Hamileliğini yeni öğrenenler

Ayyy nasıl güzel bi haber maşallah ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim ❤

Ayyy nasıl güzel bi haber maşallah ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim ❤
Bu arada tsh değerine bakilmadiysa baktir. Ben baktirmişdim doktora demeyi unutmuşum. 3.8di hamilelikde 2.5den dusuk olmasi beklenir. Yarinda ilaca başliycam. Baya geç başliyorum ilaca InsaAllah sorun olmaz

Bu arada tsh değerine bakilmadiysa baktir. Ben baktirmişdim doktora demeyi unutmuşum. 3.8di hamilelikde 2.5den dusuk olmasi beklenir. Yarinda ilaca başliycam. Baya geç başliyorum ilaca InsaAllah sorun olmaz
Ay evet iyiki söyledin inşallah salı günü bende gusel haberlerle dönerim

Benım ona bakılmadı sagolasın valla mutlaka soyleyecegım doktora

Öncelikle tebrik ederim . ben de gebeliğimi yeni öğrenenlerdenim. Hala kendim bile inanamıyorum gerçi

Canım ilk öğrendiğinde beta kaçtı bende senin gibi 6 7 gün önce öğrendim veta 46.15 di sanırım 1 buçuk haftalık senin kaçtı ilk öğrenirken

Canım ilk öğrendiğinde beta kaçtı bende senin gibi 6 7 gün önce öğrendim veta 46.15 di sanırım 1 buçuk haftalık senin kaçtı ilk öğrenirken
Canım ben ilk öğrendiğimde 1120 çıkmıştı beta hcg, oda adetten iki gün önce falandı sanırım tam hatırlamıyorum, ama idrar testinde 1 hafta önce öğrendim adetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…