Kesinlikle haklısın iki ay öyle stres yaptım bu ay eşime keçiboynuzu özü verdim kürü verdim kendim de kafamı rahat tutmya calıştım her şeyin zamanı var dediğin gibi ama adetim düzensizleşince yumurtlamayı bulamıycam tutmycak diye endişe ettim
Ya insan böyle şeyleri söyleyince utanıyor ama en geç iki günde bir ilişki yaşıyoruz yani nerdeyse hergün ve kalite yükselsin diye keçiboynuzu veriyorum ovulasyon testleri almama gerek yoktur de mi strese sokmasın boşuna diye almak istemiyorumEn kötü 2 günde bir iliskiye girdiginizde mutlaka denk gelir sperm rahimde 3 gün yasiyo
Aynen canim hic takip etme alamanna gerek yok utanmada çocuk sahibi olmak istemek kötü birseu degil ama bence her gün yerine 2 gün 3 günde bir yeterli çünkü spermler yeterince olgunluga ulasmamis oldugu için çocuk olusmasini geciktiriyor. 2 günde bir yeterli ve mutlaka kendine dikkat et ilac kullanma ev işlerine bu dönemde folik asit başka folik trio alabilirsin eczaneden hiç bir zarari yok vücudun da gebelik olusmadan olursa daha faydali ve asla hamilemiyim degilmuyik diye dusunme adetin gecikmesende test yapmaYa insan böyle şeyleri söyleyince utanıyor ama en geç iki günde bir ilişki yaşıyoruz yani nerdeyse hergün ve kalite yükselsin diye keçiboynuzu veriyorum ovulasyon testleri almama gerek yoktur de mi strese sokmasın boşuna diye almak istemiyorum
Folik asit 2 ay kullanıyorum bu ay da ınofolic combi verdi doktor ek olarak adet de düzenlesin diye. İlişki planlı yapmıyoruz acıkcası o yüzden 2-3gün koyamıyorum . Bu ay rahat davrancam olmasa da olmasın zaten kpss var belki Allh onun için erteliyordurAynen canim hic takip etme alamanna gerek yok utanmada çocuk sahibi olmak istemek kötü birseu degil ama bence her gün yerine 2 gün 3 günde bir yeterli çünkü spermler yeterince olgunluga ulasmamis oldugu için çocuk olusmasini geciktiriyor. 2 günde bir yeterli ve mutlaka kendine dikkat et ilac kullanma ev işlerine bu dönemde folik asit başka folik trio alabilirsin eczaneden hiç bir zarari yok vücudun da gebelik olusmadan olursa daha faydali ve asla hamilemiyim degilmuyik diye dusunme adetin gecikmesende test yapma
Folik asit 2 ay kullanıyorum bu ay da ınofolic combi verdi doktor ek olarak adet de düzenlesin diye. İlişki planlı yapmıyoruz acıkcası o yüzden 2-3gün koyamıyorum . Bu ay rahat davrancam olmasa da olmasın zaten kpss var belki Allh onun için erteliyordur
Kesinlikle öyle ne güzel konuşuyorsun olması gereken gibi stressizTabiki sen herseyi denk getirsen bile rabbimim vercegi zaman var sen herseyi ayarkasan yumurtlama gününe denk gelsede birleşen spermle yumurta birbirini sevmediği için dollenmiyo bazen
Kesinlikle öyle ne güzel konuşuyorsun olması gereken gibi stressiz
Haklısın valla ne diyimAynen canim anne ve bebek için ne iyisi stres moral motivasyon sakin uzulme telaş yapma normal hayatina bunu yansitma
Bugün ütü yaptım gün boyu karın ağrım var ya napsam bilemedim. Sen napyon nasılsınEdaaa nerdesin şekerimEdvard
Bugün ütü yaptım gün boyu karın ağrım var ya napsam bilemedim. Sen napyon nasılsın
Yoruldun ya ondandir. Bende film izliyorum[/survivor izliyorum bende
Kızlar benim bebeğim gitti çok üzgünüm dün hiç giremedim burayaBenim lekelenmem olmuş bebeğim düşecek mi acaba
Geçmiş olsun canım neden kiKızlar benim bebeğim gitti çok üzgünüm dün hiç giremedim buraya
Kızlar benim bebeğim gitti çok üzgünüm dün hiç giremedim buraya
Bilmiyorum canım kısmet değilmiş demekkiGeçmiş olsun canım neden ki
Gitti işte canımNasil gittiiii
Neden peki canımKızlar benim bebeğim gitti çok üzgünüm dün hiç giremedim buraya
[zmdncr33, post: 55857702, member: 785346"]Gitti işte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?