Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

En kötü 2 günde bir iliskiye girdiginizde mutlaka denk gelir sperm rahimde 3 gün yasiyo

En kötü 2 günde bir iliskiye girdiginizde mutlaka denk gelir sperm rahimde 3 gün yasiyo
Ya insan böyle şeyleri söyleyince utanıyor ama en geç iki günde bir ilişki yaşıyoruz yani nerdeyse hergün ve kalite yükselsin diye keçiboynuzu veriyorum ovulasyon testleri almama gerek yoktur de mi strese sokmasın boşuna diye almak istemiyorum

Aynen canim hic takip etme alamanna gerek yok utanmada çocuk sahibi olmak istemek kötü birseu degil ama bence her gün yerine 2 gün 3 günde bir yeterli çünkü spermler yeterince olgunluga ulasmamis oldugu için çocuk olusmasini geciktiriyor. 2 günde bir yeterli ve mutlaka kendine dikkat et ilac kullanma ev işlerine bu dönemde folik asit başka folik trio alabilirsin eczaneden hiç bir zarari yok vücudun da gebelik olusmadan olursa daha faydali ve asla hamilemiyim degilmuyik diye dusunme adetin gecikmesende test yapma

Folik asit 2 ay kullanıyorum bu ay da ınofolic combi verdi doktor ek olarak adet de düzenlesin diye. İlişki planlı yapmıyoruz acıkcası o yüzden 2-3gün koyamıyorum . Bu ay rahat davrancam olmasa da olmasın zaten kpss var belki Allh onun için erteliyordur

Tabiki sen herseyi denk getirsen bile rabbimim vercegi zaman var sen herseyi ayarkasan yumurtlama gününe denk gelsede birleşen spermle yumurta birbirini sevmediği için dollenmiyo bazen

Tabiki sen herseyi denk getirsen bile rabbimim vercegi zaman var sen herseyi ayarkasan yumurtlama gününe denk gelsede birleşen spermle yumurta birbirini sevmediği için dollenmiyo bazen
Kesinlikle öyle ne güzel konuşuyorsun olması gereken gibi stressiz

[zmdncr33, post: 55857702, member: 785346"]Gitti işte canım[/QUOTE]

Düşük mu yaptın canim çok geçmiş olsun rabbim bidaha versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…