• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri hakkinda yazarmisiniz?

kızlar merhaba..bugun adet olmam gerekıyor ama insallah olmam.yıne her zaman oldugu gibi göğüslerım çok agrıyor.farklı olan kasıklarımn agrıması ve kalçamda olan agrı..ümitlenmek istemıyorum ama yınede ümidim var dua edin kızlar.

Sana bana ve butun bebek isteyenlere yuce rabim hayirli bebekler nasip etsin

pembe masal bugun kan tahlılı yaptırıyo musun merak ettım adet oldun mu??? hadı hayırlı haberler ınşallah arkadaşım.. :))

Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)

bende hamileyim arkadaşlar şuan 4 haftalık ama hiçbir belirti yok bende korkuyorum bir daha doktorada gitmedim acaba nedendir.....

slm arkadaslar bende yeni kayit olanlardanim ilk defa yaziyorum... ben 2 bucuk aylik evliyim simdiye kadar hic korunmadik...ben adet bitimininden hemen sonra esimle iliskiye girdik adetimin gelmesine daha bir bucuk iki hafta var ama 5-6 gündür sag yumurtalikda (öyle tahmin ediyorum) bir sizinti var onun disinda belim agriyor heran adet olacakmissim gibi. Sizlerdede oldumu böyle birsey

merhaba herkese. ben de şu an 24 haftalık hamileyim. ve başlarda hiç bir belirti yaşamadım. hatta ben adet olacağım diye doktorumu aramıştım. çünkü herşey adet belirtilerimin aynısıydı. dr um sakin olmamı söyledi ve ben hamileymişim meğer. göğüs sızlamaları ben de normalde de oluyordu zaten adetim yaklaşınca. damarların belirginleşmesi ise daha olmadı, göğüslerim büyüdü ama. burada yazılan tüm belirtiler o kişinin bünyesine ait. ben yazılan belirtileri okudukça çok üzülüyordum, ama şunu anladım ki; herkes farklı. lütfen sizler de buradaki yazıları okuyup umutsuzluğa kapılmayın. belki hamilesinizdir ve bebeğinizi üzersiniz. :)

slm bende de aynı belırtıler var..adet sancısı bel agrısı dunden berı..gögüslerde şişlik falan..ama adet olacagım zamnkı durumla bı farkı yok onun ıcın ne umutsuzluga dusuyorum ne umutlanıyorum..en zoruda bu sadece beklıyorum adeti 1 ocak veya 3 ocak arası olması lazım..bı hafta onden de gelebiliyor sonrada ..aman ne bileyim kafam cok karısık..tek net düşüncem bebegımın olmasını cok ıstıyor olmam..oooffffff offfffffff

umutlanmıştım adetımn 2 gun gecıkmesıyle kasıklarım agrıyr goguslerım sızlıyr dıye ama maalesef adet oldum..uzuldum ama napayım bu ay kısmet degılmiş artık umudumuzu ocak ayına saklıyoruz..

Back