-
- Konu Sahibi miraclkrds
Psikolojikte olabilir canım umudunu kırmak istemem ama ben önceki aylar takıntı yapmıştım biraz heryerim agriyodu sizliyodu bu ay hiç takıntı yapmadımBence sizde adet günün geçmesini bekliceksiniz mecbur ben bazen psikolojikmi acaba diyorum sizce bel ve kasık ağrısı psikolojik olabilirmi bide göğüslerimde arada sızlama var ama hassaslaşma çok yok ben hafif sıkınca ağrı oluyor
Psikolojikte olabilir canım umudunu kırmak istemem ama ben önceki aylar takıntı yapmıştım biraz heryerim agriyodu sizliyodu bu ay hiç takıntı yapmadı
İnşallah psikolojik değildir hepimiz hamileyizdirPsikolojikte olabilir canım umudunu kırmak istemem ama ben önceki aylar takıntı yapmıştım biraz heryerim agriyodu sizliyodu bu ay hiç takıntı yapmadım
Regl gününüz ne zaman sizin2 gün önce kan testi verdim negatif çıktı sağlık kabinine verdim kanı orayada hiç güvenmedim ama bugün yine 2 erken gebelik 2 tane kaset test aldım bende beklemedeyim çok zor bi durum gerçekten. Amin canım ben senden haber beklicem
10 gün var reglmeRegl gününüz ne zaman sizin
Benimde aynı şekilde canım ama bence biraz sabret regle 5 gün kala yap belki erken yaptığın içinde negatif çıkıyo olabilir10 gün var reglme
Senin kan tahlili nolduBenimde aynı şekilde canım ama bence biraz sabret regle 5 gün kala yap belki erken yaptığın içinde negatif çıkıyo olabilir
Perşembe verdim hala düşmemiş nabıza anlayamadım bende haftasonu olunca hastanede kapalı bende merak ediyorum acile gidicem olmazsaSenin kan tahlili noldu
Bi git bak canım bencePerşembe verdim hala düşmemiş nabıza anlayamadım bende haftasonu olunca hastanede kapalı bende merak ediyorum acile gidicem olmazsa
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah size bilgilendirme yapacağımBi git bak canım bence
Amin inşalla sizden haber beklicemAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah size bilgilendirme yapacağım