- Konu Sahibi PinarYavuz
-
Kızlar merhaba,
Allah izin verirse bu ay hamile kalmak istiyorum. Şu an beklemedeyim ama çok heyecanlıyım,yerimde duramıyorum. Siz hamileliğini ne zaman öğrendiniz? Belirtileri neydi? Eşinize nasıl söylediniz? Tepkiler ne oldu? Heyecanımı yatıştırmam lazım,cevap yazın lütfeeeeen!
hamile kalmayı zaten planladığım için beklediğim bir hamilelikti. testi zaten eşime aldırmıştım. nedendir hala bilmem, hiç heyecanlanmamıştım, hiç duygu yüklü olmamıştım. sonucu son derece ciddi bir şekilde söylemiştim: "hımmm hamileyim" eşim de son derece ciddi bir şekilde "olamaz" demiştibebek istiyorduk, reglim gecikmişti ve planlı bir hamilelikti ama nedense ilk sözü "olamaz" olmuştu. sonrasında yine ciddiyetimi koruyarak hastaneye gidip "hamileyim. neler yapmam gerekiyor bundan sonra" diyerek realizmin dibine vurmuştum
sırf, çok düzenli olan reglim gecikti diye test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. hiçbir belirti olmamıştı. zaten belirtiler 2 aydan sonra ortaya çıkıyor. onlar da hafif bulantıdan ileri gitmemişti. hamileliğimle önceki hayatım arasındaki tek fark karnımın biraz şişmesiydiçok rahat bir hamilelik geçirmiştim çoooook şükür ve aşırı maaaaşaaallaaaah
dilerim hayırlısıyla hamile kalırsınız ve hayırlısıyla bebeğinizi kucaklarsınız. bebeğinizi kucağınıza aldığınızda, o ana kadar boşuna yaşadığınızı düşüneceksiniz. bu söylediğimi bir kenara yazınız
esım ısten geldııı kapıyı caldıı tabı bnde heyecann 1 sa once test ypmıstımm cnku...kapının arkasına saklandm kolumu uzattm elmde test cubuguu dondu kaldıı snra bak senı kım karsılıyoo bugun dedımmm sarıldı optuuu askım bnm....ustunden 9 ay gcmısss ıns cuma gunu gelıyo melegımm ...allah ısteyen herkese nasıp etsnn
Ahahhahha!Gulerek okudum yorumunuzu.. Allah bağışlasın bebeğinizi.
Peki birşey soracağım , eşinizin o şekilde tepki vermesi üzmedi mi sizi? Yani ben aşırı duygusal olduğum için oturur ağlarım heralde :2::2:
üzülmek yerine kızdım çünkü elimde delilim vardı. ikimiz de biraz bilimadamı olduğumuzdan "bilim yalan söylemez dostum" deyip, 38'inde aniden evlenip 43'ünde baba olacak birinin şaşkınlığına verdim
ben de bebeğimi ilk kucağıma alışımda "X'ciğim bak, kirpikleri bile var" demiştim. çift olarak tuhafız yani
sonrasında ne mi oldu? hamilelik testini görüp "olamaz" diyen adam, oldu size bir süper bababenimle aynı oranda hakkı vardır çocuğumuzda desem abartmış sayılmam. ateşinden kakasına, üstünü giydirmekten burnunu silmeye, çorabını yıkamaktan çorbasını içirmeye kadar yapmadığı şey kalmadı. meğer baba olmak için doğmuş o adam
darısı başınıza diyorum, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?