Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİĞİNİZİ KAÇ GÜN SONRA ÖĞRENDİNİZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah mucize gibi gelmis bebegin 😇 nasıl ögrendin peki seni test yapmaya iten neydi 4bucuk ay sonra belirtide yokken😀
Eşimdi. Üzümü oldum olası çok severim. Mesela yemek aramam ama üzüm üffff....

Günde abartısız 1 kilo yiyordum. Eşim de damdan toplardı kimi zaman alırdı. Bir gün 1 kiloluk üzüm bitince ben tekrar istemiştim. Eşim de şakasına "hamile misin hatun" diye sordu. Dedim olsam belirtilerim olur herhalde. Yok mok dedim. Ama sonra işkillendim. Ve sonuç şuan 1 yaşında bilmiş bir cadım var🙈

Eşimdi. Üzümü oldum olası çok severim. Mesela yemek aramam ama üzüm üffff....

Günde abartısız 1 kilo yiyordum. Eşim de damdan toplardı kimi zaman alırdı. Bir gün 1 kiloluk üzüm bitince ben tekrar istemiştim. Eşim de şakasına "hamile misin hatun" diye sordu. Dedim olsam belirtilerim olur herhalde. Yok mok dedim. Ama sonra işkillendim. Ve sonuç şuan 1 yaşında bilmiş bir cadım var🙈
Harika olaylar bunlar cok mutlu oluyorum duyunca 😍 allah bagıslasın canım😇

Dünyanın parası bide pahalı yani çok saçma ya o kadar emindim ki o kadar umutlanmistim :(
Bende öyle hastaneye gittim o kdr emindimki silik çizgi çıkınca kesin hamileyim dedim kan testinde negatif çıkınca yıkıldım 3 gün gece gündüz ağladım depresyona girdim hemen toplandım ovülasyon testiyle takip ediyorum bu ay yumurtlama haftası hergün birlikteliğe karar verdim onun dışında günaşırı oluyo ve erken gebelik testi almıcam dünyanın parasını verdim onlara ve doğruda olduğunu düşünmüyorum

Merhaba hanımlar, Bir sorum olacak klomen kullandım adetin 5.günü başladım ve günde 1 adet kullanmıştım, çatlatma iğnesi olmadım. 14 eylülde hastaneye gittiğimde 3 yumurta vardı.17 13 13 mm. 24 eylül gibi bir daha gittiğimde yumurtalar görünmüyor demişti dr. Sat 4 eylül bat 1ekim dün akşam kan alırdım yani 2 ekim akşamı. Sonuç beta 0.81.
Hala hasta olmadım, hiç bir belirti de yok çıldırcam. Sizce hala bebek olmasına imkan var mı? Kan testi sonradan yüksek çıkabilir mi?
Bu sabah test yaptım negatif, kızlar ne diyorsunuz? Cok bunaldım ben artık.

:KK43: olsa çıkardı bence canım
Simdi teste tekrar baktim azicik bir golge var zor gorunuyor bir bakar misiniz
854F3D2C-C2C5-44FD-BBFC-71FCF8ADBFC4.jpeg

Regl olmam gereken tarihten 20 gün kadar sonra öğrendim. Geç döllenme olmuş. Aslında reglim 10 gün geçtikten sonra kanda bakıldı ama çıkmadı, adet söktürücü kullandım. Sökülmedi tabi, hamileymişim 😅

Sabah predictor erken gebelik testiyle test yaptım yumurtalmanın 9. Günü silik çizgi çıktı ama cook silik sizce yanıltma ihtimali varmı :KK43:
Bence daha erken yumurtlamadan 9 gün sonra kasık ağrım nedeniyle dayanamayıp kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatifti. 12. gününde ve bat a 2 gün varken basit idrar testinde silik çıkınca kan tahlili yaptırdım tekrar sonuç 15 çıktı :)

Back