- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
-
Hayirli olsun canım benimde bi hafta sonra oldu peki hic belirtin var miydi18 eylul yumurtlamamdi dun gece ogrendim
sağlıcakla kucağınıza laın inşallah18 eylul yumurtlamamdi dun gece ogrendim
kan testinde kaç çıktı betanız18 eylul yumurtlamamdi dun gece ogrendim
90.54kan testinde kaç çıktı betanız
Amin inşallah benimde sadece bel ağrısı çekiyorum bide sol tarafıma ağrı giriyor ara ara adete 7 8 gün var ama göğüslerimde hiç bi belirti yok sanırım bu ayda olmadi ☹Adet agrilarinin hepsini yasadim ondan sonra test yaptim normalde adet olurken agri yasardim sadece agri var adet yok amin insallah Allahim olmayanlara da versin insallah
Umidini kaybetme Allahim insallah sana da nasip ederAmin inşallah benimde sadece bel ağrısı çekiyorum bide sol tarafıma ağrı giriyor ara ara adete 7 8 gün var ama göğüslerimde hiç bi belirti yok sanırım bu ayda olmadi ☹
10. GÜN 90 ÇIKTIYSA 7.GÜN FALAN GİTSENİZDE BELLİ OLURMUŞ DEMEKKİ :) YA BENİM 6. GÜNÜ YUMURTLAMA GÜNÜNDEN İTİBARENDE ONDAN BU HEYECANIM
Bide akıntım başladı bugün olmazdı normalde sizdede olmuşmuydu
pardon ya 10.gün değilmiş yanlış hesaplamışım
Valla ne desem bos hic bilmiyorum ki hesaplamayi10. GÜN 90 ÇIKTIYSA 7.GÜN FALAN GİTSENİZDE BELLİ OLURMUŞ DEMEKKİ :) YA BENİM 6. GÜNÜ YUMURTLAMA GÜNÜNDEN İTİBARENDE ONDAN BU HEYECANIM
Evet vardi akintim canimBide akıntım başladı bugün olmazdı normalde sizdede olmuşmuydu
yaaaa inşallah benimde belirtidir :)Evet vardi akintim canim
Yaaa bende burda çok şey öğrendim geç döllenmede bunlardan biri ama bugün doktoruma 4. Gecikme günüm sabah idrar testim negatifti ne zaman geleyim dediğimde istediğinde gel kanda çıkar dedi ama geç döllenmeyse dedi yine de çıkar dedi canım geç döllenme nasıl birşey ki. Demek simdi bende gitsem negatif çıkma ihtimali var ne yapıcam gerçekten artık yoruldum zaten bırakmıştım ama ilk kez gecikme yaşayınca yine başladı içim içime yemeyeAdetim 9 gün geçtiğinde negatifti kan testim
Adetim12 gün geçtikten sonra öğrendimgeç döllenme olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?