- 18 Nisan 2018
- 15
- 8
- 1
- 31
Merhaba çok geçmiş olsun. Bende geçen ay düşük yaptım neler hissettiğini az çok anlıyorum. Kendini çok yıpratmamaya çalış. Önümüzdeki aylara bakmaktan başka çaremiz yok. Bu ay yumurta kontrolü falan yaptırdım en son 3 Nisan da hastalanmıştım adetlerim düzensizdir bu ay nedense hiç umudum yok. İnşallah senin benim ve tüm bekleyenlerin önümüzdeki ay güzel haberini alırızKızlar benim bebeğim gitti çok üzgünüm dün hiç giremedim buraya
Kızlar benim bebeğim gitti çok üzgünüm dün hiç giremedim buraya
Merhaba çok geçmiş olsun. Bende geçen ay düşük yaptım neler hissettiğini az çok anlıyorum. Kendini çok yıpratmamaya çalış. Önümüzdeki aylara bakmaktan başka çaremiz yok. Bu ay yumurta kontrolü falan yaptırdım en son 3 Nisan da hastalanmıştım adetlerim düzensizdir bu ay nedense hiç umudum yok. İnşallah senin benim ve tüm bekleyenlerin önümüzdeki ay güzel haberini alırız
Edacim nasilsinAllah yardımcınız olsun
Unuttun beni damloşum.. midem bu aralar iyi şükür ilaç kullanmayıda bıraktım. Arada ağrıyor bulanıyor ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. Yengem ilaç içme yazık bebeğe dedi bende bıraktım. Karnım ağırıyor canım gece özellikle ağrıyor ayy ne çok yazdım.. sende ne var ne yokEdacim nasilsin
Unuttun beni damloşum.. midem bu aralar iyi şükür ilaç kullanmayıda bıraktım. Arada ağrıyor bulanıyor ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. Yengem ilaç içme yazık bebeğe dedi bende bıraktım. Karnım ağırıyor canım gece özellikle ağrıyor ayy ne çok yazdım.. sende ne var ne yok
Benimde geçen hafta öyleydi baş dönmem çok fazlaydı.. Kullanmamaya çalışıyorum canım öylese sende dinlenmene bak bebek canlanıyor diye öylesin.. Damla sence tektaş mı beştaş mı güzel?Ben seni unuturmuyum hiç biseyler oldu denk gekenedik valla. Bende merak ettim bencede içme ilaç benimde mide bulantilarim basladi ama baş dönmesi daha sık sanki hasta gibi kafami yastiga koymak istiyorum sürekli
Ikiside ayri güzel ana tek tassiz olmazBenimde geçen hafta öyleydi baş dönmem çok fazlaydı.. Kullanmamaya çalışıyorum canım öylese sende dinlenmene bak bebek canlanıyor diye öylesin.. Damla sence tektaş mı beştaş mı güzel?
Benim tektaşım var canımIkiside ayri güzel ana tek tassiz olmaz
Benimde geçen hafta öyleydi baş dönmem çok fazlaydı.. Kullanmamaya çalışıyorum canım öylese sende dinlenmene bak bebek canlanıyor diye öylesin.. Damla sence tektaş mı beştaş mı güzel?
sence hangisi daha hoş
Evet canım almak içinNe için soruyosun almak icin mi bestaş bence
Evet canım almak için
Var canım o sıra bakim nasip hangisi oluyorBes taş al oz aman tek tasin var madem
Bes taş al oz aman tek tasin var madem
Güzel duruyo parmaktaVar canım o sıra bakim nasip hangisi oluyor
Aynen öyle canım ben pek yüzük takan biri değilim inşaAllah severimGüzel duruyo parmakta
kontrol cızgısı o canm grimsi olurYanı silik renksiz çizgi görünüyor ışık altında
Kızlar tekrar döndüm :) ya düşünmek istemiyorum ama sanırım bende bu ay beklicem sat 19 nisan ama geç farkına vardım bu ay düşünmüyoruz diye sonra yine ayaklandık :) 2 çalışmayla olur mu bilmiyorum olursa da mucize diye buna Denir bat 18 mayıs şuan tam çalışmaların içindeyim. Benim 29 günde bir adetim gelir yani yumurtlamada 16 sında gerçekleşiyo geçen ay Ovulasyon tesstini kullanmıştım 17 hala pozitif di 16 daha çok koyu olabilir yani 17 sinde yumurta çatlamış oluyo bu ay da Böyle mı olur bilen varsa cevap verirse sevinirim ?? Bu ay Ovulasyon test almadım daha fazla umutlanmıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?