Hamilelik , ateş belirtisi

İşte o normalde takvime göre ki olan dört gün geçmesi iki ayda otuz günde olmuşum yani dün olmam gerekiyordu o yüzden bugünü de bekliyorum açıkçası hayal kırıklığından tırsıyorum bugün olurum tahminimce olmazsam yarın sabah haber ederim hemen sonucu dua et de yine de canım nolur
İnşallah hamilesindir rabbim yüzünü güldürsün :dua:

İnşallah hamilesindir rabbim yüzünü güldürsün :dua:
Amin inşaAllah hayırlısı ile canım benim sağolasın gerçi zamanı mi gebelik için de bilemiyorum ama geçen ay kimyasal yaşadım çok üzülmüştük Rabbim yerini doldursun ve hayırlı zaman ise de nasip etsin değilse etmesin en kısa zamanda yani yarın sonucu yazarım inşaAllah Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsiiiin🥰

Ay ağzından bal damlıyo uykum ağır olduğu için geceleri bilmiyorum farketmiyorum ama sabaha yakın açıyorum üstümü hep gün içinde de çok sıcaklıyorum artık benim adetim de geçti dört gün henüz yapmadım test
Kan testi vermeyi düşünmez misin

Kan testi vermeyi düşünmez misin
Tabii ki düşünürüm kim düşünmez ki ama ortalık biraz malum olunca artık bilmiyorum bi kendim yapayımda yarın sabah ilk idrar ile ondan sonra kan veririm anca bakalım hayırlısı

Tabii ki düşünürüm kim düşünmez ki ama ortalık biraz malum olunca artık bilmiyorum bi kendim yapayımda yarın sabah ilk idrar ile ondan sonra kan veririm anca bakalım hayırlısı
Yanlış anlama da o zaman keşke bu ay hamile kalmayi denemeseydin. Çünkü sürekli doktora gitmen gerekecek nasıl olacak?

Yanlış anlama da o zaman keşke bu ay hamile kalmayi denemeseydin. Çünkü sürekli doktora gitmen gerekecek nasıl olacak?
Canım ben geçen ay kimyasal yaşadım kolay bir şey değil hayal kırıklığı anlık umutsuzluk oluyor insanda Allah kimseye yaşatmasın bu aya da gelince planlı programlı bir gebelik ayarlamadık ve takmadık akışına bıraktık yani olursa Allah yardım edecektir doktora da elbet paşa paşa gideceğim bana kalırsa tabii bir yanım hep umut oda annelik duygusu ağır basıyor ve hamile olmayı çok isterim ama benim kan vermekten kastım acele etmemek canım geçen ay çünkü başıma gelenler fazlaca tecrübe sahibi etti beni belirtileri soruyorum falan oda kendime dikkat etmek açısından hiçbir işte bebekte de aynı şekilde acele edilmemesi makbulmüş yaşadım gördüm o yüzden önce idrar kendim öğrenmek sonra biraz bekleyip sağlık ocağı değil direk kadın doğuma gitmek bi hastane var bir de iki hastaneye gitmek var arasında çok farklar var teşekkür ederim yorumların içinde yanlış anlamadım sağol iyi dileklerin olsun yeter gerisini Allah halleder.

X