- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benimde adetim 10gün geçti 3gün önce test yaptım negatif çıktı ama karnımda batmalar ve belimde ağrı var acaba hamilmiyim:):):)
Merhaba arkadaşlar.Bende 2 yıllık evliyim 3 girdik.Eşimde varikosel vardı 8 ay önce ameliyat ilaç felan kullandı.6 Aydır ısrarlarıma rağmen test yaptırmadı.Bnede artık aman allahım sen büyüksün dedim.10gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi yanmalar var.Adetim 4 gün geçti.Ama test yapmaya çok korkuyorum.Hergün iyice geriliyorum.Tuvalete gitmeye korkuyorum.Göğüslerim çok acıyo ama uçların rengi değişmedi yada bana öyle geliyor.Çok halsizim.Acayip aralıklarla kasık ağrısı çekiyorum.Oldum şimdi diyorum bişey yok.Akıntım çok...Acaba ben neyim hamilemi yoksa ....................stresten uyuyamıyorum...İyi geceler...
cnm yarın eczaneden bir test al yap...boyle durursan da kotu oluyorsun,stres yapıyorsun kendine,allah korusun hamişsen bebeği de uzersın :1hug:
Merhaba arkadaşlar.Bende 2 yıllık evliyim 3 girdik.Eşimde varikosel vardı 8 ay önce ameliyat ilaç felan kullandı.6 Aydır ısrarlarıma rağmen test yaptırmadı.Bnede artık aman allahım sen büyüksün dedim.10gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi yanmalar var.Adetim 4 gün geçti.Ama test yapmaya çok korkuyorum.Hergün iyice geriliyorum.Tuvalete gitmeye korkuyorum.Göğüslerim çok acıyo ama uçların rengi değişmedi yada bana öyle geliyor.Çok halsizim.Acayip aralıklarla kasık ağrısı çekiyorum.Oldum şimdi diyorum bişey yok.Akıntım çok...Acaba ben neyim hamilemi yoksa ....................stresten uyuyamıyorum...İyi geceler...
merhaba arkadaşlar, ben 8 ay önce düşük yaptım. onda hissettiğim gösgüslerimin büyümesi adet olacakmışım ağrı ve şişkinlik ve çok uyku doyamıyordum. bu ay da belirtilerim var.
1- gögüslerim 1 beden büyüdü acıyor ve gögüslerimdeki damarlarım belirginleşti çok.
2- uyku var gene hemde çok uyuyorum.
3- bel ve kasık ağrısı.
4- akıntı.
allah nasip eder hala olmazsam cumartesi sabah test yapmayı düşünüyorum. bu arada dün adet olmam lazımdı olmadım. bu günde olmadım. bakalım hayrılısı.