- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 798
Ay tamam canım iyiki söyledin ya bilmiyorum ki böyle şeyleri. Teşekkür ederim.erken gebelik testi alsam acaba çıkar mı ki
Ağzını bal yesin tüm dileklerin gerçekleşşin:)gerek yok artık test almana , çok şükür hamılesın , saglıklı bir bebek olsun diye bol bol dua et inşallah
Ağzını bal yesin tüm dileklerin gerçekleşşin:)
Hepimiz inşallah canım saolasin:)amin canım inşallahh
bu duayı bugun tanımadan aldıgım ikinci kişisin. bende kızıma bir kardeş diliyorum rabbımden saglıklı sıhatlı , olur inşallahhh
sende sağlıkla dogum yap inşallah ,
Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne görö versin :)M mavimilena_ tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
hayırlı olsun canım güzel haberlerini alcaz inşallahMerhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
Tedavi görmüşmüydün cnmMerhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
Yok hayır canım bu ay sadece klomen kullandik o kadar.Tedavi görmüşmüydün cnm
İnşallah canım. İnşallahhayırlı olsun canım güzel haberlerini alcaz inşallah
Çatlatma iğnesi kullanmadın değil mi cnmYok hayır canım bu ay sadece klomen kullandik o kadar.
İki gün sonra iki katına çıkması gerekiyormuş. İki testin arasında kaç gün vardı. Sanırım normal ben çok anlamıyorum bir kez hamile kaldım o da düşük yaptım kan değerine çok baktırma şansım olmamıştı :)Kızlar ilk kan değerim 262ydi adet olmam gerekn tarihte 2 gün sonra yani bugün tekrar yaptım 652 çıktı değerim sizce nasıl adetim 2 gün geçmesiyle.
2 gün var canım :)İki gün sonra iki katına çıkması gerekiyormuş. İki testin arasında kaç gün vardı. Sanırım normal ben çok anlamıyorum bir kez hamile kaldım o da düşük yaptım kan değerine çok baktırma şansım olmamıştı :)
O zaman bence gayet iyi yükselmiş diye düşünüyorum dikkat et kendine:) ben de çörek otu bal tarçın o duydum denemekten zarar gelmez diye düşündüm başladım bakalım :) dua et :)2 gün var canım :)
Ay canım inşllah diğer aya senden güzel haberler alırız :)O zaman bence gayet iyi yükselmiş diye düşünüyorum dikkat et kendine:) ben de çörek otu bal tarçın o duydum denemekten zarar gelmez diye düşündüm başladım bakalım :) dua et :)
Ya ben yiyemedim çörekotları çok acı geldi size nasıl oldu?O zaman bence gayet iyi yükselmiş diye düşünüyorum dikkat et kendine:) ben de çörek otu bal tarçın o duydum denemekten zarar gelmez diye düşündüm başladım bakalım :) dua et :)
Canım sonuç ne olduKan testi verdim öğleden sonra çıkacak merakla bekliyorum
Çok sagolasın inşallah olursa burda yazarım hemenAy canım inşllah diğer aya senden güzel haberler alırız :)
Duam seninle canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?