Hamileliginizi annenize nasıl soylediniz

Pembissanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
528
423
103
Evwt arakadaslar basliktan da anlasildigi gibi benim derdim, 2. Bebisi istiyoruz Allah nasip ederse insallah bu ay 3. Denememiz olucak ama annem cok karsi cikiyor ve bna surekli laf arasinda soyluyor ilk cocugun en az 5 6 yasina gelmeden sakim dusunme falan diye bnde istemuyorum zaten falan diyorum yaninda mecburiyetten ama olunca nasil soyliycem bilmiyorum fena halde taktim bu konuya cok vicdan yapiyorum.

Ilk çocuğun kaç yaşında canım? Anneler ewlatlarini düşünür eziyet cekmeni istemediginden karşı çıkıyodur..

Ilk çocuğun kaç yaşında canım? Anneler ewlatlarini düşünür eziyet cekmeni istemediginden karşı çıkıyodur..
Kizim iki yasinda canim ama aynen annem zorlanacagimi dusunuyor karsi cikiyor. Keske ona soyleyebilsem cok uzuluyorum gizli is yapiyormus gibi boyle

Kizim iki yasinda canim ama aynen annem zorlanacagimi dusunuyor karsi cikiyor. Keske ona soyleyebilsem cok uzuluyorum gizli is yapiyormus gibi boyle
Kızın seni hiç yormamis heralde bu kadar erken dusunebildigine gore :) annen bence seni dusunuyo iki küçük çocukla çok yipranirsin diye ama tabiki senin hayatın senin kararin hamileyim dedikten sonra ne diyebilir belkide sevinir canım kendini yipratma hiç. Sen hamilemisin suan yoksa düşünüyor musun?

Yormazmı yordu cnm ya yavas yavas rayına oturuyor dha anca hersey ama ben arayi acmak istemiyorum yas farki cok almasin arkadas gibi buyusunler cok istiyorum

Anne hamileyim dedim biliyorum senin böyle bi salaklık yapacağını dedi şimdi alışveriş yapıyor ha bire bebişe bişeyler örüyor büyük kzıım 21 aylık şuan
Ayy bn pat diye soyleyemem kızz bi de oyle bi durum var dimi istemiyor gibi gorunenler sonra daha cok seviyor

Ayy bn pat diye soyleyemem kızz bi de oyle bi durum var dimi istemiyor gibi gorunenler sonra daha cok seviyor
İstemeyip napcak oda torun bana şakın bi daha doğurma 6 yaşına gelsin bekle falan dsdi başta şimdi mecbur anane oluyor :))

Valla canim ben hemen arkasina dusunuyrum. Benm annemde ara verrm diye dusunuyor. Yurtdisndaym ikiciyi donunce yaparsin diyor ama sahsen dinlemeyi dusunmuyorum. Kocam var sonucta cok sukur annelerimize dogurmuyoruz ki:)) kendmce bi programim var onu yapmak isterm. Hatta esim bile iki ayim kotu gecnce ara verlim ikinciye dedi ben olmaz dedim:)) doguran ben bakn ben veren Allah:)) onemli olan senn ne istedgn hazir hisstgn zaman yap. Cnku buyunce okula baslaynca da daha cok ilgi isteyeckler odevler falan. Yani engel bulmak istedkten sonra her yasinda engel bulunur

Masallah canm saglikla kucagna alkrsin insallah ilki normalmiydi. Nzmn soylemeyi dusunuyisun ailene. Kiiiz kocana da mi soylemedin
Amin teşekkür ederim, hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz.
İlki normaldi, bu da öyle olacak gibi.
Bir tek eşim biliyor zaten beraber öğrendik, cinsiyet öğrenene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
Riskli dönem bitince paylaşacağım.

valla ben 2.5 yıl istedim oğlum 7 yaşında olmadı bıraktım. annem de torun istiyordu dualar okudu falan hatta. şimdi hamileyim eşimden önce öğrendi hatta onun zoruyla kan testine gittim. sonucu internette beraber gördük :) illa ki torun isterler korkmayın kızlar :) 2 yaşında doğana kadar 3 olacak. ne güzel beraber büyürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…