işallah arkadaşımdebacım inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın
merhaba arkadaşım ben 4.gebeliğimi yaşıyorum aslında ama şansızdım galiba her seferinde kabızlık hariç diğer belirtilerin hepsi farklıydı. herkezin belirtileri farlkı da olsa bu belirtileri duydum .ama lütfen stres yapma acaba sorusunu ortadan kalndıralım istersen normalde 28 günde mens yani adet gören bir kadın 14.gün gibi yumurta çatlamasından sonra döllenme oluyor.bu süreç ortalama 1 hft gibi adetin 21.gününden itibaren kanda beta hcg hormonu salgılanmaya başlıyor.eyer istersen yahihoyyytrın bir kan tahlili yaptır beklemene gerek yok yanimerhaba arkadaşlar böyle bir konu açtığı için deba ya teşekkür ediyorum tam aradığım konu :)
benim adetime 5 gün var 3 gün öncesinde göğüslerimin etrafındaki kahverengi halkanın genişlediğini farkettim ve sonra göğüslerim şişimeye başladı şimdi acıyor. ve damarlar çıktı göğüslerimde ayrıca mide bulantım da var ve göbek çukuru ve etrafı kaşınıyor böle garip bi his var..
hamile olduğumu düşünüyorum 8 aydır istiyoruz bu belirtileri yaşayıp hamile olmadığını öğrenen var mı ? inşallah Allah isteyen herkese verir.
slm arkadaslar benimde adetim 3gün gecti sadece bas dönmesi var ama fazla degil ve bugün idrar testi yaptim malesef negatif cikti acaba erkenmi test yaptim
bencede bekle bıde saglık ocagında yaptır bence..
merhaba arkadaşım ben 4.gebeliğimi yaşıyorum aslında ama şansızdım galiba her seferinde kabızlık hariç diğer belirtilerin hepsi farklıydı. herkezin belirtileri farlkı da olsa bu belirtileri duydum .ama lütfen stres yapma acaba sorusunu ortadan kalndıralım istersen normalde 28 günde mens yani adet gören bir kadın 14.gün gibi yumurta çatlamasından sonra döllenme oluyor.bu süreç ortalama 1 hft gibi adetin 21.gününden itibaren kanda beta hcg hormonu salgılanmaya başlıyor.eyer istersen yahihoyyytrın bir kan tahlili yaptır beklemene gerek yok yani
bu arada kaç günde hastalınorsun oda önemli.lütfen haber ver senin adına inan çok sevinceğim.