Aynen öyle canım bendede bugün oldu bebek büyüyo ondan diyorlar
Canım gitsen sıra verirler diye biliyorum. Ben özele gidiyorum devlete de bence öyle yani verirler diye biliyorum 182 arasan orda randevu alırsınOlabilir canim evet birsey sorcam sana internetten kadin doğuma randevu alckstim en erken tarih 5 mayis diyo acaba gitsem sira verirlermi 5 mayisa kaadat hastalsr nasil beklicek
Ayy güzel haberlerini bekliyorum canım ya senin yerine ben heyecanlandım
Canım gitsen sıra verirler diye biliyorum. Ben özele gidiyorum devlete de bence öyle yani verirler diye biliyorum 182 arasan orda randevu alırsın
Bence de yaniDemi o kadar hasta napicak yani 5 mayisa kadar
Ya çok afedersin ama özel bölgemi nasıl alacağım ben yA kaç gündür onu düşünüyorumDemi o kadar hasta napicak yani 5 mayisa kadar
Valla bende onu düşünüyodum ya ben eldivenle aliyorum ama gerdirmek için ister istemez alt karin bölgesine baski yapiliyo yani ama şimdi baskida olmaz çocuğa zararli nasil olcak bilmiyomYa çok afedersin ama özel bölgemi nasıl alacağım ben yA kaç gündür onu düşünüyorum
Ben ağdayla aldırıyorum ama şimdi nasıl yapcamValla bende onu düşünüyodum ya ben eldivenle aliyorum ama gerdirmek için ister istemez alt karin bölgesine baski yapiliyo yani ama şimdi baskida olmaz çocuğa zararli nasil olcak bilmiyom
Benim gittiğim kuaförde uyuşturucu sprey var onu kullansam mı yaValla bende onu düşünüyodum ya ben eldivenle aliyorum ama gerdirmek için ister istemez alt karin bölgesine baski yapiliyo yani ama şimdi baskida olmaz çocuğa zararli nasil olcak bilmiyom
Ağda kasiklarda açılma yapip erken doğuma sebeb oluyor haberin olsun bitsne kadin ağda yaparken doğuma gittiBen ağdayla aldırıyorum ama şimdi nasıl yapcam
Benim gittiğim kuaförde uyuşturucu sprey var onu kullansam mı ya
Son aylarda öyle bi etkisi varmışAğda kasiklarda açılma yapip erken doğuma sebeb oluyor haberin olsun bitsne kadin ağda yaparken doğuma gitti
Yok baskı yapmıyor evet acır kasılırım bebeğe birşey olur diye korkuyorumSprey olurda önemli olan baski yapmadan almak sen acır diyemi korkuyon
Bebek pudrasi uyusturuyoYok baskı yapmıyor evet acır kasılırım bebeğe birşey olur diye korkuyorum
Evet son aylarda napican ozamam kadarSon aylarda öyle bi etkisi varmış
Dur bu konuyu kadınlara sorayım ya uyuşturucu spreyin yan etkisi yoksa onunla hep yaptirimEvet son aylarda napican ozamam kadar
Dur bu konuyu kadınlara sorayım ya uyuşturucu spreyin yan etkisi yoksa onunla hep yaptirim
Konu açamıyorum ben yASor bakim banada soyle
Konu açamıyorum ben yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?