Hamilelik belirtileri çok meraktayım

Yerleşme kanamasını internette okumuştum reglden 2 3 gün önce başlarmış galiba çok fazla bilgi sahibi değilim

Yerleşme kanamasını internette okumuştum reglden 2 3 gün önce başlarmış galiba çok fazla bilgi sahibi değilim
Ben ilk gebeliğimde hiç yerleşme kanaması felan yaşamadım hiç belirti felan da yoktu sadece sağ kasığımda çok öncesinde ağrı olmuştu adetimin 4 gün öncesinde eşim test getirmişti yaptık pozitif çıktı şimdi ikinciyi istiyoruz Allah kısmet ederse belirtiler var ama bilmiyorum bazen acaba psikolojikmi diyede düşünüyorum çok istediğim için en iyisi akışına bırkamak ama işte gelde bunu yap

Allah bağışlasın evladınızı inşallah hamişsinizdir Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ay evet ya psikolojik çok zor daha yeni evli olduğum halde ben bile bazen diyorum ay galiba oldu diyorum ama

Ben öyle yazıyorum ama bildirim geliyordur herhalde daha yeni üye oldum çünkü

Çok teşekkür ederim inşallah sende hamişsindir

Peki senin belirtin varmı

Valla bende bel ağrısı kasık ağrısı var adetim gibi hissediyorum ama değil gibide pembe kahve lekelenmeleri geliyor kırmızıya dönücek gibi oluyor dönmüyor çok değişik ya

Valla bende bel ağrısı kasık ağrısı var adetim gibi hissediyorum ama değil gibide pembe kahve lekelenmeleri geliyor kırmızıya dönücek gibi oluyor dönmüyor çok değişik ya
Bende lekelenme felan yok ama adet olacakmışım gibi bel kasık ağrısı var sende istersen kan testini tekrarla bence varsa çıkar adetinde geçmiş

Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelsin olucağını hissediyorum ama sabırsız oluyoruz biraz

Bende adet bitiminden 4-5 gün sonra ilişki oldu ve dediğiniz gibi belirtiler 20 gün kadar önce başladı bel kaşık ağrısı sanki kalp krizi geçiriyor gibi bir huzursuzluk geçen gün bulaşıklar yumurta kokuyo diye 3 kez makinayı çalıştırdım şuan adetime 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama tuafim bu ay

Adetiniz gecikti mi?

Bence sizde adet günün geçmesini bekliceksiniz mecbur ben bazen psikolojikmi acaba diyorum sizce bel ve kasık ağrısı psikolojik olabilirmi bide göğüslerimde arada sızlama var ama hassaslaşma çok yok ben hafif sıkınca ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…