- Konu Sahibi pembemasal
-
ben adet gunu, aynen adet belirtilerini cektim. her an adetim baslayacak gibi kasik agrilarim oldu. islaklik hissediyordum oldum saniyordum ve bakiyordum akinti. cok cok yogun bir akinti oluyor.
ve adet gununde normalde goguslerim yumusamaya baslar ama o gun gogus uclarim sizlamaya basladi ve goguslerde gerginlik vardi.
benim belirtiler beklenen adet gunu basladi, oncesinde birsey yoktu
pembe masal benım adet belırtılerım yoktu olcak gıbı 2-3 gün gectgındeyse adet olcakmısım gıbı kasık agrıalrım oldu bırde arkadasların dedıgı gıbı akıntı fazlalastı ıslaklık hıssedıp adet oldum deyıp gıdıp bakıyordum benı adetım gecti 3.gün test yapmıstım cıkmıstı sende hala adet olmadınysan tekrarla testı varsa cıkar
valla canım ben adet gecikmesini falan beklemeden yapmıştım testimi sabredemedim yanişimdi 6 aylık hamileyim.. sende bi dene istersen..
pembe masal benım adet belırtılerım yoktu olcak gıbı 2-3 gün gectgındeyse adet olcakmısım gıbı kasık agrıalrım oldu bırde arkadasların dedıgı gıbı akıntı fazlalastı ıslaklık hıssedıp adet oldum deyıp gıdıp bakıyordum benı adetım gecti 3.gün test yapmıstım cıkmıstı sende hala adet olmadınysan tekrarla testı varsa cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?