adet günü karında adet ağrısı hatta 5 gün sürdü ağrı artık olmayınca test yaptım el ayak üşümesi