• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri hakkinda yazarmisiniz?

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)

ben reglim 1 gün geçtikten sonra test yapmıştım ve silik 2. çizgi vardı göğüslerdeki damarların rengi koyulaşıyor kasık ağrısı oluyor adet belirtileri oluyor halsizlik yorgunluk

Bende de kasik agrilari oluyor ve dedigim gibi daha once yasamadigim sekilde regli den 1 hafta sonra agrimaya basladi belim ve 1 gun kahverengi akinti geldi ben de umudumu kestim aslinda o negatif testen sonra adeti bekliyorum:(
Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin

ben adet gunu, aynen adet belirtilerini cektim. her an adetim baslayacak gibi kasik agrilarim oldu. islaklik hissediyordum oldum saniyordum ve bakiyordum akinti. cok cok yogun bir akinti oluyor.
ve adet gununde normalde goguslerim yumusamaya baslar ama o gun gogus uclarim sizlamaya basladi ve goguslerde gerginlik vardi.
benim belirtiler beklenen adet gunu basladi, oncesinde birsey yoktu:34:

Bilincli olalim diye ordan oku ordan bak iyice umutlandiriyor insani:) 2 ci gun ve daha adet gormedim ayin 20sine ne kadar gormesem test almayi dusunuyorum yine hadi bakalim hayirlisi:)

ben adet gunu, aynen adet belirtilerini cektim. her an adetim baslayacak gibi kasik agrilarim oldu. islaklik hissediyordum oldum saniyordum ve bakiyordum akinti. cok cok yogun bir akinti oluyor.
ve adet gununde normalde goguslerim yumusamaya baslar ama o gun gogus uclarim sizlamaya basladi ve goguslerde gerginlik vardi.
benim belirtiler beklenen adet gunu basladi, oncesinde birsey yoktu:34:

benimde beklenen adet günü aynı belirtiler oldu,üzerinden bir hafta geçmesine rağmen birşey yoktu,dün eşimle ilişkiye girdik. bu sbah herşey normaldi işe geldiğimde baktım ki,hafif çok acık pembemsi bir akıntı var . acaba hamilemiyim? yoksa adetmi oluorm anlayamadm.:( nolur yardımcı olun.cok istiyorum bir bebişim olsn :(

pembe masal benım adet belırtılerım yoktu olcak gıbı 2-3 gün gectgındeyse adet olcakmısım gıbı kasık agrıalrım oldu bırde arkadasların dedıgı gıbı akıntı fazlalastı ıslaklık hıssedıp adet oldum deyıp gıdıp bakıyordum benı adetım gecti 3.gün test yapmıstım cıkmıstı sende hala adet olmadınysan tekrarla testı varsa cıkar

Arkaşlar ben yeni evlendim 19 gün önce korunma olmadan eşimle berber olduk ama içime boşalmadığını söylüyor ben hamilelik belirtileri olduğunu görüyorum adetim 4 gün gecikti,göğüslerde bir dolgunluk oldu,miğdem bulanıyor ama istifra edemiyorum ve çok halsizim sürekli dinleniyorum bugünde biraz pembe renkte kan geldi test yapmadım hanüz ama 2 gün içinde yapıcam sizce hamile miyim yardımcı olun lütfen bu şüphe beni çok gergin yaptı :S :S ???

test negatif cikabilir adetin gecikmesini bekleyin de test yaptirin iliskiden sonra acaba hamilemiyim diye dusunmeyin o kadar kolay olmuyo once ana rahmine sonra beyine beyinden sinyaler kana kandan idrara geciyor... oncelikle adetinizi bekleyin adet gecikmesi olursa 10 gun sonra idrar testi yaptirin sonuc negatifse ve hala adet yoksa kan testi yaptirip doktorunuza basvurun

pembe masal benım adet belırtılerım yoktu olcak gıbı 2-3 gün gectgındeyse adet olcakmısım gıbı kasık agrıalrım oldu bırde arkadasların dedıgı gıbı akıntı fazlalastı ıslaklık hıssedıp adet oldum deyıp gıdıp bakıyordum benı adetım gecti 3.gün test yapmıstım cıkmıstı sende hala adet olmadınysan tekrarla testı varsa cıkar

evet eburucum adetin gemesini bekliyorum daha bisi yok bu gun 7 ci gun kahverengi akinti geldi 2 gun sonra idrat testini yaptiricam olmasan kan doktora kadar giderr hepimize saglikli ve hayirli bebisler dilerim:)

benim adetten 5 gün önce kahverengi akıntım geldi adet oluyorum sandım sonra kesildi ertesi günü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hatta tam çöpe atarken farkettim.. ertesi günü bi test daha yaptım bu sefer çok net belli oldu.. doktorum kahverengi akıntının normal olduğunu söyledi ama pembe olursa tehlikeli oluomuş arkadaşlar.....

evet yaa bende çok merak ettım ..benım adet olmama 2 gun var. fakat bendende kahve rengı akıntı geldı az az bende adet görcem gıbı oluyorum bakıyorum.akıntı olmus ya bende çok hayacanlandım acaba hamıle kalırmıyım yaa :((

valla canım ben adet gecikmesini falan beklemeden yapmıştım testimi sabredemedim yani:D şimdi 6 aylık hamileyim..:D sende bi dene istersen..

valla canım ben adet gecikmesini falan beklemeden yapmıştım testimi sabredemedim yani:D şimdi 6 aylık hamileyim..:D sende bi dene istersen..

Cnm idrar testi hala negatifse ve adet yoksa 10 gun gecsin kan testi yaptir bu gun doktoruma sordum ben 8 inci gunumdeyim hepimize dadlu saglikli bebisler dilerim=)

kuşkularımdan kurtuldum :) Adet oldum ve hamile değilim daha çok yeni evliyim ama ileride bir bebeğim olmasını çok istiyorum :) yinede bu bilgi iyi oldu tşk ederim...

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.adet düzensizliğim var.hamile kalmak istiyorum.bütün testleri yaptırdık ve hatta rahim filmi de çekildim.bi sorun yok dedi doktor. 3 yıllık evliyiz,yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz. 29 eylül ve 30 ekimde adet oldum;fakat kasım ayında gelmedi.geçen hafta 2-3 damla bi renklilik oldu.her test yaptığımda olumsuz sonuç görmenin verdiği duygularla test yapmaya korkuyorum.inşallah rabbim kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip eder.

- benimde aynisi oldu adetim asLinda 20.11 de geldi aa bu ay gelmedi 20.12 gelmesi lazimdi ama3 gun gecikti ve bende adetim geldi zanetim ilk gun baktim
beyaz akinti ayni adet göuormusum gibiydi sence ben ne zaman testi yapmaliyim ins hamileyimdir:(

kızlar merhaba..bugun adet olmam gerekıyor ama insallah olmam.yıne her zaman oldugu gibi göğüslerım çok agrıyor.farklı olan kasıklarımn agrıması ve kalçamda olan agrı..ümitlenmek istemıyorum ama yınede ümidim var dua edin kızlar.

Back