• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz? Eşinize nasıl söylediniz?

PinarYavuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.139
2.442
178
Ankara
Kızlar merhaba,

Allah izin verirse bu ay hamile kalmak istiyorum. Şu an beklemedeyim ama çok heyecanlıyım,yerimde duramıyorum. Siz hamileliğini ne zaman öğrendiniz? Belirtileri neydi? Eşinize nasıl söylediniz? Tepkiler ne oldu? Heyecanımı yatıştırmam lazım,cevap yazın lütfeeeeen! :52::52::52::52::52::52:

Kızlar merhaba,

Allah izin verirse bu ay hamile kalmak istiyorum. Şu an beklemedeyim ama çok heyecanlıyım,yerimde duramıyorum. Siz hamileliğini ne zaman öğrendiniz? Belirtileri neydi? Eşinize nasıl söylediniz? Tepkiler ne oldu? Heyecanımı yatıştırmam lazım,cevap yazın lütfeeeeen! :52::52::52::52::52::52:

hamile kalmayı zaten planladığım için beklediğim bir hamilelikti. testi zaten eşime aldırmıştım. nedendir hala bilmem, hiç heyecanlanmamıştım, hiç duygu yüklü olmamıştım. sonucu son derece ciddi bir şekilde söylemiştim: "hımmm hamileyim" eşim de son derece ciddi bir şekilde "olamaz" demişti :53: bebek istiyorduk, reglim gecikmişti ve planlı bir hamilelikti ama nedense ilk sözü "olamaz" olmuştu. sonrasında yine ciddiyetimi koruyarak hastaneye gidip "hamileyim. neler yapmam gerekiyor bundan sonra" diyerek realizmin dibine vurmuştum :9:

sırf, çok düzenli olan reglim gecikti diye test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. hiçbir belirti olmamıştı. zaten belirtiler 2 aydan sonra ortaya çıkıyor. onlar da hafif bulantıdan ileri gitmemişti. hamileliğimle önceki hayatım arasındaki tek fark karnımın biraz şişmesiydi :9: çok rahat bir hamilelik geçirmiştim çoooook şükür ve aşırı maaaaşaaallaaaah

dilerim hayırlısıyla hamile kalırsınız ve hayırlısıyla bebeğinizi kucaklarsınız. bebeğinizi kucağınıza aldığınızda, o ana kadar boşuna yaşadığınızı düşüneceksiniz. bu söylediğimi bir kenara yazınız :34:

esım ısten geldııı kapıyı caldıı tabı bnde heyecann 1 sa once test ypmıstımm cnku...kapının arkasına saklandm kolumu uzattm elmde test cubuguu dondu kaldıı snra bak senı kım karsılıyoo bugun dedımmm sarıldı optuuu askım bnm....ustunden 9 ay gcmısss ıns cuma gunu gelıyo melegımm ...allah ısteyen herkese nasıp etsnn

hamile kalmayı zaten planladığım için beklediğim bir hamilelikti. testi zaten eşime aldırmıştım. nedendir hala bilmem, hiç heyecanlanmamıştım, hiç duygu yüklü olmamıştım. sonucu son derece ciddi bir şekilde söylemiştim: "hımmm hamileyim" eşim de son derece ciddi bir şekilde "olamaz" demişti :53: bebek istiyorduk, reglim gecikmişti ve planlı bir hamilelikti ama nedense ilk sözü "olamaz" olmuştu. sonrasında yine ciddiyetimi koruyarak hastaneye gidip "hamileyim. neler yapmam gerekiyor bundan sonra" diyerek realizmin dibine vurmuştum :9:

sırf, çok düzenli olan reglim gecikti diye test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. hiçbir belirti olmamıştı. zaten belirtiler 2 aydan sonra ortaya çıkıyor. onlar da hafif bulantıdan ileri gitmemişti. hamileliğimle önceki hayatım arasındaki tek fark karnımın biraz şişmesiydi :9: çok rahat bir hamilelik geçirmiştim çoooook şükür ve aşırı maaaaşaaallaaaah

dilerim hayırlısıyla hamile kalırsınız ve hayırlısıyla bebeğinizi kucaklarsınız. bebeğinizi kucağınıza aldığınızda, o ana kadar boşuna yaşadığınızı düşüneceksiniz. bu söylediğimi bir kenara yazınız :34:

