How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

hamilelik belirtileri kafam karıştı :(

Suizleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
52
18
48
merhaba bayanlar. çocuk sahibi olmaya karar verdik ve tüm gereken denemeleri uyguladık.göğüslerim ilk defa bukadar çok şişti ama uçlarında bi değişim yok hassasiyette yok ve yeşil yeşil damarlarım gözüküyor.kasıklarımda ara ara çok şiddetli ağrı hissediyorum.adet olucam diyorum adette aynı ağrı.bugünde sol kasığımda kıramplar oldu.adet olmam lazımdı dün olmadım sabah kalktım test yaptım negatif.gerçi testi komşum verdi ama baktimki son kullanma tarihi geçmiş.geçen seneden kalma testmiş.bilmiyorum kafam karışık yorumlardada herkesin farklı belirtileri olmuş.erkenmi test yaptım acaba beklemek ne zor.:110:sizde nasıldı acaba hamilemiyim

Suizleri Suizleri merhaba..
En doğru sonucu kan testi gösterir. Ve kalp atışını duyana kadar da "hamileyim" demek için çok erkendir. Umarim hersey gönlünüze göre olur.
Bu bir sabır süreci. Üzülmemek için bu süreçte zor da olsa sabırlı olmak gerek.

Suizleri Suizleri merhaba..
En doğru sonucu kan testi gösterir. Ve kalp atışını duyana kadar da "hamileyim" demek için çok erkendir. Umarim hersey gönlünüze göre olur.
Bu bir sabır süreci. Üzülmemek için bu süreçte zor da olsa sabırlı olmak gerek.

Doğru söylüyosun allah isteyen herkese nasip etsin

Back