Amin inşallah sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin.ben geçen hafta 12 haftalık olması gereken bebeğimi 8+4 de kaldığı ve kalbi durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kaldım.benim bebeğim ölünce mide bulantılarım gitti birden.bende 12 haftaya yaklaşıyor heralde ondan demiştim.bu benim ikinci ölü bebeğim.ilkinden hemen sonra adet görmeden hamile kaldım ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim.hamilelikte kanamam olmuştu ama bebeğe zarar vermedi.yani son üç bebekten çok normal olan iki hamileliğin bebeği öldü ama kanamalı olan riskli bir hamileliğin bebeği doğdu. Her şey kısmet korkma inşallah benim ilk bebeğim de doktora geç gittim özel filan da yok o yıllar yaygın değil.ultrason resmi bile yok mesela gayette sağlıklı sorunsuz doğdu.ilk bebekler daha sorunsuz oluyor.bana doktor şimdi üç ay korun dedi mesela ben çok kararsızım iki sağlıklı hamilelikte iki sağlıklı bebek kaybettim.kürtaj sonrası hemen kalınca sağlıklı oldu tek sorunum üç aylık olana kadar kanama vardı ama şimdi kanama çok kişi de var kürtaj olmayan da da çok görülüyor.işte böyle...Hamileliğinin ilk haftalarında bebeğinin kalbi duranlara bir sorum olacak arkadaşlar,, ben de tam 9 haftalık hamileyim, ilk hamileliğim. Burda okuyunca merak ettim Acaba bebeğinin kalbi duran arkadaşlar bir belirti yaşıyor mu öncesinde Kanama, şiddetli ağrı vb. Veya önceki kontrollere gittiğinde doktorlar bir riskten bahsediyor mu Gelişimi haftasına göre geri, kese yerleşimi iyi değil vb. veya başka şeyler.. Allah korusun tabi ki her zaman herşey olabilir ama insanın her an birşey olmuşmudur düşüncesi de iyi olmuyor. Ne gibi belirti yaşadıklarınızı o dönem merak ettim. Allah'a emanet olunuz. Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin.ben geçen hafta 12 haftalık olması gereken bebeğimi 8+4 de kaldığı ve kalbi durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kaldım.benim bebeğim ölünce mide bulantılarım gitti birden.bende 12 haftaya yaklaşıyor heralde ondan demiştim.bu benim ikinci ölü bebeğim.ilkinden hemen sonra adet görmeden hamile kaldım ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim.hamilelikte kanamam olmuştu ama bebeğe zarar vermedi.yani son üç bebekten çok normal olan iki hamileliğin bebeği öldü ama kanamalı olan riskli bir hamileliğin bebeği doğdu. Her şey kısmet korkma inşallah benim ilk bebeğim de doktora geç gittim özel filan da yok o yıllar yaygın değil.ultrason resmi bile yok mesela gayette sağlıklı sorunsuz doğdu.ilk bebekler daha sorunsuz oluyor.bana doktor şimdi üç ay korun dedi mesela ben çok kararsızım iki sağlıklı hamilelikte iki sağlıklı bebek kaybettim.kürtaj sonrası hemen kalınca sağlıklı oldu tek sorunum üç aylık olana kadar kanama vardı ama şimdi kanama çok kişi de var kürtaj olmayan da da çok görülüyor.işte böyle...