Ahahhahha! :9::9::9: Gulerek okudum yorumunuzu.. Allah bağışlasın bebeğinizi.
Peki birşey soracağım , eşinizin o şekilde tepki vermesi üzmedi mi sizi? Yani ben aşırı duygusal olduğum için oturur ağlarım heralde :2::2:

esım ısten geldııı kapıyı caldıı tabı bnde heyecann 1 sa once test ypmıstımm cnku...kapının arkasına saklandm kolumu uzattm elmde test cubuguu dondu kaldıı snra bak senı kım karsılıyoo bugun dedımmm sarıldı optuuu askım bnm....ustunden 9 ay gcmısss ıns cuma gunu gelıyo melegımm ...allah ısteyen herkese nasıp etsnn

Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Kendi heyecanımdan cok esimin tepkisi nasıl olur diye merak ediyorum nedense. Bakalım güzel haberler alırım inşallah

Bizimkide planlı bir hamilelikti. İlk ayımızda hemen hamile kaldım. Adet günüme daha olmasına rağmen belirtiler vardı.
Regl olurken hiç kasık ağrısı çekmem göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet olmazdı. Ayrıca çok fazla halsizlik ve uykuszuluk vardı.
Adet günüme 3 gün kala doktora gidip kan tahlili yaptık ve eşim yanımdaydı. Hamile olabileceğimi bekliyor olsakta afalladık ama olumlu yönde :1: Sonucu doktora gösterdiğimizde o da evet hamilesin dediğinde ben sevinçten ağladım, eşimin gözledi doldu. Sonra bu şaşkınlık heyecan birkaç gün daha devam etti. Hala inanamıyorum hamile olduğuma çok farklı bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın :16:

Ahahhahha! :9::9::9: Gulerek okudum yorumunuzu.. Allah bağışlasın bebeğinizi.
Peki birşey soracağım , eşinizin o şekilde tepki vermesi üzmedi mi sizi? Yani ben aşırı duygusal olduğum için oturur ağlarım heralde :2::2:

üzülmek yerine kızdım çünkü elimde delilim vardı. ikimiz de biraz bilimadamı olduğumuzdan "bilim yalan söylemez dostum" deyip, 38'inde aniden evlenip 43'ünde baba olacak birinin şaşkınlığına verdim :9:

ben de bebeğimi ilk kucağıma alışımda "X'ciğim bak, kirpikleri bile var" demiştim. çift olarak tuhafız yani :9:

sonrasında ne mi oldu? hamilelik testini görüp "olamaz" diyen adam, oldu size bir süper baba :53: benimle aynı oranda hakkı vardır çocuğumuzda desem abartmış sayılmam. ateşinden kakasına, üstünü giydirmekten burnunu silmeye, çorabını yıkamaktan çorbasını içirmeye kadar yapmadığı şey kalmadı. meğer baba olmak için doğmuş o adam :53:

darısı başınıza diyorum, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız...:16:

bir arkadaşım akşam yemek masasını 3 kişilik hazırlayıp, eşine de misafirleri olduğunu söylemişti. yemeğe başlanıp da misafir hala gelmeyince, eşine misafirlerinin 9 aylık yolda olduğunu ve 9 ay sonra geleceğini söylemişti. byle bir sürpriz yapabilirsiniz

üzülmek yerine kızdım çünkü elimde delilim vardı. ikimiz de biraz bilimadamı olduğumuzdan "bilim yalan söylemez dostum" deyip, 38'inde aniden evlenip 43'ünde baba olacak birinin şaşkınlığına verdim :9:

ben de bebeğimi ilk kucağıma alışımda "X'ciğim bak, kirpikleri bile var" demiştim. çift olarak tuhafız yani :9:

sonrasında ne mi oldu? hamilelik testini görüp "olamaz" diyen adam, oldu size bir süper baba :53: benimle aynı oranda hakkı vardır çocuğumuzda desem abartmış sayılmam. ateşinden kakasına, üstünü giydirmekten burnunu silmeye, çorabını yıkamaktan çorbasını içirmeye kadar yapmadığı şey kalmadı. meğer baba olmak için doğmuş o adam :53:

darısı başınıza diyorum, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız...:16:

