Hamilelik belirtileri çok meraktayım

miraclkrds

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
20
2
24
Arkadaşlar merhaba çok merak ediyorum adetim biter bitmez ilişki yaşadık hatta sonrasından fark ettim tam olarak adetim bitmemiş lekem geldi neyse yine 2 şer gün arayla felan ilişki yaşadık kasıklarım ağrıyor belim çok fena ağrıyor bazen göğüslerim arada sızlıyor bazı kokular dan rahatsız oluyorum akıntım bazen beyaz bazen sarı geliyor adetime henüz 11 gün var erken gebelik yaptım çıkmadı erken yaptım galiba bitane oğlum var 3 yaşında şuan ikinci çocuğu istiyoruz 5 aydır korunmuyoruz çok meraktayım nolur yardımcı olun ya

Anlattığınız olay aynı şekilde başımdan geçti hafif pembeydi lekelenme reglim bitimimi anlayamamıştım benimde reglden 1 hafta sonra belirtilerim başladı artarak bende test yaptım negatif çıktı kan verdim sonucumun çıkmasını bekliyorum hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşıyorum ama ovulasyon döneminden sonra olduğu için belirtiler bende ikilemde kaldım Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah test sonucum çıkınca sizede bilgilendirme yapacağım bende testimi az miktarla yapmıştım acaba yanlış olabilirmi diye düşündüm kan sonucumu bekliyorum sizde kan verip netleştirebilirsiniz

2 gün önce kan testi verdim negatif çıktı sağlık kabinine verdim kanı orayada hiç güvenmedim ama bugün yine 2 erken gebelik 2 tane kaset test aldım bende beklemedeyim çok zor bi durum gerçekten. Amin canım ben senden haber beklicem

Çok fazla test yapmayın, reglim geçmesini bekleyin stres yapmayın inşallah kalmissinizdir kardeş gelir

Çok fazla test yapmayın, reglim geçmesini bekleyin stres yapmayın inşallah kalmissinizdir kardeş gelir
İnşallah ya çok stres yapıyorum valla kadınlar kulübünde okumadığım yorum kalmadı sürekli belirtilere bakıyorum stresten yüzümde sivilceler çıktı

İnşallah ya çok stres yapıyorum valla kadınlar kulübünde okumadığım yorum kalmadı sürekli belirtilere bakıyorum stresten yüzümde sivilceler çıktı
Bende stresin nirvanasindayim aslında bende çok istiyorum insallah hayırlı haberleri tez vakitte alırız

Merhaba adete 11 gün var dha yeni yumurtlamışınız gögus hassasiyeti ondandır

Brh bugün öğrendim bu belirtiler aynısıydi ama regl 2 gün kala çıktı kan verdim bugün 100 çıktı en az 1 hafta daha bekleyin

Merhaba öncelikle inşallah hamişsinizdir bişey danışmak istiyorum 3 aylık evliyim bu ay reglim gecikti 2 3 gündür kahverengi pembe lekelenmem geliyor 2 hafta önce doktora gittim muayane oldum hiç bişey yok dedi beta testi yaptı 1.20 çıktı böyle bişey başına gelen var mı? Yeni evliyim diye hormonlar değişmiş olabilir mi ?

Yerleşme olabilir diyolar bazıları bu durum için gününde geçmiş test yap bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…