- 13 Aralık 2024
- 20
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi miraclkrds
2 gün önce kan testi verdim negatif çıktı sağlık kabinine verdim kanı orayada hiç güvenmedim ama bugün yine 2 erken gebelik 2 tane kaset test aldım bende beklemedeyim çok zor bi durum gerçekten. Amin canım ben senden haber beklicemAnlattığınız olay aynı şekilde başımdan geçti hafif pembeydi lekelenme reglim bitimimi anlayamamıştım benimde reglden 1 hafta sonra belirtilerim başladı artarak bende test yaptım negatif çıktı kan verdim sonucumun çıkmasını bekliyorum hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşıyorum ama ovulasyon döneminden sonra olduğu için belirtiler bende ikilemde kaldım Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah test sonucum çıkınca sizede bilgilendirme yapacağım bende testimi az miktarla yapmıştım acaba yanlış olabilirmi diye düşündüm kan sonucumu bekliyorum sizde kan verip netleştirebilirsiniz
İnşallah ya çok stres yapıyorum valla kadınlar kulübünde okumadığım yorum kalmadı sürekli belirtilere bakıyorum stresten yüzümde sivilceler çıktıÇok fazla test yapmayın, reglim geçmesini bekleyin stres yapmayın inşallah kalmissinizdir kardeş gelir
Bende stresin nirvanasindayim aslında bende çok istiyorumİnşallah ya çok stres yapıyorum valla kadınlar kulübünde okumadığım yorum kalmadı sürekli belirtilere bakıyorum stresten yüzümde sivilceler çıktı
İnşallah hepimizde hamişizdir senin belirtilerin neler be adete kaç gün varBende stresin nirvanasindayim aslında bende çok istiyoruminsallah hayırlı haberleri tez vakitte alırız
Merhaba adete 11 gün var dha yeni yumurtlamışınız gögus hassasiyeti ondandır2 gün önce kan testi verdim negatif çıktı sağlık kabinine verdim kanı orayada hiç güvenmedim ama bugün yine 2 erken gebelik 2 tane kaset test aldım bende beklemedeyim çok zor bi durum gerçekten. Amin canım ben senden haber beklicem
Göğüslerim sis ama regl öncesi de aynı şekilde oluyor ayırt edemiyorumİnşallah hepimizde hamişizdir senin belirtilerin neler be adete kaç gün var
Bilmiyorumki adet olacakmışım gibi hafif sancımda var bacaklarım ağrıyo intenretten okuyorum hamilelik belirtileri var ama sabredemiyorumMerhaba adete 11 gün var dha yeni yumurtlamışınız gögus hassasiyeti ondandır
Kaç günün varGöğüslerim sis ama regl öncesi de aynı şekilde oluyor ayırt edemiyorum
Yumurtlama yeni olmus bı 5,6 gün gecsın yumurtlamada bacak da agrırBilmiyorumki adet olacakmışım gibi hafif sancımda var bacaklarım ağrıyo intenretten okuyorum hamilelik belirtileri var ama sabredemiyorum
8 gün var dahaKaç günün var
Brh bugün öğrendim bu belirtiler aynısıydi ama regl 2 gün kala çıktı kan verdim bugün 100 çıktı en az 1 hafta daha bekleyinİnşallah ya çok stres yapıyorum valla kadınlar kulübünde okumadığım yorum kalmadı sürekli belirtilere bakıyorum stresten yüzümde sivilceler çıktı
2 gün sonra erken gebelik testi yap8 gün var daha
Maşallah normal test yaptın mı hiçBrh bugün öğrendim bu belirtiler aynısıydi ama regl 2 gün kala çıktı kan verdim bugün 100 çıktı en az 1 hafta daha bekleyin
Çıkmaz diye korkuyorum beklicem buyuk ihtimalle2 gün sonra erken gebelik testi yap
Aynı bendeÇıkmaz diye korkuyorum beklicem buyuk ihtimalle
Yerleşme olabilir diyolar bazıları bu durum için gününde geçmiş test yap biMerhaba öncelikle inşallah hamişsinizdirbişey danışmak istiyorum 3 aylık evliyim bu ay reglim gecikti 2 3 gündür kahverengi pembe lekelenmem geliyor 2 hafta önce doktora gittim muayane oldum hiç bişey yok dedi beta testi yaptı 1.20 çıktı böyle bişey başına gelen var mı? Yeni evliyim diye hormonlar değişmiş olabilir mi ?