Ayy Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah! Erkekler biraz icinde yasiyor duygularini , sonrasinda disa vurumu da fena oluyor haliyle :1:
Benim esim inanilmaz duskun cocuklara,hayalini kurarken bile gozleri doluyor..Bakalim insallah bir super baba da o olur.
Dipnot: Tuhaf bir aile oldugunuz belli ama cok da eglenceliye benziyorsunuz! Hahaha! Sevdim tepkileriiii :1: :1:

hamile olmadığım halde eşime sürekli öyle şakalar yapıyorum beraber kahkahalarla gülüyoruz acaba gerçekten haimle kaldığımda ne tepki verir yalancı çobana döndü işim doğurana kadar inanmaz heralde :1:

cumartesi günü öğrendim. idrar testi ile. eşime annem ve abimlerin yanında söylemek zorunda kaldım. inanmadı bana :D tepki bile vermedi pislik hıh. e onların yanında ne yapsın yazık :)))

Bizimki de planlı bir hamilelikti.4ay doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım 2 ay korundum.3.ay korunmayı tamamen bıraktım.Adetlerim düzenliydi.28 günde bir oluyordum.5 haziran son adet tarihimdi.Hesapladım 2 temmuzda adett olmam gerekiyordu.daha önceden oylesine bi test alıp yapmıştım evde nasıl kullanıldıgını öğreneyimki gercek anlamda lazım oldugunda acemilik olmasın dedim :) 2 temmuz geldi çattı ve ben adet olmadım hemen yeni test yaptım birincisi net cıktı ikinci çizgi önce silik sonra netleşmeye başlamıştı. Ne yapacagımı bilemedım sevncten.Akşamı bekleyemedim hemen aradım esimi test yaptım iki çizgi var ama ikinciden emin değilim dedim şaşıp kalmıştı sevinçten bi süre cevap vermedi ordamısın dedimmm sesi çıktı sonra :)) çok sevnmişti. Sonra testin resmini gönderdm hatta o da dediki neresi silik diğer çizginin ikiside net resmen hamilesin dedi :) akşam hemen hastanye gdip kan testi yaptrdık ve kesinleştridik iyice..işte bizim hikayemizde boyle başladı.Şuan 12 haftalığım.Cumartesi kontrolüm var inşalah hem ikili test hem cinsiyt öğrnmek için :)

9 aydir korunmuyorduk onceden pcos gecmisim vardi
Rahim filmi,diger testler herseyi yaptirmistik hormon testleri de temiz cikmisti
Adetim gecikeli 8 gun oldugunda test yaptim yine negatifti
Nasilsa gecikmedir diyerek tatile gittik
Annemler devamli bir test yap diyorlardi
Tatilden gelirken feribotta mide bulantisi yasadim
O kadar umutsuzdum ki bunu bile belirti saymadim bayramin 3.gunu esimin israriyla ucuz testlerden aldik 1 dakika gecmeden cift cizgi oldu o ani hayatta unutmam
O kadar cabuk cikti ki yanlislik vardir dedim o derece
Esim salondaydi yine cikmadi dedim yuzum oyle bir hale gelmis ki adam sasirdi var bisiy dedi
Sevincten napicagimizi sasirmistik
Bayram sebebiyle kan testi de yaptiramadik
Resmi tatil biter bitmez devamli gittigimiz doktorumuza gittik
O da cok sevindi keseyi ve kalp atislarini gorduk megerse 6 haftalikmis kereta
Rabbim saglikla tamamina erdirir insallah
Tum isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin Rabbim

Son düzenleme:
Inşallah bende ve benim gibi mucizesini bekleyenler bir gün buraya o mutlu anı yazar..

Back