Hamilelik belirtileri icin bakabilir misiniz?

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
38 gunde bir regl oluyorum. SAT 31 Mayis. BAT 8 Temmuz. 33 yas 2. cocuk. Bu ay genellikle her gun ve en fazla 2 gun arayla birlikteliğimiz oldu. 14 gün once doktora gittigimde yumurtanin cok guzel buyudugunu ve catladigini soyledi. Biz bu soylediginden iki gun oncesini ve yine o gun aksami degerlendirdik. O gunden sonra giderek artan alt karin sisligim ve kabizligim oldu. Hic kabizlik yasamam normalde. Ara ara midem bulaniyor koku hassasiyetim artti ama ben 3-4 aydir regl oncesi mide bulantilari yaşıyorum. Eskiden gogus hassasiyetim olurdu yaklasik 6 aydir yoktu bu iki gundur o da var. Yorgunluk var. Onun haricinde kasikta batma ve hafif kramp tarzinda agrim var. Bugun regl olmam lazim genelde gece oluyorum, bazen bir iki gun erken de olabiliyor. Regl oluyorum herhalde diyorum ama olmadim henuz. 4 gun once evde normal gebelik testi vardi, yaptim negatif cikti. Sizce var midir, boyle belirti yasayanlar oldu mu aranizda?

Son düzenleme:
Canım bence bir kac gun daha bekle.yine regli olmazsan kan tahlili ver direk. Çok yeni ise gebelik testinde görünmeyebiliyor Hakkında hayırlısı ilsun canm

Tesekkur ederim isteyen herkese nasip olur insallah.

Regl oldum dun hemen doktora gittim bugun hormon tahlili verdim. 21. Gunu prolaktin bakilacak diger reglin ilk gunu de hsg çekilecek. Ona gore bir sorun varsa bir tedaviye baslanacak.
Hadi geçmiş olsun inşallah. İşleriniz rast gitsin. O progesteron dur 21. gün vereceğiniz test. Ben 2 kes verdim. Yumurtanız çatlıyor mu çatlamıyor mu ona bakacaklar.

Canım bence bir kac gun daha bekle.yine regli olmazsan kan tahlili ver direk. Çok yeni ise gebelik testinde görünmeyebiliyor Hakkında hayırlısı ilsun canm
İlişkinin üstünden 36 ve 44 gun (5ve 6. Hafta)gecmısse ıkı ayrı marka teste negatıf cıktı siliklik yoktu eğer hamile kalmıs olsaydım o kadar gune cıkardı degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…