• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri mi ?

Kendimden biliyorum cunku. Hamile kalmadan once yasamistim.
Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.

gününüz geçimişse test yapın bence, adet belirtilerine çok benzer olabiliyor :)
şu an 3 aylık hamileyim ve adet öncesi bütün belirtilerimi yaşadım, artık umudum kırılmıştı ve hamile kalamayacağıma emin olduğum için test yapmamıştım. adet günümde küçük bir lekelenme oldu, adet oldum dedim, üzüldüm bozuldum falan. gerisi gelmedi meğer hamileymişim
Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.

Bende de aynı belirtiler var ama adetim kaç aydır 2 şer gün geçiyor geçen ay 36. Döngüye oldum. Bugün 28 gün döngüsü erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım

Merhaba, erken test kiti ile deneyin. Kanda en daha erken görülebilir ancak erken test kiti alırsanız adetten3-5 gün önce bile yakalayabilirsiniz. Bu kişiden kişiye değişiyor çünkü beta hcg değerleri de değişken. Belli bir yüksekliğe ulaştığında test yakalayabiliyor. Adetiniz 3-4 gün geçtiğindeyse yüksek oranda idrar testinde çıkıyor.

Merhaba, erken test kiti ile deneyin. Kanda en daha erken görülebilir ancak erken test kiti alırsanız adetten3-5 gün önce bile yakalayabilirsiniz. Bu kişiden kişiye değişiyor çünkü beta hcg değerleri de değişken. Belli bir yüksekliğe ulaştığında test yakalayabiliyor. Adetiniz 3-4 gün geçtiğindeyse yüksek oranda idrar testinde çıkıyor.
O erken test kitini yaptım canım ama heyecandan 7 gün önce yaptm negatif çıktı normalde 5 gün önce yaparsanız yüzde 96 falan diyo da işte sabırsızlık benimkisi

merhabalar benimde adetim 30 la 40 gün arasında olur genelde bugün 37. günüm geçen aya görede 6 gün gecikti geçtiğimiz salı test yaptım negatifti dünden beri çok fazla kasıklarım ağrıyor kramplar giriyor göğüslerim çok şiş ve hassas çok fazla ağzım dilim kuruyor çok su içiyorum çokta tuvalete çıkıyorum tekrar test yapmak için tekrar beklemelimiyim emin değilim :KK43:

Benim gebeliği erken dönemde yakalamam gerektiği için dr um adetten 7 gün önce başla gün aşırı test yap, negatif diye bırkama demişti. üst üste negatif gördüğüm çok oldu... sabır ve kısmet. Allah hayırlı zamanda nasip etsin.
O erken test kitini yaptım canım ama heyecandan 7 gün önce yaptm negatif çıktı normalde 5 gün önce yaparsanız yüzde 96 falan diyo da işte sabırsızlık benimkisi

Benim gebeliği erken dönemde yakalamam gerektiği için dr um adetten 7 gün önce başla gün aşırı test yap, negatif diye bırkama demişti. üst üste negatif gördüğüm çok oldu... sabır ve kısmet. Allah hayırlı zamanda nasip etsin.
Yaa inşallah pozitif görürüm canm Allahım en kısa zamanda en hayırlı zaman et hakkımda diyorum her zaman ☺️

Sendeki

Merhaba 👋 Sende ki belirtiler bende de vardı bu ay (göğüs büyümesi hariç) bu gün adetime 5 gün var ve iç çamaşırıma kahverengi gibi sütlü kahve gibi soluk renkte bir leke oldu fakat silince peçeteye gelen bişey yok . Umarım yerleşme lekesi dedikleri implatasyon lekelenmeleridir ve umarım ikimiz de hamileyizdir 🤗
sonucunuz ne acaba gebemisiniz?

Kızlar merhabalar ben bayadır bebek için uğraşıyorum ama nasip olmadı.Bu ay farklı olarak; adetime şuanda 12 gün olmasına rağmen aşırı kasık ağrısı, göğüste büyüme ve sivilcelenmem oldu.Aynı adet dönemi belirtileri gibi ama bazı yerlerde hamilelik belirtileriyle adet belirtilerinin çok benzer olduğu yazıyordu.Sizin belirtileriniz nelerdi ?
Anlamak zor aslında tatlım bende olan şey her zamankinden çok çok şiddetli göğüs ağrısı idi

Back