- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
yaa ne güzel ovulasyon testine göre mi net biliyodunuz yumurtlama gününüzüyumurtlamadan 6 gün sonra 4 çıkmıştı beta hcg![]()
![]()
benden erken öğrenende yoktur bence forumda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ne güzel ovulasyon testine göre mi net biliyodunuz yumurtlama gününüzüyumurtlamadan 6 gün sonra 4 çıkmıştı beta hcg![]()
![]()
benden erken öğrenende yoktur bence forumda![]()
evet :)yaa ne güzel ovulasyon testine göre mi net biliyodunuz yumurtlama gününüzü
peki en koyu olduğu günü mü yumurtlama günü kabul ettiniz silikleştiği günü mü :)evet :)
bence hala ihtimal var tam yumurtlama gününüüzü biliyormusunuzMerhaba hanımlar, Bir sorum olacak klomen kullandım adetin 5.günü başladım ve günde 1 adet kullanmıştım, çatlatma iğnesi olmadım. 14 eylülde hastaneye gittiğimde 3 yumurta vardı.17 13 13 mm. 24 eylül gibi bir daha gittiğimde yumurtalar görünmüyor demişti dr. Sat 4 eylül bat 1ekim dün akşam kan alırdım yani 2 ekim akşamı. Sonuç beta 0.81.
Hala hasta olmadım, hiç bir belirti de yok çıldırcam. Sizce hala bebek olmasına imkan var mı? Kan testi sonradan yüksek çıkabilir mi?
Adete 2 kala. Yumurtlamadan 12 gün sonra yani. İdrar testiyle.merhaba hanımlar gebeliğinizi yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz ?
en koyuu :)peki en koyu olduğu günü mü yumurtlama günü kabul ettiniz silikleştiği günü mü :)
Hala hasta olmadım arkadaşlar. Ne yapayım doktora mı gideyim?Merhaba hanımlar, Bir sorum olacak klomen kullandım adetin 5.günü başladım ve günde 1 adet kullanmıştım, çatlatma iğnesi olmadım. 14 eylülde hastaneye gittiğimde 3 yumurta vardı.17 13 13 mm. 24 eylül gibi bir daha gittiğimde yumurtalar görünmüyor demişti dr. Sat 4 eylül bat 1ekim dün akşam kan alırdım yani 2 ekim akşamı. Sonuç beta 0.81.
Hala hasta olmadım, hiç bir belirti de yok çıldırcam. Sizce hala bebek olmasına imkan var mı? Kan testi sonradan yüksek çıkabilir mi?
Ben gecen ay bu markanın testini yaptım silik çizgi çıktı yanılma ihtimali yoktur diye çok sevindim sonra kan vermeye gittim negatif testmi bozuktu anlamadım Bidaha bu markayı almayı düşünmüyorumSabah predictor erken gebelik testiyle test yaptım yumurtalmanın 9. Günü silik çizgi çıktı ama cook silik sizce yanıltma ihtimali varmı![]()
Nasıl yani ??Hahahaha... ben 4 buçuk ay sonra ...![]()
Belirtilerim yoktu benim.Nasıl yani ??
Dile kolay 4 bucuk ay regl olayını cok merak ettimBelirtilerim yoktu benim.
benimki 7inci ayıma kadar normal geldi adetim, karnım 7 buçuk aylıkken, 3 aylık hamile görünümü vardı.Dile kolay 4 bucuk ay regl olayını cok merak ettim![]()
O kadar belliydiki silik olsa da vardi ama yanılttı kan verdim negatifBen gecen ay bu markanın testini yaptım silik çizgi çıktı yanılma ihtimali yoktur diye çok sevindim sonra kan vermeye gittim negatif testmi bozuktu anlamadım Bidaha bu markayı almayı düşünmüyorum
Masallah mucize gibi gelmis bebeginbenimki 7inci ayıma kadar normal geldi adetim, karnım 7 buçuk aylıkken, 3 aylık hamile görünümü vardı.
meme hassasiyeti, bulanti, kusma,baş dönmesi, kasılma, gerilme, sık idrar veya aş erme durumu olmadı hiç. Günlük kıyafetlerimi giyerdim, son aylarda sadece eşofman giydim. Yüzmeye gittim, günlük 2 - 4 saat arası yürürdüm.
65 ile hamile kaldım, 14 kilo aldım. Şuan 61 -62 kiloyum![]()
Canim Adet oldun o zaman sen ben geçen ay 2 gün Adet oldum çok yoğun gelmişti senin adetin nasıldıbenimki 7inci ayıma kadar normal geldi adetim, karnım 7 buçuk aylıkken, 3 aylık hamile görünümü vardı.
meme hassasiyeti, bulanti, kusma,baş dönmesi, kasılma, gerilme, sık idrar veya aş erme durumu olmadı hiç. Günlük kıyafetlerimi giyerdim, son aylarda sadece eşofman giydim. Yüzmeye gittim, günlük 2 - 4 saat arası yürürdüm.
65 ile hamile kaldım, 14 kilo aldım. Şuan 61 -62 kiloyum![]()
O kadar belliydiki silik olsa da vardi ama yanılttı kan verdim negatif![]()
Dünyanın parası bide pahalı yani çok saçma ya o kadar emindim ki o kadar umutlanmistimBak aynisi bana oldu bi daha alma bence o testi bende almıcam artık günümü beklemeye karar verdim