hamilelik belirti kaybolmasi

naz-nazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
8
2
1
30
merhaba hanimlar ben yeni katildim. 4 hafta 5 gunluk hamileyim 1 hafta once belirtilerim basladi gogus hassasiyeti uyku hali yorgunluk. adet gunum yaklasdikca azaldi. adet gunum geldiyi gun kayboldu 1 gun gecikme ile test yaptim pozitiv. Ama ben ozellikle gogus agrim kayb oldu diye cok endiseliyim doktora yarin gidiyorum. kim boyle belirti kaybolmasi yasadi ve normal gecti gebeliyi? 1 cocugum var 7 yasinda ondan sonra 2 gebelik kaybi var 6, 7 haftalarda kan pihtilasmasi sorunu varmis. 1 yildir kan sulandirici kullaniyorum

Gebelik belirtileri sürekli olmaz, bulantılar halsizlikler de sürekli olmuyor, bı gün iyi bı gün kötü, ya da şimdi iyi bir saat sonra çok kötü, değişir durum, inşallah yarın güzel haberler alırsın

insallah tesekkur ederim. sabaha kadar nasil dayanirim bilmiyorum

Çook normal. Sonuçta şuan vücudunda bir hormon değişimi var kimisibin bu değişime hemen ayak uydıruyor vucudu ve hiç belirtisi bile olmuyor kimisinin alışmıyor 9 ay sürüyor. Mesela kimisinde hiiiiç buşantı gögüs hassasiyeti olmuyor. Kimisinde doğum yapana kadar oluyor. Bebeğin sağlıklı eminim. İçini ferah tut

insallah iyidir tesekkurler. 2 kaybim oldugu icin korkuyorum ayni seyleri yasamakdan. oglum da 7 yasinda oldugu icin hatirlayamiyorum nasil kecmisdi saglikli gebeliyim

insallah iyidir tesekkurler. 2 kaybim oldugu icin korkuyorum ayni seyleri yasamakdan. oglum da 7 yasinda oldugu icin hatirlayamiyorum nasil kecmisdi saglikli gebeliyim
Çook haklısın tabiki korkmakta. Ama kötüyü çekme kendine. İyi düşün iyi olsun

Kayıplardan sonra stres geçmiyor, bende 22deyim ama her doktora gidişimde tansiyonum onbeş oluyor, korku geçmiyor, inşallah görürsün rahat edersin biraz

gunaydin kizlar. sabah usm muayine olundum cox kucuk bir seyin oldugunu gorunduyunu soyledi. haftaya bir daha bakariz simdi hamilelik var amma cok kucuk hafta oldugundan net bir sey soylemedi iyimi kotumu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…